Devil May Cry For Pc

سیستم مورد نیاز و تاریخ اتشار

سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

تاریخ انتشار
Spring 2006

اصلا با کیبورد نمیشه بازی کرد چون فوقش بتونی بالا پایین کنی ولی نه میتونی بپری نه میتونی حرکات سریع انجام بدی خصوصا وقتی که نشه space رو روی پرش بذاری
در کل خیلی افتضاحه ادم از هر چی dmc حالش به هم میخوره چون اصل بازی به کنترل خوبشه که وساه پی سی عالیه :blushing:

حالا كه حرف از كنترل بازي شد ( يا بهتر بگم شده بود ! ) با اجازه منم نظرم رو ميگم .
راستش چون من چپ دستم معمولا" بازي هايي كه فقط با كيبورد اجرا ميشن يكم مشكل دارم . ولي خدا رو شكر اين SE يه جوري بود كه هم جامعه ي چپ دست ها هم راست دست ها راحت بودن باهاش .
يعني كليد هاي K - J - L - N - I رو اگه راست دست باشيد با دست راست ميگيريد بعد W - S - A - E رو هم با دست چپ براي چپ دست هاي محترم هم K - J - L - N - I دست چپ و 8 - 4 -5 -6 هم با دست راست .
ابلته بماند كه من با كيبورد راحت بودم ممكنه شما با پد راحت تر باشي ... حالا موضوع خيلي جدي هم نيستا من اينقدر شكافتمش .

اينم پست سينا :

من یه چیزی در مورد کنترل بازی بگم :
اگه بخواین با همون کنترل های پیشفرض بازی کنین امکان نداره اما اگه دستکاریش کنین خیلی راحت می شه من بازی رو 7 مرتبه روی Pc تموم کردم روی Ps2 هم 16-17 مرتبه تمومش کرده بودم درسته که کنترل بازی رو Pc به روونی Ps2 نیست اما کسی که کیبورد رو میشناسه و حسش می کنه (چی شد) خیلی با این بازی راحته ;)

:cheesygri

در کل اگه میشد با موس هم بازی کرد باز کنترل بهتر میشد
ممنون
نه با کیبورد راحت تری . چون می خوای با شورت کی های زیادی کار کنی !!

بعد مگه PC GAMER نیستی ؟ ( دیگه باید کیبورد رو از بر باشی )

تازه نگاه بازی مثل S.T.A.L.K.E.R و Fable شورت کی سختی دارن و ... ولی DMC راحت .

آخرین ویرایش:

مثلا میخواستی با ماوس چه کار کنی ؟

اتفاقا مطئنم اگه ماوس تو بازی بود ، کنترل خیلی دست و پا گیر تر بود . . . ;)

سعی کن با کیبرد کنار بیای که اگه کنار بیای با سرعت 2 برابر گیم پد میتونی کمبو بزنی ;)

ممنون

مي توني از برنامهXpadder استفاده كني يه سرچ تو گوگل بزني پيداش مي كني. طرز كارشم سادست خودت اجراش كني ياد مي گيري.من با اين برنامه راحت 20 30 بار بازي رو روي pc تموم كردم.

اگه بازم خوب متوجه نشدي پي ام بزن كمكت مي كنم.;)

مي توني از برنامهXpadder استفاده كني يه سرچ تو گوگل بزني پيداش مي كني. طرز كارشم سادست خودت اجراش كني ياد مي گيري.من با اين برنامه راحت 20 30 بار بازي رو روي pc تموم كردم.

اگه بازم خوب متوجه نشدي پي ام بزن كمكت مي كنم.;)
میشه در باره ی این برنامه یکم توضیح بدی؟!

دقیقا کارش چیه؟!

میشه در باره ی این برنامه یکم توضیح بدی؟!

دقیقا کارش چیه؟!

حتما.
با استفاده از اين برنامه شما مي تونيد هر يك از كليدهاي كيبورد رو براي JOYSTICK خودتون تعريف كنيد و هر بازي كه با كيبورد بازي مي كرديد رو مي تونيد بااين برنامه با جوي استيك اجرا كنيد و لذت ببريد. همينطور براي اين بازي.

يعنيW رو روي جهت بالا A رو براي جهت چپ D رو براي جهت راست و S رو براي جهت پايين.(اين تنظيمات براي اين بازي كافيه و كنترل رو خيلي راحتتر مي كنه)
يعني به اين شكل:
XPA.jpg

حتما.
با استفاده از اين برنامه شما مي تونيد هر يك از كليدهاي كيبورد رو براي JOYSTICK خودتون تعريف كنيد و هر بازي كه با كيبورد بازي مي كرديد رو مي تونيد بااين برنامه با جوي استيك اجرا كنيد و لذت ببريد. همينطور براي اين بازي.

joystic من تو بازی دکمه ی بالا و پایینش کار نمیکرد میتونم با این اونو درست کنم

خوب من xpadder رو دانلود کردم به نظرم برنامه خوب باشه و به کارمون بیاد ولی خیلی پیچیده است میخواستم یه لطفی کنی بگی چطوری میشه جهت ها رو روی گیم پد برای dmc3 پیاده کرد

joystic من تو بازی دکمه ی بالا و پایینش کار نمیکرد میتونم با این اونو درست کنم

بله مي شه.

خوب من xpadder رو دانلود کردم به نظرم برنامه خوب باشه و به کارمون بیاد ولی خیلی پیچیده است میخواستم یه لطفی کنی بگی چطوری میشه جهت ها رو روی گیم پد برای dmc3 پیاده کرد

به اين صورت عمل كن. ببين:

اول برنامه رو اجرا كن.جاهايي رو كه مشخص كردم رو كليك كن.

4pwb2gz.jpg

تنظيمات رو به صورت زير اجرا كن تا به شكل اخر برسي.(به ترتيب)

1
4osxurq.jpg

2
4kxx3dc.jpg

3
503h8ja.jpg

4- و اين كار رو روي دكمه هاي ديگه ام انجام بده تا به اينجا برسي. حالا روي اون قسمتي كه با فلش مشخص كردم كليلك كن و روي گزينه Save As كليك كن ، اسم بازي رو تايپ كن و سيو كن.
6gcnuyg.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or