Devil May Cry 5

195151
  • Hideaki Itsuno بار دیگر به عنوان کارگردان بازی ایفای نقش می‌کند. از دیگر عناوین او می‌توان به DMC3, DMC4 و Dragon's Dogma اشاره کرد.
  • اتفاقات بازی پس از قسمت دوم در جریان است و در Red Grave City به وقوع می‌پیوندند. دانته و نیرو به طور قابل ملاحظه ای بزرگ تر شده اند.
  • به گفته ایتسونو، داستان بازی احساسی تر از گذشته خواهد بود و ممکن است بازیکنان را به گریه بیندازد.
  • دانته، نیرو و یک شخصیت کاملا جدید، قابل بازی خواهند بود.
  • موتور گرافیکی استفاده شده برای ساخت بازی، RE Engine می‌باشد که مدل ها و جرئیات واقعی ارائه می‌دهد و بازی بر خلاف نسخه های گذشته، رویه واقع گرایانه تری به خود گرفته است.
  • Nico، شخصیتی جدید و غیر قابل بازی است که نیرو را در ماموریت ها همراهی می‌کند. تخصص او در ساخت دست های مکانیکی و سلاح های جدید برای نیرو است.
  • دست مکانیکی جدید نیرو که Devil Breaker خوانده می‌شود، در صورت ضربه خوردن و یا اجرای برخی حرکات بسیار قدرتمند، خواهد شکست.
  • Devil Breaker های مختلفی برای نیرو طراحی شده است که هر کدام چندین قابلیت منحصر به فرد دارند:
    • Overture: قابلیت اجرای ضربات الکتریکی و ایجاد شوک های قدرتمند.
    • Gerbera: قابلیت شلیک لیزرهای الکتریکی
    • Ragtime: قابلیت آهسته کردن زمان برای مدت زمانی مشخص شده.
    • Punch Line: قابلیت پرتان دست به صورت موشک و سوار شدن بر روی آن.
    • Buster Arm: قابلیت پرتاب کردن دشمن ها به اطراف خصوصا برای مواقعی که تعداد زیادی از دشمنان نیرو را احاطه کرده اند.
    • Tomboy: قابلیت شارژ کردن Blue Rose برای اجرای شلیک های بسیار قدرتمند. همچنین قابلیت ارتقای قابلیت های Red Queen برای اجرای حرکات کاملا جدید و قدرتمند.
    • Helter Skelter: قابلیت تبدیل به تیغه های چرخان برای قطعه قطعه کردن دشمنان که شامل 3 حالت مختلف می‌باشد.
    • Rawhide: قابلیت تبدیل دست به نوعی شلاق که به وسیله آن می‌توان ضربات گروهی وارد کرد.
  • موتور سیکلتی که در تریلر معرفی نشان داده شد، یکی از سلاح های جدید دانته می‌باشد که به دو سلاح شمشیر/اره برقی تبدیل می‌شود.
  • موسیقی مبارزات بسته به Ranking بازیکن، اوج می‌گیرد. به این صورت که هر میزان کمبوهای شما Stylish تر باشد، ریتم موسیقی تندتر و بلند تر خواهد شد.
  • Photo Mode و Training Mode تایید شدند.
  • بازی در تاریخ 8 مارچ 2019 (17 اسفند 97) عرضه خواهد شد.
195156

195157
qkx2_video03.gif csyo_video02.gif 5le2_video01.gif
195162

آخرین ویرایش:
مطمئنا ما با اختیار کامل و با علم به اسپویل شدن رفتیم سراغ این چیزا. وگرنه بیکار نبودیم و بگیم حالا بریم اسپویل کنیم بازی رو. من و چندتا از دوستان که اینجا هستن، برامون اسپویل شدن مهم نبوده و عطشمون برای بازی نه تنها کم نمیشه، که زیاد هم میشه. خوشبختانه اینقدر هم شعور داریم که بدونیم بقیه نمیخوان چیزی بدونن و حواسمون باشه بازی براشون اسپویل نشه.

در مورد قسمت دوم پستم هم برای شما نوشتم که در جریان باشی. آره انجمن برای بحث کردنه و محل اثبات خفن بودن سر اسپویل ها نیست و خوبه که این رو یاد گرفتید و این موضوع براتون روشن شد. خودم هم در جریان این موضوع هستم و از آسمون بهم وحی نشده که همچین چیزی رو ندونسته بنویسم.
اینکه تاپیک ها هم دست شماست یه مساله دیگه هست که از بحث اینجا خارجه. فقط این فاز مدیریتتون رو در تمامی تاپیک ها کنترل کنید چون انجمن خودش مدیر و ناظم به اندازه کافی داره.

جالبه که خودت به بقیه میگی فاز مدیریت برندارید که خودت سلطان فاز مدیریتی...من موندم که اگه به ادمای مثل تو قدرت برسه مردم و بیچاره میکنین...به خدا یه تاپیک زدن انقدر کلاس گذاشتن نداره...من موندم قدیما خیلی خوب بودی نمیدونم چرا الان فاز خفن بودن قلدر بودن گرفتی..همه ما هم میدونیم که این سایت مدیر و ناظم داره نیازی نیست تو بگی خودشیرینی کنی....بحثم اینه که انقدر فاز نگیر واسه بقیه اون دوست مونم هیچی نگفت بهت که شاخ بازی درمیاری...

آقا خدا خیرتون بده فکر کردم فقط منم که اسپویل برام مهم نیست!:D:D
( منم قبل ازاینکه کوت کنم بگم که باز نکنید اگه نمیخواین )

خو وقت اسپویل کردنه

نچ این نی

guck_photo_2019-03-03_20-43-53.jpg

merw_photo_2019-03-03_20-44-05.jpg

53623234_703775823350696_960923444134805504_n.mp4 - آپلود عکس و فایل رایگان
خیلی جالبه من تو اینترنت به هرکی گفتم یه عکس یا لینک درست حسابی بده، نداد!
دمت گرم آقا دو روزه دنبال این عکسم. اصلا هم به اون بدی که مردم میگن نیست بخدا.:-bd
لینک کامل تر هم هست از کاتسین و اینا؟ اگه هست تو پیغام خصوصی بفرستید من یه عمره منتظر این یکی پسر اسپاردا بودم:x
ببین وحید مشکلی نداره خود چهره. فقط اون حالت های چهره ای که داره، با شخصیتش همخونی نداره. اون چهره آروم و خونسرد و ساکت رو نداره. یه خورده شاد و شنگول شده.
من یجورایی انتظارشو داشتم. اگه به اون چیزی که تمام این سالها میخواسته برسه رسیده، پس دیگه وقتشه یخورده شادتر ببینیمش:D
البته من هنوز ویدیو رو ندیدم..
یعنی بیش از حد شنگوله؟:D:))
دوستان این اسپویل فقط در جواب این دوستمونه. اونایی که نمیخوان به هیچ وجه داستان براشون لو بره (حتی اونایی که رفتن هر چی ویدئو و عکس بوده دیدن) این رو باز نکنن.
بلی بلی. در واقع نیمه انسانی ورجیل هست.

منو از اسپویل میترسونی؟:D باس فایت که هیچی، من داستان رو هم کامل خوندم رفت:))
از اون روز اولی که دیدمش چشممو گرفت پس بگو چرا:)):))
خیلی برام سوال بود که چطور ممکنه این 'دو نیم شدن' و اینا.
خداروشکر فقط 4 روز مونده خودمون دریابیم [-o<

منم همه چیو نگاه کردم یعنی بیشتر از اینها لو رفته؟ دریغ نکنید از ما:D

• Like
Reactions: milad dmc
من برام مهم نیست چون در نهایت فرقی برام نمیکنه اینکه الان ببینم یا بعدا توی خود بازی ببینم و درجه هایپم کم نمیشه:D ولی خداست، خدا...
دوستانی که هیچی از بازی ندیدن، من باس فایت آخر رو کامل دیدم. فقط بهشون اینو میگم یه چیز اولترا مگا گیگا فاکینگ مایند فاکینگ در انتظارشونه. اصن یه چیز غیر قابل توصیفه. من نمیدونم چجوری همچین چیزی ساختن:D انتظارات رو ببرین روی متای 90 به بالا:D بازی به شدت گولاخه. یعنی قراره فکتون خُرد بشه.
از اینم خفن تره باسش؟:blink1:
خطر
latest

ورجیل که نیست هست؟ چون من دیدمش :(
روز عرضه خریدارم:Praying:

آخرین ویرایش:
هنوز کسی بعد از اینجا ویدئو نگذاشته. ظاهرا اینجا آخر بازیه و ورجیل هم باس فایت آخره.
خطر
فکر نمیکنم ورجیل باس اخر باشه ملت تو یوتوب میگفتن شنیدن که چندتا مرحله دیگه هم هست با عقل هم جور در میاد اینجور که خیلی مسخرس باسش خوب ولی انقدر فک براندازم نبود:D

خطر
فکر نمیکنم ورجیل باس اخر باشه ملت تو یوتوب میگفتن شنیدن که چندتا مرحله دیگه هم هست با عقل هم جور در میاد اینجور که خیلی مسخرس باسش خوب ولی انقدر فک براندازم نبود:D
نه مثل اینکه بود:|:|:|:Wallbash::Wallbash::Wallbash:خاک برسرم:Wallbash:خودم دیدمش مهم نیست چون یبار بیشتر ندیدم درست یادم نمیمونه چطور بود بیشتر از این به خودم فحش دادم چون که به یکی گفتم ورجیل باس داره اگه دفعه یعد پرسید میگم خالی بستم:D:Wallbash: ولی من انتظار یه غولی مثل مونداس داشتم:no:

منم همینطوری ام:D و به قول علی، تازه عطشمون هم نسبت به بازی بیشتر میشه.:D ولی در مورد ویرجیل بگم که همچنان در این حال هستم:-& خدایش، تمامی شخصیت های بازی شبیه به نسخه های قبلیشون هستن (تا حد زیادی:D)، ولی در مورد ویرجیل واقعا شوکه شدم (WTF:|)؛ اون قیافه بی روح، خشک و بسیار جدی وخفن کجا، این یکی کجا؟! خیلی تپل مپل شده:D اصلا خوشم نیومد از طراحیش؛ فقط موهاش خوبه، عین یال شیره:D
آقا خدا خیرتون بده فکر کردم فقط منم که اسپویل برام مهم نیست!:D:D

آخرین ویرایش:
منم همینطوری ام:D و به قول علی، تازه عطشمون هم نسبت به بازی بیشتر میشه.:D ولی در مورد ویرجیل بگم که همچنان در این حال هستم:-& خدایش، تمامی شخصیت های بازی شبیه به نسخه های قبلیشون هستن (تا حد زیادی:D)، ولی در مورد ویرجیل واقعا شوکه شدم (WTF:|)؛ اون قیافه بی روح، خشک و بسیار جدی وخفن کجا، این یکی کجا؟! خیلی تپل مپل شده:D اصلا خوشم نیومد از طراحیش؛ فقط موهاش خوبه، عین یال شیره:D
نمیدونم میدونید یا نه؛ من یکی از اون طرفدارای عجیب و غریب ورجیل بودم و هستم، طوری که بعد از DMC3 منتظر این بودم که کپکام برش گردونه (و قابل بازی باشه) یا اینکه مرگ این کاراکتر رو تایید کنه که البته تو DMC Hysteria تو نسخه چهارم مثل اینکه تایید کرده بود..
بعد از اون، من عملا دیگه رقبتی به این بازی نداشتم! در این حد. ولی همیشه تو اینترنت با بقیه هواداراش کمپین میزدیم و فلان، که کپکام حداقل یه بازی ای، spin off ای چیزی با محوریت ورجیل بزنه.
تا اینکه شایعات DMC5 اومد و حضور ورجیل و... که من همون موقع به خودم گفتم اسپویل مسپویل حالیم نیس، تا نفهمم آخر عاقبتش چی میشه، اینترنتو ول نمیکنم:))

درمورد صورت ورجیل هم، بنظر من خوبه! نمیدونم چرا خوشتون نیومده البته خیلیها خوششون نیومده. اون چهره ی سرد و جدی اش تو 3 که واقعا یونیک بود:x الانم بنظرم فک پهن تری داره، تا تپل بودن:))8->
تنها نکته اینه که بنظر خیلی شبیه برادر دوقلوش نیس که این عجیبه ( شاید چون تو جهنم بوده؟ نمیدونم کجا شنیدم که اینا تو جهنم سن شون زیاد نمیشه یه همچین چیزی. مثلا میگن اسپاردا 2000 سال عمر داشت ولی آخرش، تو دنیای انسانها زندگی کرد و مثل یه 'انسان' فوت کرد یعنی مسن شد [؟] .
اینجام ورجیل انگار تو سن و سال DMC1 ه که فکر کنم 28-30 بود.
البته این فرضیه رو خیلی Canon درنظر نگیرید، مطمئن نیستم. )

• Like
Reactions: zack fair
رمان Before the Nightmare که فقط به زبان ژاپنی در دسترس بوده تا به الان توسط یکی از فن های بازی به انگلیسی کامل ترجمه شده این کتاب به وقایع قبل از نسخه ی پنجم می پردازه
پ.ن 1: مطلب دیجیتالی جمع آوری شده فاقد عکس و اسپویل ـه منتهی یکی از بخش هاش ممکنه بخشی از داستان نسخه پنجم رو اسپویل کنه که در مقدمه ذکر شده برا جلوگیری از اسپویل شدن احتمالی چه صفحاتی رو صرف نظر کنید ازش :)

منبع @DMC5Info

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or