Devil May Cry 5

195151
  • Hideaki Itsuno بار دیگر به عنوان کارگردان بازی ایفای نقش می‌کند. از دیگر عناوین او می‌توان به DMC3, DMC4 و Dragon's Dogma اشاره کرد.
  • اتفاقات بازی پس از قسمت دوم در جریان است و در Red Grave City به وقوع می‌پیوندند. دانته و نیرو به طور قابل ملاحظه ای بزرگ تر شده اند.
  • به گفته ایتسونو، داستان بازی احساسی تر از گذشته خواهد بود و ممکن است بازیکنان را به گریه بیندازد.
  • دانته، نیرو و یک شخصیت کاملا جدید، قابل بازی خواهند بود.
  • موتور گرافیکی استفاده شده برای ساخت بازی، RE Engine می‌باشد که مدل ها و جرئیات واقعی ارائه می‌دهد و بازی بر خلاف نسخه های گذشته، رویه واقع گرایانه تری به خود گرفته است.
  • Nico، شخصیتی جدید و غیر قابل بازی است که نیرو را در ماموریت ها همراهی می‌کند. تخصص او در ساخت دست های مکانیکی و سلاح های جدید برای نیرو است.
  • دست مکانیکی جدید نیرو که Devil Breaker خوانده می‌شود، در صورت ضربه خوردن و یا اجرای برخی حرکات بسیار قدرتمند، خواهد شکست.
  • Devil Breaker های مختلفی برای نیرو طراحی شده است که هر کدام چندین قابلیت منحصر به فرد دارند:
    • Overture: قابلیت اجرای ضربات الکتریکی و ایجاد شوک های قدرتمند.
    • Gerbera: قابلیت شلیک لیزرهای الکتریکی
    • Ragtime: قابلیت آهسته کردن زمان برای مدت زمانی مشخص شده.
    • Punch Line: قابلیت پرتان دست به صورت موشک و سوار شدن بر روی آن.
    • Buster Arm: قابلیت پرتاب کردن دشمن ها به اطراف خصوصا برای مواقعی که تعداد زیادی از دشمنان نیرو را احاطه کرده اند.
    • Tomboy: قابلیت شارژ کردن Blue Rose برای اجرای شلیک های بسیار قدرتمند. همچنین قابلیت ارتقای قابلیت های Red Queen برای اجرای حرکات کاملا جدید و قدرتمند.
    • Helter Skelter: قابلیت تبدیل به تیغه های چرخان برای قطعه قطعه کردن دشمنان که شامل 3 حالت مختلف می‌باشد.
    • Rawhide: قابلیت تبدیل دست به نوعی شلاق که به وسیله آن می‌توان ضربات گروهی وارد کرد.
  • موتور سیکلتی که در تریلر معرفی نشان داده شد، یکی از سلاح های جدید دانته می‌باشد که به دو سلاح شمشیر/اره برقی تبدیل می‌شود.
  • موسیقی مبارزات بسته به Ranking بازیکن، اوج می‌گیرد. به این صورت که هر میزان کمبوهای شما Stylish تر باشد، ریتم موسیقی تندتر و بلند تر خواهد شد.
  • Photo Mode و Training Mode تایید شدند.
  • بازی در تاریخ 8 مارچ 2019 (17 اسفند 97) عرضه خواهد شد.
195156

195157
qkx2_video03.gif csyo_video02.gif 5le2_video01.gif
195162

آخرین ویرایش:
درود :D
آقا کف خون قاطی کردم از تریلر فقط دوستان نظر شما در مورد تیکه آخر تریلر چی بود؟
بنظرتون اون بچه همون دانته نبود؟چون eva بهش میگفت باید اسمت رو عوض کنی،بنظرم همون دانته بود ک ی مدت اسمش تونی رد گریو بود،چون دقیقا بعد از اون تیکه چهره دانته رو نشون میدادن و بنظرم این ی تیکه از خاطراتش بود
اون تونی رد گریو دانته اویل4 بود ربطی نداره معلوم نیست کیه شاید اون بچه ای باشه که تو عکس خانوادگی اسپاردا بود

The Creators Of Devil May Cry 5 Showed The Trailer With All The Events Of The Series. Dmc 2 "Removed" From History | Spark Chronicles
Dmc2 به کلی از سری حذف شد=D>
همونطور که این منبع میگه اگه dmc2 دوباره بسازن چیز خوبی ازش در میاد:D

In anticipation of an early exit Devil May Cry 5, Capcom released a trailer, which told about all the events of the series (just two minutes). But Devil May Cry 2 didn’t appear among them. It seems that the developers decided to ignore its existence, and recognize the game’s events as “invalid.”
Fans of the series immediately noticed the disappearance of the second part and began to actively discuss this in the comments. It seems that even Capcom does not like Devil May Cry 2. According to some gamers, the company can easily patch this hole by releasing a remake of the failed part with a new storyline and gameplay.

The Creators Of Devil May Cry 5 Showed The Trailer With All The Events Of The Series. Dmc 2 "Removed" From History | Spark Chronicles
Dmc2 به کلی از سری حذف شد=D>
همونطور که این منبع میگه اگه dmc2 دوباره بسازن چیز خوبی ازش در میاد:D

In anticipation of an early exit Devil May Cry 5, Capcom released a trailer, which told about all the events of the series (just two minutes). But Devil May Cry 2 didn’t appear among them. It seems that the developers decided to ignore its existence, and recognize the game’s events as “invalid.”
Fans of the series immediately noticed the disappearance of the second part and began to actively discuss this in the comments. It seems that even Capcom does not like Devil May Cry 2. According to some gamers, the company can easily patch this hole by releasing a remake of the failed part with a new storyline and gameplay.
خوب پس بگو چرا تایم لاین رو اوردن بعد شماره 4 خیلیم خوب ....

ببخشید پستام تو این صفحه زیاده اما همیشه دوست داشتم این سوال از دوستان بپرسم....
کسی هست که فکر کنه تک نسخه کامیا از کل نسخه های ایتسونو خیلی خفن تره؟(5 که نیومده و بنظر مثل1یجورایی نه کاملا) اون زمان که بازی کردمش هم4وهم3 بازی کرده بودم البته تا نصف :D از 4 که خوشم نیومد تمومش نکردم :D من 1 کلا یبار رو auto easy رفتم و واقعا پ.مام ریخت بازی مال 2001(حتی موشن کپچرم نداشت:))) بود ولی انقدر خوب بود که نمیدونم چی بگم تا جایی که نسخه های ایتسونو بنظرم جلوش یه بازی معمولی بودن:| من شخصیت پردازی ها و اتمسفر نسخه های ایتسونو رو بیشتر قبول دارم ولی یک از بقیه جهت ها برام خفن تر بود مثل دویل تیریگر دانته عین اسپاردا میشد یه برق عجیبی میداد و با :X: پرواز میکرد:eek:(چیزی که تو 5 برگشته) یا باس های بازی که بنظرم یه لکل از تمام باس های نسخه های ایتسونو سرترن مخصوصا مونداس و مرحله legendary battle که میرفتی فضا:eek: واقعا دلم میخواد بدونم اگه کامیا2 میساخت چی میشد و امیدوارم همونطور که گفت برگرده و از دیدگاه خودش یه ریمیک و یه ادامه بسازه(البته نه با صدا پیشه اصلی دانته:))) کسی هست که با من هم نظر باشه؟:D

ببخشید پستام تو این صفحه زیاده اما همیشه دوست داشتم این سوال از دوستان بپرسم....
کسی هست که فکر کنه تک نسخه کامیا از کل نسخه های ایتسونو خیلی خفن تره؟(5 که نیومده و بنظر مثل1یجورایی نه کاملا) اون زمان که بازی کردمش هم4وهم3 بازی کرده بودم البته تا نصف :D از 4 که خوشم نیومد تمومش نکردم :D من 1 کلا یبار رو auto easy رفتم و واقعا پ.مام ریخت بازی مال 2001(حتی موشن کپچرم نداشت:))) بود ولی انقدر خوب بود که نمیدونم چی بگم تا جایی که نسخه های ایتسونو بنظرم جلوش یه بازی معمولی بودن:| من شخصیت پردازی ها و اتمسفر نسخه های ایتسونو رو بیشتر قبول دارم ولی یک از بقیه جهت ها برام خفن تر بود مثل دویل تیریگر دانته عین اسپاردا میشد یه برق عجیبی میداد و با :X: پرواز میکرد:eek:(چیزی که تو 5 برگشته) یا باس های بازی که بنظرم یه لکل از تمام باس های نسخه های ایتسونو سرترن مخصوصا مونداس و مرحله legendary battle که میرفتی فضا:eek: واقعا دلم میخواد بدونم اگه کامیا2 میساخت چی میشد و امیدوارم همونطور که گفت برگرده و از دیدگاه خودش یه ریمیک و یه ادامه بسازه(البته نه با صدا پیشه اصلی دانته:))) کسی هست که با من هم نظر باشه؟:D

در اینکه نسخه ی 1 از همشون خفن تر بوده و هست هیچ شکی نیست اما کمتر کسی هست که نسخه ی 1 رو زمان خودش بازی کرده باشه و تمومش کرده باشه بعید می دونم هیچ وقت نسخه ای شبیهش تولید بشه دیگه اما نسخه ی 3 بازی تونست تا حد زیادی لذت نسخه ی 1 رو برگردونه که هنوزم صحنه هاش در خاطره ها هست شماره 2 با 4 هم که سوتفاهم بودن.

به این دلیل که داستان شماره دوم بعد از شماره چهارم و پنجم اتفاق می‌افته و تو تریلر هم نباید اشاره‌ای به اون بشه.
نه اتفاقا چند روز پیش گفتن تایم لاین عوض شده و 2 رفته قبل4(5 از اول بعد از 2 بود) و همین امروز با همین تریلر اعلام شده که 2 به کلی از تاریخ dmc حذف شده(خبرش گزاشتم) چون اصلا dmc نیست چرت و پرته نمیدونم بازی کردیدش یا نه(خودم که نکردم) بازی پراز ایراده داستان چرته و اصلا ادامه مستقیم یکم نیست شخصیت دانته اصلا فان نیست و به شدت جدیه باس فایت ها خیلی راحت شکست میخورن گیم پلیش شخمیه و کمبو درست حسابیم نداره اکثر موجوداتش راحت با کلت های دانته پرپر میشن حتی باس! تنها نکته مثبت بازی افکت های صدای خفن و گرافیکشه همین.....
ببینید چقدر چرت بوده که ایتسونو نتونسته جمعش کنه

آخرین ویرایش:
در اینکه نسخه ی 1 از همشون خفن تر بوده و هست هیچ شکی نیست اما کمتر کسی هست که نسخه ی 1 رو زمان خودش بازی کرده باشه و تمومش کرده باشه بعید می دونم هیچ وقت نسخه ای شبیهش تولید بشه دیگه اما نسخه ی 3 بازی تونست تا حد زیادی لذت نسخه ی 1 رو برگردونه که هنوزم صحنه هاش در خاطره ها هست شماره 2 با 4 هم که سوتفاهم بودن.
2 رو با 4 کنار هم قرار ندین زشته به خدا:Dمشکل 4 فقط و فقط اینه که به اندازه نصف یه بازی کامل مرحله داره، که با Special Edition هم وضعیتو خرابتر کردن، یادمه یکی میگفت DMC4 مثل یه خونه با یه توالته که دو نفر توش زندگی می کنن، حالا توی DMC4SE پنج نفر توی اون خونه زندگی می کنن:))وگرنه بهترین و کاملترین سیستم کامبت رو تو تمام نسخه ها داره، بهترین گرافیک هم همینطور(هنوز هم باورم نمیشه با اون گرافیک 60 فریم روی نسل هفتم اجرا میشد)، به کاراکتر نیرو هم اوایلی که بازی عرضه شد خیلی ملت سخت می گرفتن، ولی وقتی شخصیت دانته DmC رو دیدن به غلط کردن افتادن:)) ولی DMC2 مراحل ساختش و کلاً همه چیش مرموزه، حتی یادمه چند وقت پیش خبری اومد که ساخت DMC2 رو داده بودن به یه کارگردان بی نام و نشان که هنوز هم مشخص نیست کی بوده، و دو سه ماه آخر ایتسونو رو اوردن تا گندکاری ها رو جمع کنه. ولی به عنوان یه پکیج که قطعاً DMC3 بهترین نسخه هست، مخصوصاً با اون اوپنینگ و داستان و حماسه اختلاف بین دو برادر و مبارزشون زیر بارون و اضافه شدن بهترین ورژن Lady و خلاصه همه چیزش.
به این دلیل که داستان شماره دوم بعد از شماره چهارم و پنجم اتفاق می‌افته و تو تریلر هم نباید اشاره‌ای به اون بشه.
تایم لاین عوض شده و DMC5 بعد از 2 و 4 اتفاق می افته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or