Devil May Cry 5

195151
  • Hideaki Itsuno بار دیگر به عنوان کارگردان بازی ایفای نقش می‌کند. از دیگر عناوین او می‌توان به DMC3, DMC4 و Dragon's Dogma اشاره کرد.
  • اتفاقات بازی پس از قسمت دوم در جریان است و در Red Grave City به وقوع می‌پیوندند. دانته و نیرو به طور قابل ملاحظه ای بزرگ تر شده اند.
  • به گفته ایتسونو، داستان بازی احساسی تر از گذشته خواهد بود و ممکن است بازیکنان را به گریه بیندازد.
  • دانته، نیرو و یک شخصیت کاملا جدید، قابل بازی خواهند بود.
  • موتور گرافیکی استفاده شده برای ساخت بازی، RE Engine می‌باشد که مدل ها و جرئیات واقعی ارائه می‌دهد و بازی بر خلاف نسخه های گذشته، رویه واقع گرایانه تری به خود گرفته است.
  • Nico، شخصیتی جدید و غیر قابل بازی است که نیرو را در ماموریت ها همراهی می‌کند. تخصص او در ساخت دست های مکانیکی و سلاح های جدید برای نیرو است.
  • دست مکانیکی جدید نیرو که Devil Breaker خوانده می‌شود، در صورت ضربه خوردن و یا اجرای برخی حرکات بسیار قدرتمند، خواهد شکست.
  • Devil Breaker های مختلفی برای نیرو طراحی شده است که هر کدام چندین قابلیت منحصر به فرد دارند:
    • Overture: قابلیت اجرای ضربات الکتریکی و ایجاد شوک های قدرتمند.
    • Gerbera: قابلیت شلیک لیزرهای الکتریکی
    • Ragtime: قابلیت آهسته کردن زمان برای مدت زمانی مشخص شده.
    • Punch Line: قابلیت پرتان دست به صورت موشک و سوار شدن بر روی آن.
    • Buster Arm: قابلیت پرتاب کردن دشمن ها به اطراف خصوصا برای مواقعی که تعداد زیادی از دشمنان نیرو را احاطه کرده اند.
    • Tomboy: قابلیت شارژ کردن Blue Rose برای اجرای شلیک های بسیار قدرتمند. همچنین قابلیت ارتقای قابلیت های Red Queen برای اجرای حرکات کاملا جدید و قدرتمند.
    • Helter Skelter: قابلیت تبدیل به تیغه های چرخان برای قطعه قطعه کردن دشمنان که شامل 3 حالت مختلف می‌باشد.
    • Rawhide: قابلیت تبدیل دست به نوعی شلاق که به وسیله آن می‌توان ضربات گروهی وارد کرد.
  • موتور سیکلتی که در تریلر معرفی نشان داده شد، یکی از سلاح های جدید دانته می‌باشد که به دو سلاح شمشیر/اره برقی تبدیل می‌شود.
  • موسیقی مبارزات بسته به Ranking بازیکن، اوج می‌گیرد. به این صورت که هر میزان کمبوهای شما Stylish تر باشد، ریتم موسیقی تندتر و بلند تر خواهد شد.
  • Photo Mode و Training Mode تایید شدند.
  • بازی در تاریخ 8 مارچ 2019 (17 اسفند 97) عرضه خواهد شد.
195156

195157
qkx2_video03.gif csyo_video02.gif 5le2_video01.gif
195162

آخرین ویرایش:
میشه بهانه انجین رو قبول نکنم و بگم خیلی بدن؟ و بگم هرکی بگه خوبن رو اصلا درک نمیکنم و فکر کنم روش نمیشه بگه حالش داره بهم میخوره از قیافه ها؟ :-" :))

برای خودتون میگم، انقدر فحش بدید شاید مثل DmC تغییرات و بحبودی حاصل شد:دی

jlv6_31ptych.gif

yiq5_6lv3zwa.gif

میشه بهانه انجین رو قبول نکنم

کریس توی RE7 رو چطور ؟ :D

پ.ن : اگرچه خودمم از آرت استایل بازی راضی نیستم ، خیلی خیلی بهتر از اینا می تونست باشه ! ولی خب به ایتسونو ایمان دارم ، صبر میکنیم ببینیم چی میشه :D دانته هم بالاخره توی Hell بوده (10 سال ؟!) و به فنا رفته ، طبیعیه اینجوری بشه

کریس توی RE7 رو چطور ؟ :D

پ.ن : اگرچه خودمم از آرت استایل بازی راضی نیستم ، خیلی خیلی بهتر از اینا می تونست باشه ! ولی خب به ایتسونو ایمان دارم ، صبر میکنیم ببینیم چی میشه :D دانته هم بالاخره توی Hell بوده (10 سال ؟!) و به فنا رفته ، طبیعیه اینجوری بشه
اونم خیلی فرق داشت ولی دلیل نمیشه:دی
بعد اینکه رنگ سفید هم تموم کردن مال انجینه حتما:-"

اصلا مگه اسکن میکنند،نمیشه یعنی تغییرش بدن؟ دانته ترول بیکره؟ اگر آره خیلی فرق داره،ولی خیلی بد فرق داره! :دی

ولی شرمنده این طراحی ها به نظرم آشغاله! DmC2ـه! حاضرم شرط ببندم اگر 5 رو نمیزدن تهش میگفتید 2ـه:-"
حتی اگر رو دیوار نمینوشتن DMC ، خدایی نرو به کاراکتر اسکیل باند شبیه تره!

من تو کتم نمیره این طراحی! هرچی میخوان بگن:-"

فکر کنم اینه، 3 و 2 و 4 و در آخر 1.
اول ۳عه بعد ۱ بعد ۴ بعد ۲
۲ اینقد چیزه احمقاته ای بودش که تا حالا بعد تایم لاینه اون DMC نداشتیم!!
امیدوارم این یکی بعد ۲ باشه..
شایدم کپکام مثل DmC شماره ۲ رو هم نادیده گرفته مشخص نیس.

فکر کنم اینه، 3 و 2 و 4 و در آخر 1.
اول ۳عه بعد ۱ بعد ۴ بعد ۲
۲ اینقد چیزه احمقاته ای بودش که تا حالا بعد تایم لاینه اون DMC نداشتیم!!
امیدوارم این یکی بعد ۲ باشه..
شایدم کپکام مثل DmC شماره ۲ رو هم نادیده گرفته مشخص نیس.
اشتباه کردی ماکان. همونی که گفتم درست بود 3 و 1 و 4 و 2 ! توی 2 دانته با موتور میره Hell و دروازه بسته میشه ! الان این موتور احتمالاً جریانش همونه ! با حالت فاکد آپ شده از Hell برگشته ! الان این قیافه ی داغونش کاملاً منطقی به نظر میاد :D

اونم خیلی فرق داشت ولی دلیل نمیشه:D
بعد اینکه رنگ سفید هم تموم کردن مال انجینه حتما:-"

اصلا مگه اسکن میکنند،نمیشه یعنی تغییرش بدن؟ دانته ترول بیکره؟ اگر آره خیلی فرق داره،ولی خیلی بد فرق داره! :D

ولی شرمنده این طراحی ها به نظرم آشغاله! DmC2ـه! حاضرم شرط ببندم اگر 5 رو نمیزدن تهش میگفتید 2ـه:-"
حتی اگر رو دیوار نمینوشتن DMC ، خدایی نرو به کاراکتر اسکیل باند شبیه تره!

من تو کتم نمیره این طراحی! هرچی میخوان بگن:-"
یه دلیلش اونه کلی دلیل دیگه هم داره :D ولی دلیل اصلیش همون رئال بودن انجینه ، حالا توی RE2 ریمیک میبینی خودت :دی
اول اینکه دانته هم بالاخره پیر میشه همیشه جوون که نیست :D توی 4 خود ایتسونو تایید کرده بود که دانته حدود 40 سالشه اونجا :D الانم که ظاهراً بعد از چند سال توی hell بودن برگشته ! این همه فاکد آپ شدن صورتش منطقی به نظر میاد :D
یه زمانی Snake واسه خودش Sanke بود ، بعد شد old snake :D

آخرین ویرایش:
شاید اینا پیر تر میشن موهاشون سیاه میشه مثل بنجامین باتن:|
هم آکیبا @Akiba هم خودت :D
آقا به پیر به پیغمبر موهاش مشکی نیست ! موهای دانته نقره ایه ، اینجا هم به خاطر نورپردازی و سایه و هزارتا کوفت و زهر مار دیگه اینجوری شده :D بابا اون عکس اولی خدایی نمی بینید رنگش رو :D

هم آکیبا @Akiba هم خودت :D
آقا به پیر به پیغمبر موهاش مشکی نیست ! موهای دانته نقره ایه ، اینجا هم به خاطر نورپردازی و سایه و هزارتا کوفت و زهر مار دیگه اینجوری شده :D بابا اون عکس اولی خدایی نمی بینید رنگش رو :D
مشکی که نیست،ولی اصلا خودت نروها رو مقایسه کن! نع!!! من راضی نمیشم:دی ولی شاید بهتره عیش فن ها رو خراب نکنم! :دی (ولی من با این عیش نمیگیرم هیچوقت:-" )
بعد اصلا کپکام غلط کرد به عنوان یه ناشر شرقی که طراحی های شرقی دارن،رفته انجین رئال طراحی کرده:-" گند زده خدایی:-"

اسنیک پیر شد،کریتوس پیر شد،نیت پیر شد،هزار و یکی دیگه پیر شدن! هیچکی ولی معتاد نشد:-" خیلیییی بد پیر شده! خیلیییی! بیشوخی جای کنار اومدن برید فحش بدید:دی
حالا بزار ورجیل هم درست بیاد،اونم اون حس کول بودن این همه سالش رو نداشته باشه،البته اونم فکر کنم از مرگ برگشته و اینا...پس اونم برای همون به فنا رفته!:دی

صد بازی برتر نمیدید؟ ماکان عضو افتخاری بیارید یدونه 1 بده:-"

خوبه خدارو شکر به این تاپیک رسیدم و دیدم که فقط من نیستم که چندساعته با خودم کلنجار میرم که:
بازی عالیه ولی اون چیزی که انتظارشو داشتم نیست. بعد از DMC4 عه ( احتمالا )، دانته هست، Nero هست،... ولی باز قیافه ام همینه: :|

با :| ، تا بهار 2019 8-|

مشکی که نیست،ولی اصلا خودت نروها رو مقایسه کن! نع!!! من راضی نمیشم:D ولی شاید بهتره عیش فن ها رو خراب نکنم! :D (ولی من با این عیش نمیگیرم هیچوقت:-" )
بعد اصلا کپکام غلط کرد به عنوان یه ناشر شرقی که طراحی های شرقی دارن،رفته انجین رئال طراحی کرده:-" گند زده خدایی:-"

اسنیک پیر شد،کریتوس پیر شد،نیت پیر شد،هزار و یکی دیگه پیر شدن! هیچکی ولی معتاد نشد:-" خیلیییی بد پیر شده! خیلیییی! بیشوخی جای کنار اومدن برید فحش بدید:D
حالا بزار ورجیل هم درست بیاد،اونم اون حس کول بودن این همه سالش رو نداشته باشه،البته اونم فکر کنم از مرگ برگشته و اینا...پس اونم برای همون به فنا رفته!:D

صد بازی برتر نمیدید؟ ماکان عضو افتخاری بیارید یدونه 1 بده:-"
خب ببین بحث این بود که گفتم بیشترش به خاطر انجینه و گفتی راضی نمیشی که مسکل از انجینه :D حالا گفتم که ریمیک 2 میاد و میبینی و قانع میشی :D حالا چرا کپکام اینکارو کرده و اینا که خب شاید یه سری دوز فانتزی بیاد پایین ولی عوضش قدرت انجینشون به شدت بالاس ! الان همین گرافیکی که دیدی به این عظمت داریم خروجی 60 فریم میده برای تمامی کنسول ها ! خودت تا تهشو برو :D

آها ! پس اسنیک وو نیست و هزار و یکی رفتن توی جهنم پیر شدن و برگشتن ! :D چون برای دانته اوضاع اینجوری بوده ! :D ورجیل هم که بود ، یه نیمچه نشونش دادن دیگه :D انتظار چهره هم ازش نداشته باش چون بدنش در حال فاسد شدنه :D

l6cv_vlcsnap-error013.jpg

پ.ن : با یه شات پرونده ی بازی رو می پیچید خدایی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or