منظور از DMC for Kids یعنی بازی که آسون هست و بچه بازیه...
شما رو مد human ش رفتی معلومه واست بچه بازیه هر وقت رو دویل هانتر به رفتی بعد نظر بده .:smile:7 نوع درجه سختی توش میبینی که اینم یکی از نقات قوتشه
مگه همه بازی گرافیکش هست؟ من فکر میکنم شما اصلا DMC نزدی چون این بازی یک بازی اکشن سخت با معماری گوتیک خاصی بود که تو نسخه چهارمش همه اینها ازش گرفته شده، حتی دانته
من گفتم همه بازی گرافیکشه ؟
عزیزم DMC هم زدم خیلی وقت پیش خیلی هم بهم حال داد و خاطراتی دارم باهاش دویل 4 رو دویل هانتر سختر بود نسبت به 1
!! DMC4 فاقد چیزی به نام اصالت هست...شاید اگه به عنوان یک IP جدا بهش نگاه کنی بازی بدی نباشه اما به عنوان یک DMC غیر قابل قبول هستش...
پس بهت توصیه میکنم بری تو قسمت history of dmcو خلاصه هر سه تا قسمت قبلیش رو ببینی تا بفهمی اصالت تو یه بازی یعنی چی
یه جور صحبت میکنی که انگار تو تاریخ عمرت اصلا بازی نکردی!! سه تا از نکته هایی که پایان DMC4 رو جزو بهترین پایان ها میکنه نام ببر...احیانا اسم بازی هایی چون Diablo و FF و MGS و ... به گوشت خورده؟
بیشتر به سبک اکشن علاقه دارم نه ÷اپنی بازی و RPG و .... MGS هم از صد هزار سال پیش رو PS2 تموم کردم
موسیقی DMC4 ضعیف ترین بخش بازی بود...مثل اینکه واقعا DMC ندیدی!!
قبول دارم موسیقی هاش کم بود ولی با اینکه کم بود جر موسقی بازیرو میکشید DMC هم دیدم 4 تا هم دیدم
اتفاقا چون بازی رو For Kids کردن یه عده شدن طرفدار بازی.
DMC اصلی بازی بود که آسون ترین درجش با درجه Son of Sparda شماره چهارم برابر بود!!
کلا چیزی که مهمه این هست که هیچ کدوم از طرفدار های قدیمی DMC از DMC4 خوششون نیومد و تنها طرفداران این بازی کسانی هستن که تا شماره چهارم بازی نمیدونستن DMC چی هست...
اتفاقا به نظرم چون برا سنای بالا هست بچه ها جنبه ی این بازیرو ندارن مخصوصا خشونت اون مشتای نرو که اول بازی به عنوان یه شخصیت جدید به دانته میزد
DMC اصلی بازی بود که آسون ترین درجش با درجه Son of Sparda شماره چهارم برابر بود!!
شما بازم اشتباه کردی
اون DMC 3 بود که زیادی سخت شده بود DMC 1 و 4 از نظر سختی درجه ها و خیلی شبیه هم بودن تازه به جرات میتونم بگم 4 نسبت به 1رو دویل هانتر سخت تر هم بود
کلا چیزی که مهمه این هست که هیچ کدوم از طرفدار های قدیمی DMC از DMC4 خوششون نیومد و تنها طرفداران این بازی کسانی هستن که تا شماره چهارم بازی نمیدونستن DMC چی هست...
فنهای اصلی بازی هر 4 تا نسخم بازی کنن نمیتونن بیخیالش بشن . حالا شما رو نمیدونم مثل اینکه بازیهای RPG زیاد بازی کردی این بازی دلتو زده
در کل باید بگم تو شاهکار بودن نسخه 1 شکی نیست ولی در هر حال این بازی میانگین 8/8 از سایتها گرفته بد نیست یه سری از دوستان این نسخه 4 رو اینجوری به مسخره نگیرن واگه خیلی از این بازی بدشون میاد مجبور نیستن به تاپیکهای مربوط به این بازی بیان:smile: