دو بار راست نه اولین بار راست دومین بار چپاون جا بايد بري جلو بعدش دوباره برگردي عقب بعدشم دو بار برو راست اگه اين جوري بري تمومه.
دو بار راست نه اولین بار راست دومین بار چپاون جا بايد بري جلو بعدش دوباره برگردي عقب بعدشم دو بار برو راست اگه اين جوري بري تمومه.
نه ببين همون جهتي كه خودت ميبيني كاري به نقشه نداشته باش.يعني وقتي وارد شدي راستتو كه ديدي برو راست.راستش من درست متوجه نشدم آخه جهتا داخل نقشه و تو خود بازي فرق ميكنه
مثلا منظورتون از راست . راست توي نقشه يعني رو به رومون وقتي وارد ميشيم
يا وقتي وارد ميشيم
بي نهايت ممنون دوست عزيزببین شما به اون 4 راه که رسیدی هر سمتی که سایه اون مجسمه افتاده شما به سمت مخالف برو همین![]()

خواهش میکنم البته توی صفحات قبل هم دوستان در این مورد توضیح داده بودنبي نهايت ممنون دوست عزيز
شايد باورت نشه چند هفته بود اينجاش گير كرده بودم dmc بازي نميكردم
الان به هوش كم خودم ميخندم كه اينقدر اينا گير كرده بودم
رفتم تا مرحه 15 يكم رفتم بعد سيو كردم
اين موجود برقيه چي بود ؟ نكنه تا آخر بازي همين جور مياد چجوري
بايد برق رو از بدنش ببرم ؟ وقتي برقيه نميتونم بزنمش
خلاصه يه دنيا ممنون

وقتی که میخواد مشت بزنه شما باید جاخالی بدی و بعد سریع به مشتش ضربه بزنی 2 بار که این عمل رو انجام بدی کارش تمومه!ببخشید. من غول (فکرکنم) مرحله آخرش گیر کردم. همون جا که مجسمه هه با مشت میزنه و باید با نرو تو یه متر جابزنیش. من نمیدونم دقیقاباید چیکارکنم. هی با بازوی شیطانی میزنم دستشو برمیگردونه و دوباره همون آش و همون کاسه. خونم نداره. اعصابم خورد شده. لطفا کمک کنید.
نه اینم 20 مرحلست!Devil May Cry 3 که 20 مرحله بودش این یکی حتما کمتر هستش فکر کنم یه چیزی حول و حوش 15 مرحله باشد ... البته این فقط یه حدس هستش نه بیشتر ... :biggrin1:
ایول منم موافقم.نینجا واقعا ضد حال بودagha only dmc4 . ninja gaiden ham vaghean zede hale

.ما هم ضرر مالی دیدیم پول دادیم بازیو خریدیم.عشق است devil may cry 4

واقعا نمیدونم چرا بعضیها به نینجا علاقه دارند
اولش از بازی بد میگن ولی تا تمومش میکنن میگن نینجا آخر بازیه:confused: