Devil may cry 4

بچه ها من تو اپشن بازی گند کاری کردم :evil:و همه مد اضافی son of sparda و قسمت story teather بازی که ظاهر کرده بودم پاک شد یادمه دویل 3 یه سری چیت داشت که همه این چیزا تو اپشن پر میشد (مدهای مختلف بازی و دموها)
اگه کسی این چیت رو بلده از حرفه ای ها بگه چون من دیگه اون دموهای بازیم که با کلی زحمت تو قسمت story teather ظاهر کرده بودم رو هم دیگه ندارم و زدم پاکشون کردم :(

اقایون میشه توی بازی سلاح و جون و ... خرید مثلا چه چیزهایی میشه خرید . خلاصه یک توضیح کاملی بدید که از کجا باید خرید و ...
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید چون من نمیدونم چی به چیه:( .خیلی ممنون

اقایون میشه توی بازی سلاح و جون و ... خرید مثلا چه چیزهایی میشه خرید . خلاصه یک توضیح کاملی بدید که از کجا باید خرید و ...
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید چون من نمیدونم چی به چیه:( .خیلی ممنون

سلاح که نه ولی میشه حرکت هایی که با سلاح انجام میدی بهتر کنی سلاح نمیشه خرید ولی وسط بازی سلاح بهت میدن اما یه چیز هایی داره که می تونی کلیه دشمن های اطرافت رو از بین ببری که اسمش هولی واتره یا می تونی جونت رو زیاد کنی یا ....
واسه خرید هم یه جا هست که اگه بازی کنی خودت اشنا میشی
در کل باید بازی کنی اگه بازی کنی همه چی برات روشن میشه

ميگم درجه ي كمبوي كسي تا حالا sss شده؟
اره مرحله 18 فکر کنم وقتی اون غول سنگی رو می خوای بکشی یه لیزر هست اگه دشمنا جلوی اون باشن راحت sss میهش

دوستان تو این قسمت باید چیکار کنم؟ هرجا میرم باز برمیگردم سر جا اولم. یه عکس ازش گرفتم که راحت متوجه بشید. مرحله 8
dsdfsdfs.jpg

دوستان تو این قسمت باید چیکار کنم؟ هرجا میرم باز برمیگردم سر جا اولم. یه عکس ازش گرفتم که راحت متوجه بشید. مرحله 8
dsdfsdfs.jpg

ببين هرجا که سايه هست طرف مقابلشو برو
فکر کنم اولی چپ بود دومی راست سومي مستقيم درست يادم نيست :-":-"

ببين هرجا که سايه هست طرف مقابلشو برو
فکر کنم اولی چپ بود دومی راست سومي مستقيم درست يادم نيست
دقیقا بر عکس گفتی
البته درست گفتی ولی باید از چپ خوند
مرسی از هر دوتون بابت راهنمایی. دمتون گرم.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or