جلو، عقب، راست، راست :biggrin1:.

امروز بازی رو تمام کردم عجب خفن بود فقط آخرش معلوم شد که DMC 5 هم در کاره !
واقعا قشنگ بود من حال کردم اما نمی دونم چرا فکر می کنم یه نفر آخر بازی رو برام تعریف کرده اگه
کسی این پست رو خوند بیاد همینجا اعتراف کنه ! :biggrin1:

سادست. یکبار بزنید به دست راستش با دویل تریگر(از طرف بازی نه خودتون) تا دست چپش رو بیاره. بعد که دست چپش اومد، با دویل تریگر بزنید به همون دست تا از بین بره. حواستون باشه که زیاد معطل تکنیکها نشید فقط دو حرکت کافیه.دوستم مرحله 20 اون پیرمرده هم کشتم.فقط مونده این مجسمه چی کارش کنم.
اگه سریع پاسخ بدید در سه چراغ نشدن کنسولم کمکم می کنید.:cheesygri
ممنون توی همین تاپیک جستجو کردم و تموم شد.سادست. یکبار بزنید به دست راستش با دویل تریگر(از طرف بازی نه خودتون) تا دست چپش رو بیاره. بعد که دست چپش اومد، با دویل تریگر بزنید به همون دست تا از بین بره. حواستون باشه که زیاد معطل تکنیکها نشید فقط دو حرکت کافیه.

.اگر 100 سال 24 ساعتم تمرین کنی عمرا بشه . یا اون تیکه که تخمای ماره رو مثل توپ فوتبال شوت کرد:cheesygriبا دانته که می جنگی برو روی سقف و هر وقت اومد بالا بزنش.سلام
ببخشید من مرحله 11 بعد اینکه نرو با دانته مبارزه میکنه گیر کردم
دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی بکنن که از کجا برم بالا اون قصر
یه سوال دیگه هم اینکه بعزی جاها هست که یه چیز ابی کناره های بازی هست و باید انقدر بهش ضربه بزنی تا 2تا اس بگیری تا نابود بشه
من از اونا قرمزش رو نمیدونم چیکار کنم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
در ضمن کسی کد تقلب این بازی رو نداره تا ما چند تا چیز خوب برای این نرو بخریم خیلی زود پولش تموم میشه
با دانته که می جنگی برو روی سقف و هر وقت اومد بالا بزنش.
اون چیزایی رو هم که می زنی و بهت یه تیکه میده وقتی شد 4 تا یدونه به جونت اضافه می شه.
قرمزاش رو باید با دانته بکشی.
کلا از مرحله 13 باید با دانته برگردی اول بازی و تمام با تمام Boss ها بجنگی دو باره.
مرحله اخرش هم یه بار دیگه با نرو باید با تمام باس ها بجنگی
شما وقتی که از آخرین ( به قول خودت کویای سفید ) میزنید که برید به سمت اون ور دیوار، به دیوار که افتادی، پرش رو بزن که بری اونور؛ یعنی رو دیوار یک مکس میکنی و بعد پرش رو مزنی...کسی نیست منو راهنمایی کنه
من بعد از اینکه با دانته برای دومین بار مبارزه میکنم میره تویه قصری که وسط اونجا یه مجسمه بزرگ هست یکم که بالا میرم سوار اولین بالا بر که میشم یه دری هست که اونورش 2 نفر هستن که وقتی میکشیشون در باز میشه بالای در هم به چیز ابی هست کنار در هم یه تکه سنگ که روش یه چیزایی نوشته وقتی کنارش بی رو میزنی اتفاقی نمیوفته من مرم بالاتر 2تا از این کویای سفی هستن که نرو با دست اونارو میگیره میره بالا اما نمیتونم برم اون ور دیوار
خیلی زور زدم اما انگار اونور نمیره
از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن