Devil may cry 4

اون
Hell Or Heavy است! نه Son Of Sparda اگر درجه سختي ميخواي! Dante Diu Most رو برو كه با دو ضربه از وسط دو نيم ميشي! بعد بايد 1 ميليون بار به طرف ضربه بزني! با اين حال من تا مرحله 15 رفتم! ديگه فعلا بيخيال شدم! حالا شايد بعدا نشستم پاش! تا آخرين درجه سختيش هم بريم! ولي خدا Hell To Hell بخير كنه!
ببخشید حالا چرا می زنی؟... بین dante must die و son of sparda شک داشتم چون چند وقت بود بازی نکرده بودم نمی دونستم کدوم بعد از اون یکی بود... شما درست میگی dante must die بود... ;)
hell to hell رو هم گفتم نگم بهتره چون از اسمش هم باید ترسید...

من یه جا گیر کردم لطفا یکی کمک کنه!
اوایل بازی هستم اون جا که با اون پرنده ها اون دکتره رو می زنی و بعد اون تورو می گیه بعد از این که دمو تموم میشه و من می ریم بعد از یه مدت می رسم به یه دیوار دایره ای بلند که وقتی در رو باز می کنم زیر زمین بسته میشه و چیزهای قرمز که میشه پرید روشون ظاهر میشه...
فکر کنم فهمیده باشین کجا رو می گیم...
اونجا گیر می کنم یعنی هرچی می رم به جاهای تکراری می رسم...
لطفا یکی کمک کنه...

من یه جا گیر کردم لطفا یکی کمک کنه!
اوایل بازی هستم اون جا که با اون پرنده ها اون دکتره رو می زنی و بعد اون تورو می گیه بعد از این که دمو تموم میشه و من می ریم بعد از یه مدت می رسم به یه دیوار دایره ای بلند که وقتی در رو باز می کنم زیر زمین بسته میشه و چیزهای قرمز که میشه پرید روشون ظاهر میشه...
فکر کنم فهمیده باشین کجا رو می گیم...
اونجا گیر می کنم یعنی هرچی می رم به جاهای تکراری می رسم...
لطفا یکی کمک کنه...
تکراری نیست ... دوباره باید برگردی تو قلعه و باید یه کاری بکنی ... الان درست یادم نیست... خودت می فهمی ... ;)

اینجا رو چی کار کنم ؟! مرحله چهارم :

3449wkl.jpg

دقیق یادم نیست محمد جون، ولی! باید یک چیزی بگیری که بتونی توسط دست شیطانیت ( Y ) این مجسمه ها رو فعال کنی. هر وقت گرفتی چنین چیزی رو باید 4 تا مجسمه ( یا هر چی که هست ) رو روی اون دایره های خالی بگذاری تا طلسم درب بشکنه :دی.

اینجا رو چی کار کنم ؟! مرحله چهارم :

3449wkl.jpg
قدرت تکون دادن این تیغها رو بدست آوردید.
اول یکیشون رو با دویل تریگر فعال کن و ببر به سمت راست راهرویی که الان توش ایستادی. اونوقت میرسی به یکی ازین تیغها که با محصوره. با همون تیغ حصار رو بشکن و دوتا تیغ رو برگردون جاهای خالی رو پر کن.
حالا یکدونه مونده که دست چپ توست، اما یک در راه بهش داره که دره بستست و باید از پشت باز شه. اگر در رو باز نکردی از دالون برو بیرون توی سالن اصلی قلعه ای که توش هستی. از یک در کناری که هستی وارد شو و ادامه بده تا به پشت میله های بسته توی دالون برسی. گردونه رو ازونجا فعال کن تا در به دالون باز شه. انوقت تیغ رو فعال کن و ببر بذار جای خودش تا سیلهای آبی برن و بتونی به راهت ادامه بدی.

بازی خیلی قشنگیه خیلی حال می کنم باهاش مخصوصا همون اول بازی ( مبارزه ی بین Nero و Dante )
من این اولین باره که این بازی رو انججام می دم نسخه های قبلیشو هم دارم اما باهاش حال نمی کردم
اما این یه چیزه دیگست !

جواب من رو کسی بلد نیست؟ به خدا چند وقت الافشم ها!

جوابت خیلی سادست شما باید کاملا مسیر ی رو که رفتی دوباره برگردی از همون صفحه های قرمز برای پرش استفاده کن تا بیای بالا جایی که لوله ها رو می بینی بعد کامل برگرد به یه قسمت از قصر می رسی که 2تا در سمت راست و چپت قرار داره از یکی از درها که فکر کنم راستی بود میری بیرون که به فضای برفی میرسی همون مسیر رو ادامه میدی جلوتر یه پل بزرگ و با چراغهای قرمز می بینی اون پل ادامه بازی برای مرححله جنگله !

كمك كمك كمك

سلام دوستان

من مرحله 6 گير كردم البته يكي ديگه از دوستان اين سئوال رو پرسيده بود اما كسي جوابشو نداده تا الان

من اونجا گير كردم كه اون مرد پروانه اي رو كه با شمشيرهايي كه به طرف شيشه پرتاب مي كني فراري ميدي و همينجور جلو رفتم تا دوباره رسيدم به همونجايي كه به وسيله لوستر قاب عكس پيرمرده رو ميشكونه و ميره تو. در واقع من برگشتم به مرحله قبل.
يكي از دوستان ميگفت بعد از اين مرحله يه جنگل هست اما نمي دونم از كدوم در يا از كجا بايد وارد جنگل بشم

من باز هم نفهمیدم !
اون دوتا در چپ و راست هیچ کدوم به جای برفی نمی رسن فقط در سمت روبه رو به یه جای برفی می ریه که قبلا بودم ولی دیگه چراغ قرمز و پل و جنگلی وجود نداره.....

من باز هم نفهمیدم !
اون دوتا در چپ و راست هیچ کدوم به جای برفی نمی رسن فقط در سمت روبه رو به یه جای برفی می ریه که قبلا بودم ولی دیگه چراغ قرمز و پل و جنگلی وجود نداره.....

درسته به مسیر برفی نمیرسه !
ببین رفیق این مسیر رو قبلا اومدی که یه چراغ قرمز داره که بالاش یه Health هست ! روبروت یه آبشاره که یه پل داره این پل قبلا باز نبود ! باید از داخل قصر یا کلیسا برگردی و یه مسیره 2 طرفه هست که از هر کدوم دوست داشتی برو ! که دقیقا میشه بالکن بالای جایی که قورباغه رو زدی ! یه بالکن مانند هست که این مسیر رو برگرد و به سمت اون آبشار که الان پلش باز شده برو ! ( قبلا این مسیر رو یه بار اومدی ) امیدوارم مشکلت حل شده باشه ! یعنی مشکل هردوتون !
( پس یه بار دیگه : یه مسیره بالکن مانند هست که باید برگردی میرسی به حیاط پشتی , یه چراغ قرمز قبل از پل هست .... روبروت قبلا یه آبشار بود که الان بوسیله پل باز شده ! رسیدی به جنگل !!! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or