Devil may cry 4

روی درجه ی Son of sparda اگه از غوله یه ضربه بخوری به دار فانی می پیوندی...
پ.ن: فکر کنم این درجه ی سختی رو برای الاف کردنه ما ساختن... ساده ترین نبردها Boss fight میشه... :biggrin1:

روی soa of sparda که خیلی سخت نیست. اگه قلق هر باس رو بدونی راحت میکشیش حتی بدون مصرف هولی واتر و دارو(جان:))

تازه این اول کاره رو این تموم کنید سختر تر از اینم هستش. پدرتونو در میاره:cheesygri

ولی من خیلی با این بازی حال کردم. خیلی وقت بود همچین بازی خوبی بازی نکرده بودم. البته این دانته باحالتر از نرو هستش. دانته روش مبارزش خیلی بیشتر از نرو هستش. مرحله ای که با نرو نیم ساعت میرفتم یا دانته تو ده دیقه میرم. آخرت تکنیکه(همون تکنیک هایی که با زدن d-pad آزاد میشه)
به نظرم من این نمره لایقش هست:
گرافیک : 10. اونم روی 60 فریم
:eek:
داستان: 8 درسته داستانش چیز خاصی نداشت ولی کارگردانیش اونقدر عالی بود که اینو جبران میکرد
گیم پلی: 9. به جز چند تا ایراد کوچیک که بعد سه بار تموم کردن دیدم چیز خاصی نداشت و عالی بود
صداگذاری: 9. عالی ولی چیزی که باعث اذیت میشد آهنگ های تکراری در حین مبارزات بود.
میانگین هم : 9.5:love:

سلام
آخر بازی این 1.5 دقیقه ای که باید از Kyrie محافظت کنیم
اگه انجامش بدیم دموی جدید باز میشه دیگه نه ؟ رو درجه سختیای مختلف
دموش فرق میکنه ؟
البته یه مقدارم گیره , آخراش همشون میریزن سر دختره بیچاره !

اگه با درجه سختی Devil Hunter Mode بازی کنم خیلی سخت میشه؟
نه. اون تقریبا معنی Normal رو میده. ولی بازی در کل خیلی سخت هست ( Boss هاش )
اگر میبینی اونقدر سخت نمیتونی .... با همون Human بری بهتره. ;)
ولی از نظر من زیبایی بازی به همون سخت بودنش هست :دی

چه خبر از PC ؟
اوایل ماه ژوئن مساوی با اواخر خرداد برای PC بازی بطور رسمی عرضه میشه. بازی برخلاف امتیازهایی که گرفته ارزش صبر کردن داره. من توی کنسول X360 بازی به این انعطاف فیزیک و گرافیک نسبتا خوب که افت فریم ریت نداره ندیدم. مخصوصا تمام کاتسنسهاش که FMV هستن. این منتقدها هم در حجره شون رو ببندن برن از کابل یخ بیارن قندهار بفروشن بهتره تا یک بازی رو نقد کنن.:punish:

روی درجه ی Son of sparda اگه از غوله یه ضربه بخوری به دار فانی می پیوندی...
پ.ن: فکر کنم این درجه ی سختی رو برای الاف کردنه ما ساختن... ساده ترین نبردها Boss fight میشه... :biggrin1:
اون
Hell Or Heavy است! نه Son Of Sparda اگر درجه سختي ميخواي! Dante Diu Most رو برو كه با دو ضربه از وسط دو نيم ميشي! بعد بايد 1 ميليون بار به طرف ضربه بزني! با اين حال من تا مرحله 15 رفتم! ديگه فعلا بيخيال شدم! حالا شايد بعدا نشستم پاش! تا آخرين درجه سختيش هم بريم! ولي خدا Hell To Hell بخير كنه!

دوستان من توي اين مرحله گير كردم يكي راهنماييم كنه
مرحله اي كه با پير مرده بايد بجنگم(نرو هستم) و وقتي ميوفته پايين Bرو كه ميزنم يكم از جونش كم ميشه .....چند بار كه ميكنم و ميرسه به آخرين قسمت جونش سخت ميشه و نميشه جلوش رفت ميشه يكي كمك كنه ممنون ميشم

اون
Hell Or Heavy است! نه Son Of Sparda اگر درجه سختي ميخواي! Dante Diu Most رو برو كه با دو ضربه از وسط دو نيم ميشي! بعد بايد 1 ميليون بار به طرف ضربه بزني! با اين حال من تا مرحله 15 رفتم! ديگه فعلا بيخيال شدم! حالا شايد بعدا نشستم پاش! تا آخرين درجه سختيش هم بريم! ولي خدا Hell To Hell بخير كنه!
hell to hell واقعا سخته من فقط تونستم مرحله اول رو برم داستان اینه که سختیش از دانته ماست دای بیشتر شده و شما با 1ضربه میمیری
در مورد سوابل دستمون هم موقعی که یارو جونش کم میشه و سخت تر میشه زمانی که شمشیر اسپاردا بهتر حمله میکنه به صورت چرخشی هی باید با نرو جا خالی بدی بعدش که تموم شد با شمشیر سریع بزنشبعد هم یخورده با شمشیر بزن و bروبزن تا کارش تموم بشه

با اجازه از اساتید ! یه کمک و سوال !؟
من الان دارم باره دوم بازی رو انجام میدم که با Devil Hunter هست ! الان Mission 8 هستم و هیچی نخریدم ... حدود 8000 تا برای Skill دارم .... لطف میکنید بگید که چی بخرم بهتره ؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or