:
evil May Cry 4 ::
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خوب ربطی به رم 1 گیگ یا 4 گیگ یا 16 گیگ نداره وقتی گرافیک نکشه هر چقدرم که رم بره بالا هیچ تاثیری نداره
در ضمن ایشان نگفتن روی آخرین تنظیمات
با لبخند به سختی:biggrin1:من نمیدونم شما چطوری اجرا کردین
مثل اینکه شک داری میخوای به جواد بگم بیاد خونه ما ببینه بیاد برات تشریح کنهمن خودم انواع و اقسام کارتها رو دارم (قطعات کامپیوتر فروشی دارم) روی همشون هم تست کردم و روی 8500 جی تی نتونستم اجرا کنم
مگه همه چی به پولشهاما جدا کارتی که قیمتش 70000 تومانه اصلا کشش همچین قضیه ای رو داره

میدونم ربطی نداره اما گفتم که بعضی از دوستان باز نگن که رمت پایین بوده
دوست عزیز پست اول دومت 3 دقیقه فرق داره بیشتر دقت کناما جدا کارتی که قیمتش 70000 تومانه اصلا کشش همچین قضیه ای رو داره:laughing:
میتونستی تو یک پست هر چی میخواستی بگی با لبخند به سختی:biggrin1:
مثل اینکه شک داری میخوای به جواد بگم بیاد خونه ما ببینه بیاد برات تشریح کنه
مگه همه چی به پولشه
حالا مثلا کارت های XFX از SOYO گرونتره این دلیل بر قویتر بودن هم هست
پ.ن:لازم نیست برای جواب دادن پست هر کی یه پست بزنی
ویرایش:
این هم عکس:
![]()
![]()
خو ممد جان منم همینو گفتم دیگه گفتم تو نگفتی که بازیو رو آخرین تنظیمات گذاشتیبله من کی گفتم رو اخرین حد من Res رو روی 1024x768 گذاشتم بعد شما میگی اخرین حد![]()
8500GT داریم تا 8500GT هر گردی که گردو نیست مثلا XFX یا Asus یا BFG رو با Palit میشه یکی کرد؟؟؟من خودم انواع و اقسام کارتها رو دارم (قطعات کامپیوتر فروشی دارم) روی همشون هم تست کردم و روی 8500 جی تی نتونستم اجرا کنم
نتونستی اجرا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خودم انواع و اقسام کارتها رو دارم (قطعات کامپیوتر فروشی دارم) روی همشون هم تست کردم و روی 8500 جی تی نتونستم اجرا کنم
نتونستی اجرا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه ؟ شاید منظورت اینه که بابالاتریت تنظیمات بازی فریم خوبی نداد ... .
با چه کارتی تست کردی ؟؟
محمد جان عکسات باز نمیشن !!:biggrin1: مرورگرم هم FF هستش !:biggrin1:
میتونی یه جای دیگه آپ کنی ؟:blushing:
چند فریم گرفتی ؟:confused:منظورم همون بود
کل کل نکنم دیگه....(اما بازم به جان خودم با گرافیک xfx 8500gtاجرا کردم رو اخرین تنظیمات فریم اصلا خوبی نداد:cheesygri
نتونستی اجرا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه ؟ شاید منظورت اینه که بابالاتریت تنظیمات بازی فریم خوبی نداد ... .
با چه کارتی تست کردی ؟؟
محمد جان عکسات باز نمیشن !!:biggrin1: مرورگرم هم FF هستش !:biggrin1:
میتونی یه جای دیگه آپ کنی ؟:blushing:
منظورم همون بود
کل کل نکنم دیگه....(اما بازم به جان خودم با گرافیک xfx 8500gtاجرا کردم رو اخرین تنظیمات فریم اصلا خوبی نداد:cheesygri
چند فریم گرفتی ؟:confused:
20 فریم////
تنظیماتت رو رو چه حدی گذاشتی ؟؟