Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

گرافيك از نسخه هاي كنسولي خيلي بهتره اينو همه ميدونن!
استاد گرافیک بازی طبق گفته ی کپکام هیچ تغییری نکرده و فقط رزولوشن بالاتری رو میبینیم ! منم خواستم مطمئن بشم ! چند صفحه قبل محمد گفت که گرافیک هیچ تغییری نمیکنه .:biggrin1:

استاد گرافیک بازی طبق گفته ی کپکام هیچ تغییری نکرده و فقط رزولوشن بالاتری رو میبینیم ! منم خواستم مطمئن بشم ! گرافیک هیچ تغییری نمیکنه .:biggrin1:
بالدازار همون که رزولوشن بالاتره یعنی گرافیک بهتره.شما برو کرایسیس رو Very high در 800-600 بازی کن اونوقت اونو با کرایسیس Very high در 1920 در 1200 مقایسه کن.کدوم بهتره؟
قطعا دومی بهتره.
ضمنا فریم در ثانیه هم مربوط به گرافیک میشه و مثلا یک بازی لگ داشته باشه نمره گرافیکو کم میدن،در مورد فریم هم که PC بهتر فریم میده!
کف کنید با اظهار نظرات بنده!

درود بر تمامی بچه های BC

بعد از حدود 3 هفته خماری اینترنت دوباره وصل شدم و اولین جایی هم که اومدم اینجاست !!!

در جواب LeonSM داش من 360 ندارم ولی اگه خدا بخواد تا 1 الی 2 ماه دیگه می خرم ؟

آخرش ما نفهمیدیم اسمت چی بود ؟!!!

میثم جان قصد توهین ندارم ولی تا بازی نیومده و چیزی هم نیست که دربارش بحث کنیم،برای اینکه تاپیک بیدار بمونه باید جر و بحث کنیم دیگه،نه؟!!!
از اون حرفها زدی جر یه چیزه بحث یه چیزه دیگه نمیشه به این دلیل که تاپیک نخوابه پست اسپم بدیمو با هم اینطوری رفتار کنیم
از دوستان دیگه هم تقاضا دارم رعایت کنن اینجا که چت روم نیست
چیزه خصوصی هم دارین با پیام خصوصی میتونین بهم بگید
با 8500GT و 1GB RAM و sempron 3000+ رزولوشن هم روی 1024x768
ممد جان واقعا با این سیستم تنظیماتو در بالاترین حد گذاشتی اگه اینطوره عالیه
بلاخره یه چیز خوبم از CAPCOM برای PC بازا دیدیم

ممد جان واقعا با این سیستم تنظیماتو در بالاترین حد گذاشتی اگه اینطوره عالیه
بلاخره یه چیز خوبم از CAPCOM برای PC بازا دیدیم
البته تو اون 10 دقیقه ای که بازی کردم کلا 2 یا 3 ثانیه به 20 فریم هم رسید ولی اونجوری نبود که بازی رو نابود کنه
LP هم به من تو همین مایه ها فریم میاد ولی DMC چون محیط هاش کوچکتره و تعداد دشمن ها تو صحنه کمتره بهتر فریم میده;)

نه کی گفته میشه با 8500 جی تی رو اخرین تنظیمات گذاشت

بنده روی این گرافیک تازه با رم 4 گیگ گذاشتم نشد رو اخرین تنظیمات بازی کرد

اما با این سیستم بازی کردم رو اخرین تنظیمات
گرافیک:8600 gt
ram:4gb

بنده روی این گرافیک تازه با رم 4 گیگ گذاشتم نشد رو اخرین تنظیمات بازی کرد
خوب ربطی به رم 1 گیگ یا 4 گیگ یا 16 گیگ نداره وقتی گرافیک نکشه هر چقدرم که رم بره بالا هیچ تاثیری نداره
در ضمن ایشان نگفتن روی آخرین تنظیمات

در ضمن ایشان نگفتن روی آخرین تنظیمات
بله من کی گفتم رو اخرین حد من Res رو روی 1024x768 گذاشتم بعد شما میگی اخرین حد;)
شما بهتره گه فکر کنی اجرا نمیشه از من چیزی کم نمیشه:biggrin1:

پ.ن:عکس هم تا چند ساعت دیگه میزارم:biggrin1:

من نمیدونم شما چطوری اجرا کردین

من خودم انواع و اقسام کارتها رو دارم (قطعات کامپیوتر فروشی دارم) روی همشون هم تست کردم و روی 8500 جی تی نتونستم اجرا کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or