آخرین ویرایش:
بشخصه wolf 3 واسه من مگاتن حساب میشه.مگه قرار تایید بشه ؟ Wolfenstein 2 رو همین مدلی پیت گاهگداری هینت داد و تا روزی که معرفی شد هم هیشکی روحشم ازش خبر نداشت (البته درست یادم نیست ولی چند روز قبل E3 انگار معرفیش لیک شد)
پروژه ایندیانا جونز رو این مدلی معرفی کردن به احتمال زیاد دنبال استخدام جدید میگشتن . صرفا هم محدود به این IP نمیشد دیزنی تمام IP هایی که داد دست استدیو های بازی سازی رو همین مدلی معرفی کرد . حالا نمیدونم نحوه معرفی شدن ایندیانا جونز این جا هم ربطی به دیزنی داره یا نه . خلاصه Wolfenstein 3 همون پروژه مخفیی که تو صفحه LinkedIn یکی از اعضای ماشین گیم رویت شده
من شخصا با دووم جدید موافقم ترممن امیدوارم Quake رو معرفی کنن، آرزوی محالیه ولی واقعا امیدوارم این اتفاق بیفته و id این بازی رو از زیر خاک بکشه بیرون بالاخره
دووم دیگه با دوتا دی ال سی داستانش تموم شد عملا و با اون فاجعه ای که توی داستان بازی بوجود آوردن ترجیح میدم کلا یونیورس و خط زمانی بازی رو عوض کنن دیگه ، البته که بازی در تمام زمینه های دیگه ش مثل همیشه شاهکار و سلطان ژانر شوتر بود. منتها Quake رو اگر برن سمت نسخه اول یک چیزی میشه که فکر کردن بهش هم حالمو خوب میکنه، برگردن به اون دنیای تاریک لاوکرفتی و اون معماری گاتیک و جهان کابوس وار. دیدن اون shambler ها و fiend ها با گرافیک روز برام مثل یک رویای دست نیافتنی شدهمن شخصا با دووم جدید موافقم ترم
الان ایدسافتور روی دور افتاده همون دووم رو توسعه بدن موفق ترم
این لینکدینشخصا دوست دارم ولف منتشر بشه اما حتی خبر تایید شروع ساختش هم نداریم.
فقط یادمه پیت هاینز گفته ساخته خواهد شد.
هنوز شروع نشده، از کجا میدونی چی نمایش داره و خندم میگیره صفحه قبل یکی گفته منتظر مگا تن باشید بعد اومده حرفتو تایید کردهفاز منفی نمیخوام بدم ولی امیدی به شو کیس نیست وقتی پروژه های قدیمی فیبل و اوروایلد پرفکت دارک هنوز به مرحله نمایش نرسیدن ادم نمیدونه چی بگه بخور بخواب تو استودیو ها بی داد میکنهمن که دلخوشیم avowed با نمایش ip جدید inxile البته بصورت cg
![]()
یعنی این نسل لعنتی انقدر قراره کم طول بکشه ؟کل آبروی ماکرو به یه استارفیلد بنده.
موتوراسپورت که بهرحال مخاطب ها و فروش خودش رو داره و همیشه تضمین شده است حتی اگه ایراداتی هم داشته باشه.
بقیه بازی هاشم که کلا نیمه دوم/اواخر نسل هستن.
استارفیلد الان پرچم XGS هست ببینیم میوفته تو گل و لای یا برافراشته میشه![]()
منم نگفتم ۲۰۲۴ تموم میشه ولی مگه همه عناوین ماکرو ۲۰۲۴ عرضه میشن؟ خیلی هاشون مشخصه که دیرتر میانیعنی این نسل لعنتی انقدر قراره کم طول بکشه ؟
بابا هنوز که هنوزه یه سری بازیا میان نسلی هستن و برای PS4 / XBOne هم عرضه میشن
خدایی خیلی نامردیه نسل زود تموم بشه سر مسائل کرونا و ...
امیدوارم 2023-24 شاهد حد اقل پنج تا انحصاری درست حسابی باشیم
Xbox Expects Next Console Generation To Start In 2028 'At The Very Earliest'یعنی این نسل لعنتی انقدر قراره کم طول بکشه ؟
بابا هنوز که هنوزه یه سری بازیا میان نسلی هستن و برای PS4 / XBOne هم عرضه میشن
خدایی خیلی نامردیه نسل زود تموم بشه سر مسائل کرونا و ...
امیدوارم 2023-24 شاهد حد اقل پنج تا انحصاری درست حسابی باشیم
کامپالشن قطعا نمایش داره ، فکر کنم در اواخر مراحل ساخت بازیشون هستند با توجه به آگهی استخدام senior QA زدند . ماشین گیمز و کوالیشن هم احتمالشون بالاست و بعد اینگزایلسورپرایز جدید بعید میدونم داشته مایکرو مگر اینکه از لحاظ ریلیز بازیا زودتر از چیزی که فکرشو میکنیم عرضه بشن (هلبلید یا اوود)
تنها سورپرایز که میشه بهش تا حدودی تکیه کرد از استودیو های ترد پارتی باشه یا گیمپلی فیبل.
dlc الدن متاسفانه احتمالا سامر فست... کلا نمیدونم میازاکی از چیه این دلقک خوشش اومده رونمایی هاشو یا میرازه گیم آواردز یا سامر فست متاسفانه.
یادش بخیر تریلر اول DS2 تو کنفرانس e3 مایکرو معرفی شد و یکی از بهترین cg هاست
اون cg که میگی اتفاقا توی کنفرانس مایکروسافت نبود بلکه توی گیم اواردز قدیم بودش که جسیکا آلبا هم اومد پرزنتش کردیادش بخیر تریلر اول DS2 تو کنفرانس e3 مایکرو معرفی شد و یکی از بهترین cg هاست
وولف ۲ تنها بازی بود که بعد این که ۲ ساعت بازیش کردم،سریع سیزن پس بازی رو با بدبختی از استور ماکروساف گرفتم.هنوزم دارمش و چند وقت یکبار بازیش میکنمآقا هایپ شید برای ولفنشتاین ۳ خدایی
فکر کن بعضیا با چند تا استودیو گمنام و تازه تاسیس و داغون در حد Deviation games تازه میخوان پا به ساخت شوتر بذارن بعد این ور عملا ماشین گیمز که از سلاطین FPS ساز هست زیر مجموعه خودمونه
هنوزم ولفنشتاین ۲ بهترین شوتر استوری محوره نسل هست