من تازه بازی رو گرفتم ...اما همش ارور
Lost Connection to Partner Services میده ...کسی میدونه مشکل چیه؟
خیلی سخت میشه گفت دقیقا مشکل از کجاست به خاطر اینکه از طرفی اینترنت ما در ایران مشکل داره و خیلی از دوستان با قطعی های مکرر از سرور بازی یا از لایو هروز دارن دست و پنجه نرم می کنند. از طرف دیگر طبق این فروم که رسمی است و ماله بانجی خیلی ها با ارور کد های مختلف از سرور بازی مدام پرت می شن بیرون . (بانجی گفته در حال بررسی است اما هنوز نتوانسته چیزه خاصی ارائه بده) آخرین پچ بازی ماله 9/30 است که خیلی از مشکلات را برطرف کرده اما به شخصه من همچنان خودم مشکل دارم. از لایو قطع نمی شم اما از سرور بازی بصورت رندم پرت میشم بیرون.
البته این نکته هم قابل توجه است که خیلی از دوستان در خوده ایران بدون هیچ مشکلی دارند بازی می کنند.
من جزو کسانی هستم که از لایو بیرون پرت نمی شم اما از سرور های بازی مدام پرت میشم بیرون به همین دلیل هم الان نزدیک دو هفته ای میشه که نرفتم سراغش چون آخرش فقط اعصاب خوردیش برای آدم می مونه. همون آفلاین آدم بازی کنه سنگین تره.مشکل من اینکه به صورت کلی از X live هم پرت میشم بیرون ... بدجوری رو اعصابه ... مطمئنن مشکل از این شیلترنت خودمونه.
طبق گفته خوده بانجی حتما باید هارد باشه با USB ها و اکسترنال ها نمی توانید بازی کنید.آقا بازی هارد لازم داره ؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

اقا اين بازي چرا اينقدر سخته پدرم در اومد مرحله ماه moon رو رد كنم خدا venus رو به خير كنه
اين بانجي چي فكر كرده حالا كسي مثل من كه gold نداره و انلاين نميره و نميتونه با كسي همراه شه و بايد تكي بره جلو چي كار كنه
راهكاري چيتي چيزي نداره؟؟
ولي غير از سختيش خيلي حال ميده
هیچ کسی اینجا این بازی را انلاین دیگه بازی نمی کنه؟!