Destiny | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سول فنی destiny یا titanfall رو میشه با روش system link بازی کرد؟؟؟:-/ من jtag دارم و نمیتونم به live وصل شم
خیر ممکن نیست...بازی نیازمند اتصال به سرورهای لایو هستش برای بازی.
تا زمانی که کسی براش بای پس یا سرور مجازی نسازه ممکن نیست.

اقا اگه دقت كنيد اولين بار من تاپيك اورجينال دستيني رو زدم أينم مدرك : http://forum.bazicenter.com/thread89348/
خوشا به حالتون...تاپیک تقریبا کاملی هم بود.
نباید میذاشتید بخوابه:|.

Last edited by a moderator:
احتمال داره مشکل از نتتون باشه.برای مت که فقط یکی دو بار پیش اومده

نمی دونم والا مشکل از کجاست توی فروم رسمی خودش هم خیلی ها این مشکل من را دادن که یکسری راهکار ارائه شده برای کسی جواب نداد.من هم همه اون کارا را انجام دادم اما متاسفانه بی فایده است.من از لایو قطع نمی شم اصلا فقط از سرور بازی حتی توی بازی خیلی کم لگ می زنه یا اصلا لگ نمی زنه اما یک دفعه ارتباط با سرور destiny قطع میشه.

یکی از راهکارهای مفیدش اینکه سعی کنید آیتم اضافه همراهتون نباشه چون ایتمها رو سرور لود میشه و به خاطر اینترنت ضعیفی که ما داریم از سرور دیسکانک میشیم واسه من که جواب داده اگه مودموتون هم وای فای داره خاموشش کنید

دوستانی که مثل منمشکل دیسی داشتن،این بازی سرور های خودش هم مشکل داره تنها به اینترنت داغون ما ربط نداره.در سایت رسمی بانجی یک جماعتی از دستشون شاکی هستند و تا الان هم کاری نکردم.

دوستان یک سوال من از بازی تایتان فال زیاد خوشم نیومد این بازی چطوره بهتر از اونه؟

خوب این بازی با تایتان فال فرق داره.چند تا توضیح میدم امیدوارم کمک کرده باشم.
این بازی برعکس تایتنفال بخش داستاتی هم داره و تا اونجا که میدونم تایتن فال فقط pvp هستش ولی این اینجوری نیست.
در دستینی شما با پیشرفت توی بازی قهرمانخودتون رو ارتقا میدین در ضمینه های مختلف.
تو دستینی میتونید آزادانه تو دنیا گشت و گذار کنید ولی تایتان فال اینجوری نیست.
در کل این دو بازی خیلی با هم فرق دارن و نمیشه گفت که اگه از اون خوشتون میاد از این یکی هم صد در صد خوشتون میاد یا برعکس

اقا چه جوری باید اجراش کنیم .برای من اخطار میده میگه هارد میخواد .راهی نداره​
حتما باید هارد داشته باشید به حجم 8 گیگ نیاز داره و روی فلش مموری نصب نمیشه
دوستان یک سوال من از بازی تایتان فال زیاد خوشم نیومد این بازی چطوره بهتر از اونه ؟​
سبک دو بازی با هم متفاوت هست و من به شخصه این بازی را بسیار بیشتر میپستندم چون داستان داره و در اصل نقش آفرینی هست و خیلی عمق بیشتری داره تایتان فال در اصل همون Cod هسس که رباط و تایتان بهش اضاف شده هیچ فرقی نداره
یه سوال، این بازی واقعا" 20 گیگ برای نصب نیاز داره؟ :|
خیر دوست من اون برای نسخه XBox one هست که من دقیقا نمیدونم چقدر از این 20 گیگ باید دانلود بشه برای نسخه XBox 360 فعلا یک آپدیت 149 مگی اومده که من خودم توی نیم ساعت گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or