Destiny (Age of Triumph)

b8SZY.jpg

.داستان بازی 700 سال بعد روی کره زمین و در شهری به نام Last City اتفاق می افتد. در دنیایی که منظومه شمسی پوشیده از بقایای عصر طلایی انسان هاست. در همین زمان یک سفینه فضایی عجیب و فوق العاده غول پیکر بر فراز زمین ظاهر می شود و ابعاد عظیم و شکل ظاهری آن به نوعی است که می توان آن را Second Moon (ماه دوم) نامید. هیچ کس نمی داند این سفینه چرا و از کجا آمده است. انسان ها تنها می دانند که این سفینه محافظ آن ها خواهد بود. از این سفینه تحت عنوان The Traveler (مسافر) نیز یاد می شود.
در همین زمان هیولاهای بیگانه و عجیبی نیز از گوشه و کنار کهکشان به قصد اشغال زمین و Last City هجوم می آورند. ما در این بازی نقش Knight (شوالیه) های جوانی را ایفا می کنیم که وظیفه دفاع از باقی مانده انسان های زمین و پیدا کردن راهی برای شناخت بیشتر این موجودات و در نهایت شکست آن ها را داریم.

سبك Destiny MMO-FPS هست و هميشه بايد انلاين باشيد.
البته Destiny يك MMO كامل نيست فقط ويژگي هاي MMO هارو داره. مثلا هميشه انلاين باشيد يا توي Raid هاي پلير ها ديگه هم بهتون ملحق ميشن. بين FPS و MMO ميكس شده. و گفتند که حق انتخاب داريد كه با دوستانتون بازي رو ادامه بديد يا بقيه هم بهتون ملحق بشن.جا هايي كه ميتونيد به پلير هاي ديگه بازي كنيد Public event ها هستن، توي The Last City هم ميتونيد با پلير هاي ديگه Trade و... انجام بديد ، تعداد پلير ها هم كنترل شده و محدود هست .
Bungie هم اسمش Shared World Shooter گذاشته.
به وسيله device هاي مختلف ميتونيد به بازي دسترسي داشته باشيد
كلاس ها شامل Hunter, Warlock , Titan ميشه.

نژاد ها شامل Awoken , Exo, HUMAN میشه.
دشمن های بازی:
FALLEN

ان ها به شدت از نژاد انسان ها متنفر بوده و دشمن قسم خورده انسان ها هستند هستند.

فالن ها Space pirate هستند و نیازی به Base و... ندارند . اکثرا در کشتی های فضایی خود زندگی میکنند

• Dreg:اکثرا اسحه هایشان یک Shock dagger و Pistol هست . بر عکس بقیه فالن ها 2 دست دارند.

• :Vandal مقام و رنک ان ها بالا تر هست و تجهیزات ان ها مرگ اور تر هست. بعضی اوقات هم اسلحه های دور برد دارند اما برای استفاده دوباره زمان مشخصی چارژ میشه.

• Captain : فکر میکنند که از انسان ها بهترند و زمین به خودشون تعلق داره. قوی ترین و ترسناک ترین از فالن ها Captain هست.

Vex

Vex ها ربات هایی هستند که توانایی سفر در زمان رو دارند و برای بررسی و چک کردن انسان ها امده اند.

البته ان ها کاملا ربات نیستند و قسمت هایی زنده و ارگانیک در بدن خود دارند.

• Goblins: معمولی ترین نیروی vex هستند. در نبردشون با افزایش تعدادشان سعی میکنن پیروز بشن

• Hobgoblins: بزرگ تر و فوی تر از گابلین ها هستند . و یک دم هم دارند.

• Minotaurs:بزرگ تر از 2 دشمن قبلی و شونه های پهن تر و 3 چشم دارند

• Hydras:قابلیت پرواز دارند
  • Harpies:نیروی هوایی کوچیکی هست که به سرعت وارد نبرد شده و خارج میشود.

Cabal

نژاد غول پیکر و با ارمور و اسلحه های قوی هستند. دشمن انسان ها هستند.

در Exclusion Zone مارس قرار دارند.

76656171212096353982_thumb.jpg

• legionnaires:سرباز های معولی هستند که یک اسلحه و شیلد حمل میکنند
.

• Centurions:قوی تر وسخت هستند و جت پک هم دارند.
  • Gladiators: بدن ان ها کاملا پوشیده از ارمور هست و یک Gatling gun حمل میکنه
  • Psions کوچک ترین هست و توانایی استفاده از Space magic دارند.

The Hive

• Thralls:پایین ترین رنک رو دارند و فقط از چنگال و پنجه های خود به عنوان اسلحه استفاده میکنند.

• نیرو های معمولی Hive هستند و از energy weapon ها استفاده میکنند
.

• Knight:سرباز های Elite هستند و یک شمشیر حمل میکنند .

• Wizard:قدرت جادویی دارند.رنک ان ها از بقیه بالاتر است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and NaViiDii
همشون سر جاشون هستن هیچی تغییر نکرده. فقط الان همرو یه جا باز کرده.
ممنون یه سوال دیگه تو پک بازی یه کارت اسلحه iron gjallarhorn بود من کدش رو وارد کردم الان هم تو لیست اسلحه هام هست ولی نمیشه انتخابش کنم بالاش نوشته نمیدونم 3 yaer ... منظورش چیه !؟

ممنون یه سوال دیگه تو پک بازی یه کارت اسلحه iron gjallarhorn بود من کدش رو وارد کردم الان هم تو لیست اسلحه هام هست ولی نمیشه انتخابش کنم بالاش نوشته نمیدونم 3 yaer ... منظورش چیه !؟
برای استفاده از اون باید اول اسلحه اصلی Gjallarhorn رو بدست بیارید. بدست آوردنش هم یه سری ماموریت ها و کارها داره که باید انجام بشه.
فروشنده بخاطر این پلاس بازی رو گرونتر به من فروخت!!!!
خوب یکمش هم تقصیر خودتونه که حاضر شدید پول اضافی بدید! این بازی 60$ قیمتشه. حالا توش هر چی که میخواد باشه.

Raid جدید رو راحت تا باس اخرش رفتیم اگه بخاطر نت دوتا از بچه نبود که یک به بعد میترکه باس اخرم زده بودیم.
Raidش بر پایه سرعت عمل هست سریعترین تو کل این 4 تاس و یکم شبیه Crota هست.تنها جای نسبتا دشوارش بخش تانک روی دیوار بود که زمانبندی تیم باید درست میبود هم اونایی که Relic هارو برمیداشتن باید سریع جاهاشونو عوض میکردن و بمبو خنثی میکردن هم دشمنارو خالی میکردن.
حقیقتا با اینکه راحت تره ولی از KF بیشتر بهم حال داد و هیجان زیادی داره بخاطر سرعتی بودنش.ارمورهاشم قشنگ و خوبه ولی اسلحه هاش طراحیش افتضاحه دقیقا اسلحه Hakke و Omolon و سوروس رو برداشتن کردن اسلحه Raid!حالا پرایمری هارو هنوز نگرفتیم تا فردا ولی هنوزم بعد دو سه سال ایتم های VOG شبیه نداره یونیک و خفن.
چلنج های تو کتابشم خودش جالبه مثلا 30 بار باید باس هاشو بزنین یا 40 بار فک کنم صندوق هاشو باز کنین.در کل هرچقدر DLC کم محتوا بود Raidشو خیلی خوشم اومد سرعتی و اکشن:D
نکته جالب توجه برای من لایت گالاهورن رو اوردیم بالا غوغا داره میکنه فقط با اون میزدیم.با اینکه شبیه Y1 هیولا نیست ولی لایتشو اوردیم بالا تاثیرگذار تر شده خیلی خوب دمیج میزنه نسبت به ضدحال روزای اول.

• Like
Reactions: FaRd!N
Raid جدید رو راحت تا باس اخرش رفتیم اگه بخاطر نت دوتا از بچه نبود که یک به بعد میترکه باس اخرم زده بودیم.
Raidش بر پایه سرعت عمل هست سریعترین تو کل این 4 تاس و یکم شبیه Crota هست.تنها جای نسبتا دشوارش بخش تانک روی دیوار بود که زمانبندی تیم باید درست میبود هم اونایی که Relic هارو برمیداشتن باید سریع جاهاشونو عوض میکردن و بمبو خنثی میکردن هم دشمنارو خالی میکردن.
حقیقتا با اینکه راحت تره ولی از KF بیشتر بهم حال داد و هیجان زیادی داره بخاطر سرعتی بودنش.ارمورهاشم قشنگ و خوبه ولی اسلحه هاش طراحیش افتضاحه دقیقا اسلحه Hakke و Omolon و سوروس رو برداشتن کردن اسلحه Raid!حالا پرایمری هارو هنوز نگرفتیم تا فردا ولی هنوزم بعد دو سه سال ایتم های VOG شبیه نداره یونیک و خفن.
چلنج های تو کتابشم خودش جالبه مثلا 30 بار باید باس هاشو بزنین یا 40 بار فک کنم صندوق هاشو باز کنین.در کل هرچقدر DLC کم محتوا بود Raidشو خیلی خوشم اومد سرعتی و اکشن:D
نکته جالب توجه برای من لایت گالاهورن رو اوردیم بالا غوغا داره میکنه فقط با اون میزدیم.با اینکه شبیه Y1 هیولا نیست ولی لایتشو اوردیم بالا تاثیرگذار تر شده خیلی خوب دمیج میزنه نسبت به ضدحال روزای اول.
والا همون 350 ـش هم خیلی خوب دمینج میزنه و میترکونه :D اون Y1 ـش خیلی تخیلی بود دیگه :D واقعا اگه میخواست با همون قدرت برگرده مسخره میشد قضیه. همین الانش وقتی میزنی به قدری اون خوشه ای ها دمیج میدن که نگو. به نظرم الان خوب و بالانسه. فقط من هنوزم با روش به دست آوردن این سلاح ها مشکل جدی دارم. رسما الان هرکسی داره اینا رو. یعنی هیچ حالت یونیکی ندارن اینا.

پ.ن: بازی رو دیشب پلت کردم تازه =))

آخرین ویرایش:
برای استفاده از اون باید اول اسلحه اصلی Gjallarhorn رو بدست بیارید. بدست آوردنش هم یه سری ماموریت ها و کارها داره که باید انجام بشه.

خوب یکمش هم تقصیر خودتونه که حاضر شدید پول اضافی بدید! این بازی 60$ قیمتشه. حالا توش هر چی که میخواد باشه.
ممنون اگه کسی دوستی تو این بازی نداشته باشه که بخواد باهاش جوینت بشه چطور باید مراحلی مثل راید رو بره چجوری میشه همتیمی پیدا کرد؟

سلام ، بخش rise of iron اومده ولی وفتی میزنی فقط یه دمو اولش میاد درصورتی که من دیدم که تو سایت پلی استیشن دارن تو محیط برفی بازی میکنن ؟ چجوری میشه رفت داخل این بخش ممنون

یه عده ایرانی چنان بازی جدی شده براشون که دستینی فقط شده کل کل ایرانیا!
من میخواستم Raidم بزنم و بزارمش کنار ولی اینقدر مضخرف شده جو بازی نمیشه تحملش کرد من که حذفش کردم رفت.یه عده به لجن کشیدن دستینی رو همش کل کل همش چشم و هم چشمی ادم میاد بازی کنه دقیقه به دقیقه باید حرص بخوره.
حیف وقت که برای یه عده به اصطلاح دوست و هم کلنی گذاشتم.

من میخواستم Raidم بزنم و بزارمش کنار ولی اینقدر مضخرف شده جو بازی نمیشه تحملش کرد من که حذفش کردم رفت.یه عده به لجن کشیدن دستینی رو همش کل کل همش چشم و هم چشمی ادم میاد بازی کنه دقیقه به دقیقه باید حرص بخوره.
واقعا این کل کل کردن ها و ادعا های ایرانی ها روی اعصابه
اینقدر جدی گرفتن بازی رو آدم حالش بهم میخوره
من خودم به خاطر همین، بازی رو قبل این dlc کنار گذاشتم الان هم فقط به خاطر اینکه ببینم dlc چطوره دوباره یک مقدار دارم بازیش میکنم.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• Like
Reactions: robb stark

متاسفانه حرفی که توی تاپیک سیج زدم برای تمام بازی ها صدق میکنه ، یه عده با رفتاراشون اون حالت فان و سرگرمی رو کاملا از بازی ها میگیرن و حتی دیگه بدون اونام بازی به آدم نمیچسبه
محیط خاله زنکی شده ، قبلا میگفتیم سنشون پایینه اما الان سنین بالا هم داستان دارن :D
حالا خدارو شکر من کلنی که با بچه ها هستم همه اوکی و خوبن ، مشکلی نیست
تو هم بازی رو ول نکن ؟ حیفه این همه وقت گذاشتی ، واسه ول خودت بازی کن :D

بابا شماها با این ملت چیکار دارین؟ اینا همیشه همه جا هستن. همیشه هم نفرات اولی هستن که بازی رو بیخیالش میشن. این همه توی دنیا ملت بازی میکنن فقط ایرانی ها نیستن که.به خاطر دو سه نفر لذت بازی رو چرا برای خودتون حروم میکنید؟ اونا بذارن برن تو چرا میری؟ :دی

بیا کلن خودمون پیش خودم صبح تا شب بازی کنیم. کلی هم دیوونه بازی در میاریم :D

• Like
Reactions: robb stark
بابا شماها با این ملت چیکار دارین؟ اینا همیشه همه جا هستن. همیشه هم نفرات اولی هستن که بازی رو بیخیالش میشن. این همه توی دنیا ملت بازی میکنن فقط ایرانی ها نیستن که.به خاطر دو سه نفر لذت بازی رو چرا برای خودتون حروم میکنید؟ اونا بذارن برن تو چرا میری؟ :D

بیا کلن خودمون پیش خودم صبح تا شب بازی کنیم. کلی هم دیوونه بازی در میاریم :D
ممنون دمت گرم حالا کلنتون اگه زیاده مزاحم نباشم؟:Dکلا یه مدت شاید بازیش نکنم زده شدم از دستینی.دو سه ساله همش بازیش میکنم خسته شدم ازش.
مشکل اینه یه عده تا دور و برشون خلوته خوب هواتو دارن ولی تا دونفر ازش تعریف میکنن میشه بهترین بازیکن دنیا و باید ازش وقت قبلی بگیری.کلن مام شده این قضیه
متاسفانه حرفی که توی تاپیک سیج زدم برای تمام بازی ها صدق میکنه ، یه عده با رفتاراشون اون حالت فان و سرگرمی رو کاملا از بازی ها میگیرن و حتی دیگه بدون اونام بازی به آدم نمیچسبه
محیط خاله زنکی شده ، قبلا میگفتیم سنشون پایینه اما الان سنین بالا هم داستان دارن :D
حالا خدارو شکر من کلنی که با بچه ها هستم همه اوکی و خوبن ، مشکلی نیست
تو هم بازی رو ول نکن ؟ حیفه این همه وقت گذاشتی ، واسه ول خودت بازی کن :D
کلن Jehova چنان غرور گرفتتش ولش کنی میگن بهترین کلن دنیاییم.یه Raid میخوایم بریم ناز صدنفرو باید بکشیم که وقت قبلی بدن حالا تا یماه قبل التماس میکردن بیا بازی کنیم.
کلن شما خیلی خوبن بچه هاش ولی سمت Jehova نرین اصلا لول

• Like
Reactions: NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or