Destiny (Age of Triumph)

b8SZY.jpg

.داستان بازی 700 سال بعد روی کره زمین و در شهری به نام Last City اتفاق می افتد. در دنیایی که منظومه شمسی پوشیده از بقایای عصر طلایی انسان هاست. در همین زمان یک سفینه فضایی عجیب و فوق العاده غول پیکر بر فراز زمین ظاهر می شود و ابعاد عظیم و شکل ظاهری آن به نوعی است که می توان آن را Second Moon (ماه دوم) نامید. هیچ کس نمی داند این سفینه چرا و از کجا آمده است. انسان ها تنها می دانند که این سفینه محافظ آن ها خواهد بود. از این سفینه تحت عنوان The Traveler (مسافر) نیز یاد می شود.
در همین زمان هیولاهای بیگانه و عجیبی نیز از گوشه و کنار کهکشان به قصد اشغال زمین و Last City هجوم می آورند. ما در این بازی نقش Knight (شوالیه) های جوانی را ایفا می کنیم که وظیفه دفاع از باقی مانده انسان های زمین و پیدا کردن راهی برای شناخت بیشتر این موجودات و در نهایت شکست آن ها را داریم.

سبك Destiny MMO-FPS هست و هميشه بايد انلاين باشيد.
البته Destiny يك MMO كامل نيست فقط ويژگي هاي MMO هارو داره. مثلا هميشه انلاين باشيد يا توي Raid هاي پلير ها ديگه هم بهتون ملحق ميشن. بين FPS و MMO ميكس شده. و گفتند که حق انتخاب داريد كه با دوستانتون بازي رو ادامه بديد يا بقيه هم بهتون ملحق بشن.جا هايي كه ميتونيد به پلير هاي ديگه بازي كنيد Public event ها هستن، توي The Last City هم ميتونيد با پلير هاي ديگه Trade و... انجام بديد ، تعداد پلير ها هم كنترل شده و محدود هست .
Bungie هم اسمش Shared World Shooter گذاشته.
به وسيله device هاي مختلف ميتونيد به بازي دسترسي داشته باشيد
كلاس ها شامل Hunter, Warlock , Titan ميشه.

نژاد ها شامل Awoken , Exo, HUMAN میشه.
دشمن های بازی:
FALLEN

ان ها به شدت از نژاد انسان ها متنفر بوده و دشمن قسم خورده انسان ها هستند هستند.

فالن ها Space pirate هستند و نیازی به Base و... ندارند . اکثرا در کشتی های فضایی خود زندگی میکنند

• Dreg:اکثرا اسحه هایشان یک Shock dagger و Pistol هست . بر عکس بقیه فالن ها 2 دست دارند.

• :Vandal مقام و رنک ان ها بالا تر هست و تجهیزات ان ها مرگ اور تر هست. بعضی اوقات هم اسلحه های دور برد دارند اما برای استفاده دوباره زمان مشخصی چارژ میشه.

• Captain : فکر میکنند که از انسان ها بهترند و زمین به خودشون تعلق داره. قوی ترین و ترسناک ترین از فالن ها Captain هست.

Vex

Vex ها ربات هایی هستند که توانایی سفر در زمان رو دارند و برای بررسی و چک کردن انسان ها امده اند.

البته ان ها کاملا ربات نیستند و قسمت هایی زنده و ارگانیک در بدن خود دارند.

• Goblins: معمولی ترین نیروی vex هستند. در نبردشون با افزایش تعدادشان سعی میکنن پیروز بشن

• Hobgoblins: بزرگ تر و فوی تر از گابلین ها هستند . و یک دم هم دارند.

• Minotaurs:بزرگ تر از 2 دشمن قبلی و شونه های پهن تر و 3 چشم دارند

• Hydras:قابلیت پرواز دارند
  • Harpies:نیروی هوایی کوچیکی هست که به سرعت وارد نبرد شده و خارج میشود.

Cabal

نژاد غول پیکر و با ارمور و اسلحه های قوی هستند. دشمن انسان ها هستند.

در Exclusion Zone مارس قرار دارند.

76656171212096353982_thumb.jpg

• legionnaires:سرباز های معولی هستند که یک اسلحه و شیلد حمل میکنند
.

• Centurions:قوی تر وسخت هستند و جت پک هم دارند.
  • Gladiators: بدن ان ها کاملا پوشیده از ارمور هست و یک Gatling gun حمل میکنه
  • Psions کوچک ترین هست و توانایی استفاده از Space magic دارند.

The Hive

• Thralls:پایین ترین رنک رو دارند و فقط از چنگال و پنجه های خود به عنوان اسلحه استفاده میکنند.

• نیرو های معمولی Hive هستند و از energy weapon ها استفاده میکنند
.

• Knight:سرباز های Elite هستند و یک شمشیر حمل میکنند .

• Wizard:قدرت جادویی دارند.رنک ان ها از بقیه بالاتر است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and NaViiDii
امکان داره بیشترم باشه!چندوقت پیش یه شایعه بود که 14 گیگ باشه وگرنه یهو دیدی 20 گیگ اپدیت داد:Dتا روز لانچ DLC با این نت ذغالی باید دانلود کنم فقط:))
بخدا... خوشحال باشیم که زودتر داده حالا. فرض کن همون روز میومد حالا هی بشین دانلود تموم شه بورو تو بازی ببین ملت 350 رو رد کردن :دی

• Like
Reactions: robb stark
بخدا... خوشحال باشیم که زودتر داده حالا. فرض کن همون روز میومد حالا هی بشین دانلود تموم شه بورو تو بازی ببین ملت 350 رو رد کردن :D
مثل اینکه تغییرات patrol و اضافه شدن private match بعد این اپدیت در دسترسه یا حتی چیزای دیگه برای کسایی که خریدن چون یه event یکی دو هفته قبل از لانچ برای خریدارا اتفاق میفته نگفتن چیه اپدیتم الان داده باز عقب میفیتم ما:|:D

مثل اینکه تغییرات patrol و اضافه شدن private match بعد این اپدیت در دسترسه یا حتی چیزای دیگه برای کسایی که خریدن چون یه event یکی دو هفته قبل از لانچ برای خریدارا اتفاق میفته نگفتن چیه اپدیتم الان داده باز عقب میفیتم ما:|:D
بابا من بخوام میتونم دانلود کنم توی 2-3 ساعت اما حجم دارم روی سرعت 24 مگم. صدای هم خونه ایم در میاد که حجم رو ترکوندی :دی حجمم تموم بشه سرعتم میشه 3 مگ نامحدود آقا اذیت میشه :دی ببینم حالا چیکارش میکنم. اینی که گفتی من را به فکر فرو برد :دی مثل اینکه باید خودم رو برای داد و هوار آماده کنم =))

• Like
اگر انگرم اگزوتیک دارید الان می تونید Trespasser آنلاک کنید.
cloak های هانتر هم الان با shader ها تغییر رنگ می دهند.
همه اسلحه های Year 2 اورنمنت ندارند ولی این ornament ها خیلی خوب بودند به نظر من که upload کردم. Truth هم یه اورنمنت gold داره و prototype. هند کنن HAWKMOON هم که دیدید.

Attachments

• Destiny_20160909134516.png
    Destiny_20160909134516.png
    2.6 MB · مشاهده: 9
  • Destiny_20160909134328.png
    Destiny_20160909134328.png
    2.5 MB · مشاهده: 8
  • Destiny_20160909135302.png
    Destiny_20160909135302.png
    2.6 MB · مشاهده: 8
آخرین ویرایش:
  • Like
خوب. خیلی چیزا عوض شدن و من همیشه از طرفداران تغییرات شمایل بودم چون همیشه حس تازه بودن بهم میده :دی از مرحله اول شروع میکنیم.

اولین مورد تغییر آیکون بازیه :دی
20160909151417.jpg
بعدش پس زمینه ای هست که وقتی بازی رو شروع میکنید نمایش داده میشه.
Destiny_20160909145317.jpg

بعد منوی استارت بازی
Destiny_20160909145331.jpg

عکسی از نقشه زمین (قبلا گذاشته بودن دوستان)
Destiny_20160909145751.jpg

بعضی از سلاح های اگزوتیک ارنومنت دارن که میتونید پیش نمایششون رو ببیند اما فعلا متریالش موجود نیست. رنگ بک گراند منوی کاراکتر هم دقت کنید عوض شده :دی)

حالت معمولی سلاح
Destiny_20160909150102.jpg
پیش نمایش ارنومنت
Destiny_20160909150124.jpg

دیگه منوی Quest نداریم و اسمش به Progress تغییر کرده و کتاب ها هم اینجا منتقل شدن. یه کتاب جدید رایز اف آیرون هم اومده که فعلا قفله
Destiny_20160909150231.jpg
Destiny_20160909150241.jpg

اینم بخش inventory که اورنامنت ها بهش اضافه شدن.
Destiny_20160909150313.jpg

فعلا متوجه ایناشدم. بعدا اگه چیزی دیدم میذارم :دی

همین ۱۴ گیگ رو داریم دیگه ؟
۱۰روز دیگه که رایز میاد اپدیت دیگه نمیخواد که ؟!~X(
این نسل این حجم اپدیت ها کمرم رو شکست!
چرا روز لانچ همون ساعت دقیق یه اپدیت کم حجم میده که محتوارو باز میکنه.زیاد نباید باشه طبق دوسال قبل
_____
تو Mars یه Ghost جدید هست که فعلا پیدا شده برید بردارید.تو یوتیوب اموزشش هست سخته رفتنش یکم گلیچه ولی 5 تا گریمور میده.بگردین باز یه فرگمنت جدید که برای ROI هم هست میبینید که میشه برداشت ولی چیزی حساب نمیکنه احتمالا بازم 50 تا فرگمنت باید جمع کنیم که اسلحه و رنگ اینا میده
یکی از تفریحات موردعلاقم قبل عرضه DLC همین Ghost هاس که با گلیچ میشه رفت برشون داشت تو روزای اینده احتمالا بیشترم پیدا بشه جوری که نیومده 60 درصد کل گوستارو برداریم:D

آخرین ویرایش:
یه پیشنهادی میکنم چون تو این یکی دو روز خودم خیلی دیدم.
بابت این Sidearm جدید نرید کلی استرنج کوین خرج کنین.تو ایرانیا دیدم طرف چندصدتا خریده که اسلحرو از توش دربیاره!این سیاست بانجیه که کوینارو ازتون بگیره بعد DLC اینقدر باید فارم اگزوتیک کنین که ده ها بار از این اسلحه میگیرین با لایت بالاتر.حیف نکنین کویناتونو نهایت اگه زیاد دارید یه 60 تا نهایت بخرید که اگه اگزوتیک دیگه ایم داد نگه دارین محظ احتیاط برای بعد ریلیز.
Exotic Engram برای لایت بالا بردن کلی نیاز دارین(نه فقط ایتم جدید گرفتن) بعد DLC بخاطر یه اسلحه که تو کل ایتمای جدید هیچه کویناتونو حروم نکنین.اینم در نظر داشته باشین که با خریدن Heavy Ammo میتونین کلی رنک اپ کنین فکشناتونو و همون چندساعت اول کلی لایت ببرین بالا یا اسلحه جدید بگیرین.
در کل کوین الان حکم منبع طلا براتون داره الکی اون همه کوینی که با زحمت جمع کردین رو بابت یه اسلحه خرج نکنین و اینکه بعد DLC اگه Xur اومد حواستون باشه Legacy Engram نخرین ازش اشتباه ماها تو DLC قبلی رو نکنین که نفهمیدیم و 70 درصد کوینمون حروم شد.فقط Tree Of Coin و اگه زیاد داشتین Heavy Ammo برای رنک اپ فکشن.

یه پیشنهادی میکنم چون تو این یکی دو روز خودم خیلی دیدم.
بابت این Sidearm جدید نرید کلی استرنج کوین خرج کنین.تو ایرانیا دیدم طرف چندصدتا خریده که اسلحرو از توش دربیاره!این سیاست بانجیه که کوینارو ازتون بگیره بعد DLC اینقدر باید فارم اگزوتیک کنین که ده ها بار از این اسلحه میگیرین با لایت بالاتر.حیف نکنین کویناتونو نهایت اگه زیاد دارید یه 60 تا نهایت بخرید که اگه اگزوتیک دیگه ایم داد نگه دارین محظ احتیاط برای بعد ریلیز.
Exotic Engram برای لایت بالا بردن کلی نیاز دارین(نه فقط ایتم جدید گرفتن) بعد DLC بخاطر یه اسلحه که تو کل ایتمای جدید هیچه کویناتونو حروم نکنین.اینم در نظر داشته باشین که با خریدن Heavy Ammo میتونین کلی رنک اپ کنین فکشناتونو و همون چندساعت اول کلی لایت ببرین بالا یا اسلحه جدید بگیرین.
در کل کوین الان حکم منبع طلا براتون داره الکی اون همه کوینی که با زحمت جمع کردین رو بابت یه اسلحه خرج نکنین و اینکه بعد DLC اگه Xur اومد حواستون باشه Legacy Engram نخرین ازش اشتباه ماها تو DLC قبلی رو نکنین که نفهمیدیم و 70 درصد کوینمون حروم شد.فقط Tree Of Coin و اگه زیاد داشتین Heavy Ammo برای رنک اپ فکشن.
یعنی این فکشنه پیر کرد منو. اینقدر هوی امو و موت او لایت به خوردش دادم دیگه خودم تارم از رو میرم. بعضی ها چطور 25 کردن اینا رو نمیدونم. البته من خیلی دیر فهمیدم قضیه رو :(

بالاخره بعد ماه ها سر رید این هفته کاراکتر اصلیم 335 شد :)) دیگه اونیکی ها 334 گیر کردن حوصلشم ندارم. وقت انقضای 335 هم رسیده دیگه.

راستی الان یه چیزی یادم اومد. کسی ازقضیه دراپ بعد از آپدیت خبر داره؟ قشنگ ر*دمان کردن فک میکنم. بعد از آپدیت چپ و راست اینگرام سبز میریزه برام. دیگه حالم داره بهم میخوره. ریتش هم بالاست و همینجوری همه جای مپم اینگرام سبزه. :-&

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or