Destiny (Age of Triumph)

b8SZY.jpg

.داستان بازی 700 سال بعد روی کره زمین و در شهری به نام Last City اتفاق می افتد. در دنیایی که منظومه شمسی پوشیده از بقایای عصر طلایی انسان هاست. در همین زمان یک سفینه فضایی عجیب و فوق العاده غول پیکر بر فراز زمین ظاهر می شود و ابعاد عظیم و شکل ظاهری آن به نوعی است که می توان آن را Second Moon (ماه دوم) نامید. هیچ کس نمی داند این سفینه چرا و از کجا آمده است. انسان ها تنها می دانند که این سفینه محافظ آن ها خواهد بود. از این سفینه تحت عنوان The Traveler (مسافر) نیز یاد می شود.
در همین زمان هیولاهای بیگانه و عجیبی نیز از گوشه و کنار کهکشان به قصد اشغال زمین و Last City هجوم می آورند. ما در این بازی نقش Knight (شوالیه) های جوانی را ایفا می کنیم که وظیفه دفاع از باقی مانده انسان های زمین و پیدا کردن راهی برای شناخت بیشتر این موجودات و در نهایت شکست آن ها را داریم.

سبك Destiny MMO-FPS هست و هميشه بايد انلاين باشيد.
البته Destiny يك MMO كامل نيست فقط ويژگي هاي MMO هارو داره. مثلا هميشه انلاين باشيد يا توي Raid هاي پلير ها ديگه هم بهتون ملحق ميشن. بين FPS و MMO ميكس شده. و گفتند که حق انتخاب داريد كه با دوستانتون بازي رو ادامه بديد يا بقيه هم بهتون ملحق بشن.جا هايي كه ميتونيد به پلير هاي ديگه بازي كنيد Public event ها هستن، توي The Last City هم ميتونيد با پلير هاي ديگه Trade و... انجام بديد ، تعداد پلير ها هم كنترل شده و محدود هست .
Bungie هم اسمش Shared World Shooter گذاشته.
به وسيله device هاي مختلف ميتونيد به بازي دسترسي داشته باشيد
كلاس ها شامل Hunter, Warlock , Titan ميشه.

نژاد ها شامل Awoken , Exo, HUMAN میشه.
دشمن های بازی:
FALLEN

ان ها به شدت از نژاد انسان ها متنفر بوده و دشمن قسم خورده انسان ها هستند هستند.

فالن ها Space pirate هستند و نیازی به Base و... ندارند . اکثرا در کشتی های فضایی خود زندگی میکنند

• Dreg:اکثرا اسحه هایشان یک Shock dagger و Pistol هست . بر عکس بقیه فالن ها 2 دست دارند.

• :Vandal مقام و رنک ان ها بالا تر هست و تجهیزات ان ها مرگ اور تر هست. بعضی اوقات هم اسلحه های دور برد دارند اما برای استفاده دوباره زمان مشخصی چارژ میشه.

• Captain : فکر میکنند که از انسان ها بهترند و زمین به خودشون تعلق داره. قوی ترین و ترسناک ترین از فالن ها Captain هست.

Vex

Vex ها ربات هایی هستند که توانایی سفر در زمان رو دارند و برای بررسی و چک کردن انسان ها امده اند.

البته ان ها کاملا ربات نیستند و قسمت هایی زنده و ارگانیک در بدن خود دارند.

• Goblins: معمولی ترین نیروی vex هستند. در نبردشون با افزایش تعدادشان سعی میکنن پیروز بشن

• Hobgoblins: بزرگ تر و فوی تر از گابلین ها هستند . و یک دم هم دارند.

• Minotaurs:بزرگ تر از 2 دشمن قبلی و شونه های پهن تر و 3 چشم دارند

• Hydras:قابلیت پرواز دارند
  • Harpies:نیروی هوایی کوچیکی هست که به سرعت وارد نبرد شده و خارج میشود.

Cabal

نژاد غول پیکر و با ارمور و اسلحه های قوی هستند. دشمن انسان ها هستند.

در Exclusion Zone مارس قرار دارند.

76656171212096353982_thumb.jpg

• legionnaires:سرباز های معولی هستند که یک اسلحه و شیلد حمل میکنند
.

• Centurions:قوی تر وسخت هستند و جت پک هم دارند.
  • Gladiators: بدن ان ها کاملا پوشیده از ارمور هست و یک Gatling gun حمل میکنه
  • Psions کوچک ترین هست و توانایی استفاده از Space magic دارند.

The Hive

• Thralls:پایین ترین رنک رو دارند و فقط از چنگال و پنجه های خود به عنوان اسلحه استفاده میکنند.

• نیرو های معمولی Hive هستند و از energy weapon ها استفاده میکنند
.

• Knight:سرباز های Elite هستند و یک شمشیر حمل میکنند .

• Wizard:قدرت جادویی دارند.رنک ان ها از بقیه بالاتر است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and NaViiDii
قراره ROI تویچ جدید داشته باشه با Deej و بقیه!
امیدوارم Tower جدید و تغییرات کاربری رو نمایش بدن.
تاور جدید رو مگه ندیدی؟ البته درسته جز به جز نیست اما تو اون ویدیوی کیم اینفورمر خوب نشون میدن :دی تو کانال بازی سنتر گذاشته بودم دیروز :دی

• Like
Reactions: robb stark
تاور جدید رو مگه ندیدی؟ البته درسته جز به جز نیست اما تو اون ویدیوی کیم اینفورمر خوب نشون میدن :D تو کانال بازی سنتر گذاشته بودم دیروز :D
یدون بیشتر نیست دیگه درسته؟اون یدونه کانالم زده براش فروش بازی که توش خالیه 34تام عضو داره.من تلگرامی نیستم زیاد الان همینه کانال؟:D

Iron Banner فردا دیگه جزو یکی دوتا مسابقه اخر Year 2 هست با هرچندتا کاراکتر میتونید برید.
ایتم های خوبیم داره هم شاتگانش هم HandCannonش اگه پرک خوب بگیرید حرف نداره.خودم که آخرش یه Lord High Fixer خوب نگرفتم حداقل امیدم به HC اینه!
سه تا پرک Explosive Round و Luck In The Chamber و RangeFinder بده دیگه هیچی نمیخوام:D

• Like
Reactions: victor hogo
این ROI فوق العادست!همین کوچکتر بودنش نسبت به TTK باعث شده خیلی تو گیم پلی و جزییات دقت بکنن اگه مشکلی پیش نیاد میتونه حتی از TTK هم موفقتر بشه!از طرفیم چون دیگه محدود به نسل قبل نیستن آزادی عمل بیشتری دارن اگه گرافیکم توجه کرده باشین خیلی بهتر شده!
یه تیکه هاییم از Raid نشون دادن مثل اینکه شبیه VOG میشه از تو Patrol رفت داخلش.یا Private Match بالاخره به بازی اضافه شد که خیلی گزینه شخصی سازی داره خوراک کل کله:D
رنگ آمیزی اسلحه هام اگزوتیکا و ارمورارو نشون دادن کلا ایتم عوض میشه برخلاف کروما الان که یه قسمت کوچیکی رو تزیین میکنه!Monte Carlo خیلی هات شده بود:D
DLC جدید یه خوبی که داره دیگه مثل قبل زیاد به کمپرا آزادی نمیده.از مد جدید گرفته که حتما باید یکی اورب طرفو برداره تا کیل حساب بشه تا مپای بسته تر و حتی همین ثورن تو اذیت کردن کمپرا تاثیر داره!Sniper های الان اگه Hidden Hand نداشته باشه 70درصد پلیرا کلا PVP نمیان دیگه چون بدون اون پرک بازی بلد نیستن اصلا!
توی تریلر یه تیکه هایی از سینماتیکای بازی نشون داد که توش اربابان آیرون بودن!تریلر اول تویچو حتما نگاه کنین حرف نداشت.

خارق العاده بود
این همه کانتنت برای DLC عالیه
برای صدا گذاری بازی سنگ تموم گذاشتن ، همه چیز عالیه
برای کسانی که دستینی دارن ، توی تاریخ انتشار ROI نیازی به خرید هیچ بازی نیستش

• Like
Reactions: robb stark
من که یه هفته قبل پیش خریدش کردم . الانم تحمل ندارم دیگه :دی بیاد اینو بزنیم به بدن، بعدش هم بتلفیلد 1 بزنیم به بدن. خدا رو صد هزار مرتبه هم شکر که فاینال فانتزی تاخیر خورد =)) منو این همه خوشبختی محاله :دی

عاشق این Fallen هام خیلی باهوش و عوضین:Dتوی تریلر اگه دقت کرده باشین Strike جدید بازی که نشون دادن Wretched Eye اون کاپیتانشون چشم Ogre رو دراورده گذاشته رو اسلحش!یعنی بلایی که اینا سر بقیه نژادا میخوان بیارن Oryx نکرد:))
این Private هم به بازی اضافه شده دیگه مسابقات دستینیم شروع میشه!اینو باید از اول میذاشتن وقتی Trial Of Osiris به اون هیجان و جدیی هست حیف بود مسابقات نداشت بازی.

اقا من این بازی رو تازه میخوام بخرم شروع کنم :| بازی کلا چند لول داره ؟
استور رو یه نگاه انداختم دیدم نسخه DESTINY COLLCTION چیز خوبیه . همه محتواهارو داره . یه بوست لول 40 هم داره .
حالا به نظر شما ارزش داره من بعد این همه مدت تازه بخوام بازی کنم ؟ دی ال سی های قبلی و بازی اصلی رو دیگ اصلا کسی بازی میکنه ؟ سرور هاش خلوت نیست ؟
الان بخرم بشینم بازی کنم یا بزارم همین کالکشنه رو بخرم ؟ ب

اقا من این بازی رو تازه میخوام بخرم شروع کنم :| بازی کلا چند لول داره ؟
استور رو یه نگاه انداختم دیدم نسخه DESTINY COLLCTION چیز خوبیه . همه محتواهارو داره . یه بوست لول 40 هم داره .
حالا به نظر شما ارزش داره من بعد این همه مدت تازه بخوام بازی کنم ؟ دی ال سی های قبلی و بازی اصلی رو دیگ اصلا کسی بازی میکنه ؟ سرور هاش خلوت نیست ؟
الان بخرم بشینم بازی کنم یا بزارم همین کالکشنه رو بخرم ؟ ب
بازی دوتا لول بندی داره.سطح اول مثل بازیای RPG براساس XP میای بالا تا میرسی به 40.بعد 40 که دیگه بالاتر نمیره کار اصلی شما شروع میشه که سطح لول دوم هست Light Level هست و سطح کاراکتر شما تا 335 میاد بالا.هر کاراکتر 9 تا ایتم داره که شامل ارمورها و اسلحه ها و ... هست که باید همه اینارو 335 جمع کنی تا نهایت لول بازی بشی.
نسخه دوم بازی قراره سال دیگه بیاد شما یسال هنوز وقت داری تا از بازی لذت ببری(به گفته خودشون 10 سال قراره بازی ساپورت بشه که 7 سال مونده و شما میتونی کاراکترم انتقال بدی تو طول این سالا).با اومدن DLC اخر که 1 ماه مونده بازی شامل سه سال میشه.سال اول که خود بازی با دوتا DLC اول هست که دیگه پلیر نداره چون سطح لول و ایتمش بدرد نمیخوره منتهی برای کامل کردن تموم بخشهای بازی باید اینارم بری.سال دوم که شامل Taken King میشه پارسال اومد و تا 1 ماه دیگه وقت داره(و خیلی شلوغه بازی مخصوصا ایرانی).سال سوم که با Rise Of Iron شروع میشه و با دستینی 2 تموم میشه.
در مورد ارزش خرید این Destiny Collection قطعا ارزش داره.اگه به سبک فضایی و Coop انلاین علاقه داری دستینی تموم چیزیه که یه گیمر بخواد:Dکلی فعالیت از Raid گرفته تا مسابقات PVP مختلف و ده ها کار دیگه!حالا باز درباره بازی سوالی داشتی بگو

بازی دوتا لول بندی داره.سطح اول مثل بازیای RPG براساس XP میای بالا تا میرسی به 40.بعد 40 که دیگه بالاتر نمیره کار اصلی شما شروع میشه که سطح لول دوم هست Light Level هست و سطح کاراکتر شما تا 335 میاد بالا.هر کاراکتر 9 تا ایتم داره که شامل ارمورها و اسلحه ها و ... هست که باید همه اینارو 335 جمع کنی تا نهایت لول بازی بشی.
نسخه دوم بازی قراره سال دیگه بیاد شما یسال هنوز وقت داری تا از بازی لذت ببری(به گفته خودشون 10 سال قراره بازی ساپورت بشه که 7 سال مونده و شما میتونی کاراکترم انتقال بدی تو طول این سالا).با اومدن DLC اخر که 1 ماه مونده بازی شامل سه سال میشه.سال اول که خود بازی با دوتا DLC اول هست که دیگه پلیر نداره چون سطح لول و ایتمش بدرد نمیخوره منتهی برای کامل کردن تموم بخشهای بازی باید اینارم بری.سال دوم که شامل Taken King میشه پارسال اومد و تا 1 ماه دیگه وقت داره(و خیلی شلوغه بازی مخصوصا ایرانی).سال سوم که با Rise Of Iron شروع میشه و با دستینی 2 تموم میشه.
در مورد ارزش خرید این Destiny Collection قطعا ارزش داره.اگه به سبک فضایی و Coop انلاین علاقه داری دستینی تموم چیزیه که یه گیمر بخواد:Dکلی فعالیت از Raid گرفته تا مسابقات PVP مختلف و ده ها کار دیگه!حالا باز درباره بازی سوالی داشتی بگو

عالی ممنون .
حالا به نظر شما الان همین نسخه taken king رو بگیرم فعلا بازی کنم یا بزارم راحت کالکشن رو بگیرم ؟ بعد این بوست لول 40 رو که بزنم دیگ فقط باید برم دنبال ایتم و ... دیگ ؟ از لول اپ کردن خلاص میشم ؟

عالی ممنون .
حالا به نظر شما الان همین نسخه taken king رو بگیرم فعلا بازی کنم یا بزارم راحت کالکشن رو بگیرم ؟ بعد این بوست لول 40 رو که بزنم دیگ فقط باید برم دنبال ایتم و ... دیگ ؟ از لول اپ کردن خلاص میشم ؟

بوستش تا لول ۲۵ میره ها
۴۰ نبود تا جایی که یادمه :D
به نظرم از همین الان بگیر بازی کن بعدا خود ROI هم بخر ، که تا DLC جدید حداقل ۱کلاس مکس لول داشته باشی
اگر هم میتونی صبر کنی ، منتظر بمون کالکشن کامل بیاد

عالی ممنون .
نوید جان راست میگه شما زودتر TTK رو بگیری ممکنه که برای خرید ROI بیشتر خرج کنی ولی خیلی جلو میفتی!کم کم ۱ کاراکتر اماده برای DLC داری.۱ ماه دیگه بخوای همرو بگیری خیلی عقب میفتی در حدی که بقیه تو فکر لایت ۴۰۰ شدن هستن شما تازه میخوای ۴۰ کنی بعلاوه ۳ تا سابکلاس کاراکترت!
هر کاراکتر ۳ تا قدرت داره شما جدای از فول کردن لول و لایت کاراکتر باید فکر فول کردن ۳ تا قدرت کاراکترم باشی که خودش زمان نیاز داره.:D

محتوای انحصاری TTK سونی حدود یسال دیگم انحصاری موند اونم جدای محتوایی که ROI انحصاری داره!
سونی کاری کرده دستینی فقط اسمش مولتی پلتفرم باشه وگرنه انحصاریه!:Dجوری شده که تو فروم بانجی اونایی که Xbox دارن قاطی کردن اصلا!
ولی حیف که تا یسال دیگه استرایک echo chamber بعنوان نایتفال نمیاد!راحت ترین جایی هست که میشه Imago Loop فارم کرد بخاطر گلیچ باس اخرش:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or