Destiny (Age of Triumph)

b8SZY.jpg

.داستان بازی 700 سال بعد روی کره زمین و در شهری به نام Last City اتفاق می افتد. در دنیایی که منظومه شمسی پوشیده از بقایای عصر طلایی انسان هاست. در همین زمان یک سفینه فضایی عجیب و فوق العاده غول پیکر بر فراز زمین ظاهر می شود و ابعاد عظیم و شکل ظاهری آن به نوعی است که می توان آن را Second Moon (ماه دوم) نامید. هیچ کس نمی داند این سفینه چرا و از کجا آمده است. انسان ها تنها می دانند که این سفینه محافظ آن ها خواهد بود. از این سفینه تحت عنوان The Traveler (مسافر) نیز یاد می شود.
در همین زمان هیولاهای بیگانه و عجیبی نیز از گوشه و کنار کهکشان به قصد اشغال زمین و Last City هجوم می آورند. ما در این بازی نقش Knight (شوالیه) های جوانی را ایفا می کنیم که وظیفه دفاع از باقی مانده انسان های زمین و پیدا کردن راهی برای شناخت بیشتر این موجودات و در نهایت شکست آن ها را داریم.

سبك Destiny MMO-FPS هست و هميشه بايد انلاين باشيد.
البته Destiny يك MMO كامل نيست فقط ويژگي هاي MMO هارو داره. مثلا هميشه انلاين باشيد يا توي Raid هاي پلير ها ديگه هم بهتون ملحق ميشن. بين FPS و MMO ميكس شده. و گفتند که حق انتخاب داريد كه با دوستانتون بازي رو ادامه بديد يا بقيه هم بهتون ملحق بشن.جا هايي كه ميتونيد به پلير هاي ديگه بازي كنيد Public event ها هستن، توي The Last City هم ميتونيد با پلير هاي ديگه Trade و... انجام بديد ، تعداد پلير ها هم كنترل شده و محدود هست .
Bungie هم اسمش Shared World Shooter گذاشته.
به وسيله device هاي مختلف ميتونيد به بازي دسترسي داشته باشيد
كلاس ها شامل Hunter, Warlock , Titan ميشه.

نژاد ها شامل Awoken , Exo, HUMAN میشه.
دشمن های بازی:
FALLEN

ان ها به شدت از نژاد انسان ها متنفر بوده و دشمن قسم خورده انسان ها هستند هستند.

فالن ها Space pirate هستند و نیازی به Base و... ندارند . اکثرا در کشتی های فضایی خود زندگی میکنند

• Dreg:اکثرا اسحه هایشان یک Shock dagger و Pistol هست . بر عکس بقیه فالن ها 2 دست دارند.

• :Vandal مقام و رنک ان ها بالا تر هست و تجهیزات ان ها مرگ اور تر هست. بعضی اوقات هم اسلحه های دور برد دارند اما برای استفاده دوباره زمان مشخصی چارژ میشه.

• Captain : فکر میکنند که از انسان ها بهترند و زمین به خودشون تعلق داره. قوی ترین و ترسناک ترین از فالن ها Captain هست.

Vex

Vex ها ربات هایی هستند که توانایی سفر در زمان رو دارند و برای بررسی و چک کردن انسان ها امده اند.

البته ان ها کاملا ربات نیستند و قسمت هایی زنده و ارگانیک در بدن خود دارند.

• Goblins: معمولی ترین نیروی vex هستند. در نبردشون با افزایش تعدادشان سعی میکنن پیروز بشن

• Hobgoblins: بزرگ تر و فوی تر از گابلین ها هستند . و یک دم هم دارند.

• Minotaurs:بزرگ تر از 2 دشمن قبلی و شونه های پهن تر و 3 چشم دارند

• Hydras:قابلیت پرواز دارند
  • Harpies:نیروی هوایی کوچیکی هست که به سرعت وارد نبرد شده و خارج میشود.

Cabal

نژاد غول پیکر و با ارمور و اسلحه های قوی هستند. دشمن انسان ها هستند.

در Exclusion Zone مارس قرار دارند.

76656171212096353982_thumb.jpg

• legionnaires:سرباز های معولی هستند که یک اسلحه و شیلد حمل میکنند
.

• Centurions:قوی تر وسخت هستند و جت پک هم دارند.
  • Gladiators: بدن ان ها کاملا پوشیده از ارمور هست و یک Gatling gun حمل میکنه
  • Psions کوچک ترین هست و توانایی استفاده از Space magic دارند.

The Hive

• Thralls:پایین ترین رنک رو دارند و فقط از چنگال و پنجه های خود به عنوان اسلحه استفاده میکنند.

• نیرو های معمولی Hive هستند و از energy weapon ها استفاده میکنند
.

• Knight:سرباز های Elite هستند و یک شمشیر حمل میکنند .

• Wizard:قدرت جادویی دارند.رنک ان ها از بقیه بالاتر است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and NaViiDii
این اشتباه رو نکن. اول اصلا مهم نیست اینجا. با همون کاراکترت ادامه بده. به لول 40 که برسی دیگه لول بالا نمیره. باید Light ببری بالا. اصلا اشتباه رو نکن که کاراکتر رو عوض کنی. خیلی خیلی خیلی راه داری :D

به دوستمون توضیح دادم. اشتباه کردی که اون آیتم رو نزدی. چون شماها دیر اومدین باید میزدین اونو. لول کپ بازی 40 ـه و همونطور که گفتم لول اصلا مهم نیست. مهم لایتتون هست که چقدر باشه. حالا بازی خیلی پیچیده تر از ایناست که اینجا بشه توضیح داد. :D
اخه قضیه منم طولانیه فردین :دی با یکی از رفیقام بازی رو خریدم گفتم بشینیم و نفری کو آپ بریم و حال دنیا رو ببریم بخاطر همین از اون چی چی اف لایت استفاده نکردم :دی نم نم اومدیم جلو ولی بنده خدا یهو مشکل براش پیش اومد دیگه نشد ادامه بدیم :دی

قضیه لول و لایت هم میدونم :دی یعنی تو دیویژن هم همین بود :دی مهم تجهیزات و وسایلات بود تا لول ات :دی حالا چقدر راه دارم تا 40 و بعد از اون؟ :دی

• Like
Reactions: bezad
اخه قضیه منم طولانیه فردین :D با یکی از رفیقام بازی رو خریدم گفتم بشینیم و نفری کو آپ بریم و حال دنیا رو ببریم بخاطر همین از اون چی چی اف لایت استفاده نکردم :D نم نم اومدیم جلو ولی بنده خدا یهو مشکل براش پیش اومد دیگه نشد ادامه بدیم :D

قضیه لول و لایت هم میدونم :D یعنی تو دیویژن هم همین بود :D مهم تجهیزات و وسایلات بود تا لول ات :D حالا چقدر راه دارم تا 40 و بعد از اون؟ :D
ترجیح میدم چیزی نگم :|

ما خودمون طرفای دی ماه سال قبل به مدت 2 ماه گذاشتیم کنار، از اونموقع هنوز نتونستم خودم رو به کپ لایت برسونم :| الان کپ لایت 335 ـه. البته با DLC جدیده قراره بره روی 355 که خوب اونموقه میشه راحت رسید به 335 =))

مسئله اینه که باید تیم داشته باشی Raid بری و الا همون دوروبرای 325 اینا میمونه و یا خیلی خیلی خیلی سخت میری جلو. از بخش های مهمی که میتونی آرمور و اسلحه با لایت بالا بگیری:

King Falls Raid
Night Fall Weekly Strike
Prison of Elders Level 42
Iron Banner
Court of Oryx Tear 3

اینا رو باید هی برید :دی

• Like
Reactions: Red Ѵ and bezad
پس کاربرای فعال یاری کنن هم ما زودتر بیایم بالا هم با اونا تیم بشیم رید بریم و اونا هم بعدا برن بالا :D آخه بازیش تیمی خیلی بیشتر حال میده تا تکی. من زیاد نرفتم ولی همون رو هم تکی رفتم، خوب بود ولی چند نفره یک چیز دیگست، یکی دو روز قبلا با دوستم بازی میکردیم خیلی حال داد که اون هم بنا به دلایلی کشید و کنار و به این علت تا الان بازی موند و خاک خورده. از قبل عید خریدمش :D

قبلش (ماه پیش) که FF 14 میرفتم با فرشاد و آریا هی دانجون میرفتیم و زودتر لول من و آریا بالا رفت. شما هم همکاری کنید :D

من بازیو توی ps3 خیلی میرفتم ولی دیگه ادامه ندادم الان بگیرم بازیو کسی هست که بریم?

من که میخوام بازی کنم، بلاخره پول براش رفته، مجبور هم شدم نو بگیرم به خاطر DLC هاش :D

نسل قدیم که دیگه هیچی، برای نسل جدید Destiny: The Taken King Legendary Edition بخوای بخری 30$ تو PSN هست یا تقریبا صد تومن باید دیسک بازی رو بخری. بعد از خریدنش اگر دیسک داشته باشی یه بالای 20 گیگ هم باید آپدیت دانلود کنی. اگر همه اینا اوکی هستن پس بدو برو بخر که منتظریم :D

من که میخوام بازی کنم، بلاخره پول براش رفته، مجبور هم شدم نو بگیرم به خاطر DLC هاش :D

نسل قدیم که دیگه هیچی، برای نسل جدید Destiny: The Taken King Legendary Edition بخوای بخری 30$ تو PSN هست یا تقریبا صد تومن باید دیسک بازی رو بخری. بعد از خریدنش اگر دیسک داشته باشی یه بالای 20 گیگ هم باید آپدیت دانلود کنی. اگر همه اینا اوکی هستن پس بدو برو بخر که منتظریم :D
اپدیت که مشکلی نداره کسی پیدا بشه دیجیتال میگیرم اگه نه که فردا میرم دیسکشو میگیرم:>

• Like
اپدیت که مشکلی نداره کسی پیدا بشه دیجیتال میگیرم اگه نه که فردا میرم دیسکشو میگیرم:>
تا حالا نگرفتی میخوای صبر کن این جدیده بیاد همرو با هم مطمئنن با تخفیف میدن. اون موقع که Taken King اومد کلا بازی + 3 تا DLC ها رو دادن 60$. همون که رو دیسک هم اومد. احتمالا همچین حرکتی هم سر این بزنن. اگر هم برات مهم نیست که بگیر.

• Like
الان کپ لایت 335 ـه. البته با DLC جدیده قراره بره روی 355 که خوب اونموقه میشه راحت رسید به 335

فکر نکنم DLC پولی فقط 20 تا لایتو ببره بالا!:Dتو تویچ بانجی اونجایی که Deej رفت تو منو ارتیفکت نداشت Ghost سفید Y1 هم داشت که این دوتا کلی لایتو میاره پایین.لایت جدید احتمالا بره حول و حوش 400 اینا!

فکر نکنم DLC پولی فقط 20 تا لایتو ببره بالا!:Dتو تویچ بانجی اونجایی که Deej رفت تو منو ارتیفکت نداشت Ghost سفید Y1 هم داشت که این دوتا کلی لایتو میاره پایین.لایت جدید احتمالا بره حول و حوش 400 اینا!
اره راست میگی الان چک کردم دیدم چیزی تایید نشده. نمیدونم کجا خوندم نوشته بودن 355 از روی اون گفتم. ظاهرا الکی بوده و طرف حدث و گمان های خودش رو نوشته بوده :دی

سرورای بازی ترکیدن؟ یعنی اومدیم یکم بازی کنیم ایندفعه سرورا بازیمون میدن :D

همش اررور Baboon میده. اینترنت خودم هم سالمه و مشکلی نداره.

سرورای بازی ترکیدن؟ یعنی اومدیم یکم بازی کنیم ایندفعه سرورا بازیمون میدن :D

همش اررور Baboon میده. اینترنت خودم هم سالمه و مشکلی نداره.
تو فرومش گزارش دادن خودشون که مشکل داره.از خودشونه درست میشه
___
این چندوقت سرگرم رنبو شدم وقت نشد دستینی بازی کنم ایرون بنرم زورکی با یه کاراکتر رفتم ولی کسی کمک نیاز داره بگه برای چلنجی نایت فالی بتونم کمک میکنم.:D

• Like
راستی یک سوال تخصصی از طرف یک آدم نوب: :D

توی بخش مراحل ماموریت اصلی کدومشون میشه؟ کدوم آیکن(بنر) مال ماموریت های اصلی هست؟ چون من تا قبلش همینجوری میرفتم حالا یا ساید میشن یا مین، آخر هم تفاوتش رو نمیفهمیدم بلکه یک دمو خفن نشون میداد و حدس میزدم مین بوده :D

توی بازیهای دیگه راحت تر میشه فهمید مین چیه ولی این یکم سخت بود برای من :D

آقا مارو اد کنید برای دیلی میشن و دیلی چلنج و میشن های تیکن کینگ :D
خدا خیرتون بده
ما كه هستيم و كمي هم بازي كرديم بازم بياي خوشحال ميشم !هنوز هم بعد نزديك يك سال تنها دارم بازي ميكنم و همين برام عذاب اوره و خيلي موقع ها سمتش نميرم و الا الان بايد لايت هر ٣ كاراكترم ٣٢٥ ميشد
دست نيافتني ترين ارزو هم براي من رفتن raid هست :(

• Like
Reactions: NaViiDii
ما كه هستيم و كمي هم بازي كرديم بازم بياي خوشحال ميشم !هنوز هم بعد نزديك يك سال تنها دارم بازي ميكنم و همين برام عذاب اوره و خيلي موقع ها سمتش نميرم و الا الان بايد لايت هر ٣ كاراكترم ٣٢٥ ميشد
دست نيافتني ترين ارزو هم براي من رفتن raid هست :(
ما هم با اینکه 2-3 نفر هستیم هنوز رید نرفتیم :| اما یه اشتباهی که کردیم همیشه دنبال دوست بودیم. برید این سایت دنبال عضو بگردید. فقط انگلیسیتون خوب باشه یکم و صد البته اینکه برید ویدئوهای رید رو ببینید و کامل و 100% بدونید که باید چیکار کنید تا کیک نشید :دی

Destiny LFG

• Like
Reactions: victor hogo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or