Destiny (Age of Triumph)

b8SZY.jpg

.داستان بازی 700 سال بعد روی کره زمین و در شهری به نام Last City اتفاق می افتد. در دنیایی که منظومه شمسی پوشیده از بقایای عصر طلایی انسان هاست. در همین زمان یک سفینه فضایی عجیب و فوق العاده غول پیکر بر فراز زمین ظاهر می شود و ابعاد عظیم و شکل ظاهری آن به نوعی است که می توان آن را Second Moon (ماه دوم) نامید. هیچ کس نمی داند این سفینه چرا و از کجا آمده است. انسان ها تنها می دانند که این سفینه محافظ آن ها خواهد بود. از این سفینه تحت عنوان The Traveler (مسافر) نیز یاد می شود.
در همین زمان هیولاهای بیگانه و عجیبی نیز از گوشه و کنار کهکشان به قصد اشغال زمین و Last City هجوم می آورند. ما در این بازی نقش Knight (شوالیه) های جوانی را ایفا می کنیم که وظیفه دفاع از باقی مانده انسان های زمین و پیدا کردن راهی برای شناخت بیشتر این موجودات و در نهایت شکست آن ها را داریم.

سبك Destiny MMO-FPS هست و هميشه بايد انلاين باشيد.
البته Destiny يك MMO كامل نيست فقط ويژگي هاي MMO هارو داره. مثلا هميشه انلاين باشيد يا توي Raid هاي پلير ها ديگه هم بهتون ملحق ميشن. بين FPS و MMO ميكس شده. و گفتند که حق انتخاب داريد كه با دوستانتون بازي رو ادامه بديد يا بقيه هم بهتون ملحق بشن.جا هايي كه ميتونيد به پلير هاي ديگه بازي كنيد Public event ها هستن، توي The Last City هم ميتونيد با پلير هاي ديگه Trade و... انجام بديد ، تعداد پلير ها هم كنترل شده و محدود هست .
Bungie هم اسمش Shared World Shooter گذاشته.
به وسيله device هاي مختلف ميتونيد به بازي دسترسي داشته باشيد
كلاس ها شامل Hunter, Warlock , Titan ميشه.

نژاد ها شامل Awoken , Exo, HUMAN میشه.
دشمن های بازی:
FALLEN

ان ها به شدت از نژاد انسان ها متنفر بوده و دشمن قسم خورده انسان ها هستند هستند.

فالن ها Space pirate هستند و نیازی به Base و... ندارند . اکثرا در کشتی های فضایی خود زندگی میکنند

• Dreg:اکثرا اسحه هایشان یک Shock dagger و Pistol هست . بر عکس بقیه فالن ها 2 دست دارند.

• :Vandal مقام و رنک ان ها بالا تر هست و تجهیزات ان ها مرگ اور تر هست. بعضی اوقات هم اسلحه های دور برد دارند اما برای استفاده دوباره زمان مشخصی چارژ میشه.

• Captain : فکر میکنند که از انسان ها بهترند و زمین به خودشون تعلق داره. قوی ترین و ترسناک ترین از فالن ها Captain هست.

Vex

Vex ها ربات هایی هستند که توانایی سفر در زمان رو دارند و برای بررسی و چک کردن انسان ها امده اند.

البته ان ها کاملا ربات نیستند و قسمت هایی زنده و ارگانیک در بدن خود دارند.

• Goblins: معمولی ترین نیروی vex هستند. در نبردشون با افزایش تعدادشان سعی میکنن پیروز بشن

• Hobgoblins: بزرگ تر و فوی تر از گابلین ها هستند . و یک دم هم دارند.

• Minotaurs:بزرگ تر از 2 دشمن قبلی و شونه های پهن تر و 3 چشم دارند

• Hydras:قابلیت پرواز دارند
  • Harpies:نیروی هوایی کوچیکی هست که به سرعت وارد نبرد شده و خارج میشود.

Cabal

نژاد غول پیکر و با ارمور و اسلحه های قوی هستند. دشمن انسان ها هستند.

در Exclusion Zone مارس قرار دارند.

76656171212096353982_thumb.jpg

• legionnaires:سرباز های معولی هستند که یک اسلحه و شیلد حمل میکنند
.

• Centurions:قوی تر وسخت هستند و جت پک هم دارند.
  • Gladiators: بدن ان ها کاملا پوشیده از ارمور هست و یک Gatling gun حمل میکنه
  • Psions کوچک ترین هست و توانایی استفاده از Space magic دارند.

The Hive

• Thralls:پایین ترین رنک رو دارند و فقط از چنگال و پنجه های خود به عنوان اسلحه استفاده میکنند.

• نیرو های معمولی Hive هستند و از energy weapon ها استفاده میکنند
.

• Knight:سرباز های Elite هستند و یک شمشیر حمل میکنند .

• Wizard:قدرت جادویی دارند.رنک ان ها از بقیه بالاتر است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and NaViiDii
یک گاردین دیگه ساختم تا لول 7 هم رفتم ولی باز نشدن

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
درود
متاسفانه روش دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بتونم کمکتون کنم
به احتمال خیلی زیاد باید کدی که از فروشگاه خریداری کردین مشکل داشته باشه
شما هم مبلغی رو برای خرید هزینه کردید و این حقتون هست که از طریق پشتیبانی فروشگاه پیگیری کنید با فروشگاه صحبت کنید صد در صد براتون پیگیری میکنن
شاد و پیروز باشید

درود
متاسفانه روش دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بتونم کمکتون کنم
به احتمال خیلی زیاد باید کدی که از فروشگاه خریداری کردین مشکل داشته باشه
شما هم مبلغی رو برای خرید هزینه کردید و این حقتون هست که از طریق پشتیبانی فروشگاه پیگیری کنید با فروشگاه صحبت کنید صد در صد براتون پیگیری میکنن
شاد و پیروز باشید

ممنون از راهنماییت:x
پشتیبانی فروشگاه که میگه مشکل از شماس و برو از طریق ساپورت سونی پیگیری کن.حالا من موندم چه مشکلی ممکنه از طرف من بوده باشه!
ساپورت سونی هم رفتم میگه سیستم هامون مشکل پیدا کرده نمیتونیم اطلاعات حسابت رو بررسی کنیم.
جالبیش اینجاس که من اول یکی برای دوستم خریدم و اون همچین مشکلی نداره و همه DLC ها داخل اکانتش اضافه شده:(

ممنون از راهنماییت:x
پشتیبانی فروشگاه که میگه مشکل از شماس و برو از طریق ساپورت سونی پیگیری کن.حالا من موندم چه مشکلی ممکنه از طرف من بوده باشه!
ساپورت سونی هم رفتم میگه سیستم هامون مشکل پیدا کرده نمیتونیم اطلاعات حسابت رو بررسی کنیم.
جالبیش اینجاس که من اول یکی برای دوستم خریدم و اون همچین مشکلی نداره و همه DLC ها داخل اکانتش اضافه شده:(
پلی استیشن مگه نمایندگی رسمی هم تو ایران داره که شما از طریق سونی باید پیگیری کنی ؟!
شما کد رو از سونی خریداری کردین ؟!!!!!!!
من خودم سوئد زندگی میکنم خیلی جالبه برام که تو کشور سوئد سونی پلی استیشن هم نمایندگی رسمی داره هم اینکه پیشتیبانیش خیلی پیگیر هستن
اما وقتی که شما یه کد یا گیمی (برای مثال از گیم استاپ بصورت حظوری یا اینترنتی ) خریداری میکند و اگر مشکلی داشته باشه بر میگرده به فروشگاه ( به اصتلاح خرده فروش ) نه ساپورت سونی بخاطر اینکه شما مستقیم از سونی خرید نکردید
و اگر هم مشکل از سوی شما باشه در اکثر مواقع کمکتون میکنن تا مشکل برطرف بشه
شماکه جای خود دارید
واقعا خیلی جالبه

آخرین ویرایش:
Iron Banner و Trials of Osiris هفته دیگه برمیگردن:
Iron Banner سه شنبه میاد و حداقل لولی که باید باشید 230 هست.
Trials of Osiris هم جمعه میاد و حداقل لول 290 میخواد(مثل raid).
برای خرید ایتم از IB هم به Legendary Marks نیاز دارید که بانتی هاش خودش میده ولی میتونید تو این چندروز مونده هم تا میتونید خودتون جمع کنید دردسر نکشید آخرش!
اگه DLC جدیدرو دارید حتما ماموریت های petra رو تموم کنین و رنگ queen wrath رو 3 کنید اسلحه Boolean Gemini رو میده تو این هفته که event های انلاین راه میفته خیلی جواب میده!:d

آخرین ویرایش:
پلی استیشن مگه نمایندگی رسمی هم تو ایران داره که شما از طریق سونی باید پیگیری کنی ؟!
شما کد رو از سونی خریداری کردین ؟!!!!!!!
من خودم سوئد زندگی میکنم خیلی جالبه برام که تو کشور سوئد سونی پلی استیشن هم نمایندگی رسمی داره هم اینکه پیشتیبانیش خیلی پیگیر هستن
اما وقتی که شما یه کد یا گیمی (برای مثال از گیم استاپ بصورت حظوری یا اینترنتی ) خریداری میکند و اگر مشکلی داشته باشه بر میگرده به فروشگاه ( به اصتلاح خرده فروش ) نه ساپورت سونی بخاطر اینکه شما مستقیم از سونی خرید نکردید
و اگر هم مشکل از سوی شما باشه در اکثر مواقع کمکتون میکنن تا مشکل برطرف بشه
شماکه جای خود دارید
واقعا خیلی جالبه

از دیروز تا حالا با تک تک افراد ساپورت سونی صحبت کردم به طوری که دیگه میشناسن منو و امروز یکیشون بهم گفت دیروز یکی دیگه از اجنت ها برات کامل توضیح داده که این کدها ماله لجنداری نیست و مربوط میشه به نسخه باندل دیجیتالی که 4 تا بازی هست یکی رو انتخاب میکنی:|
بدبختیش اینجاس که اون یکی کد هم که برای دوستم خریدم هم همینطوره و اونم مدام به من زنگ میزنه و پیام میده منم موندم حالا چیکار کنم:(

کدوم ماموریت گیر کردید؟؟
بازی رو خیلی وقت پیش تهیه کردم و یکمی هم مراحلش رو جلو رفتم ولی تازه شروع کردم به بازی مجدداً کلا همچی یادم رفته بود
......
پلاس ندارم پس نمیتونم همه ماموریت ها رو انجام بدم درسته؟؟؟
بعدش هم 17 گیگ دانلود شد قبل اینکه بازی کنم چی اضافه شده دقیقا؟؟؟

Sent from my Z3 Compact using Tapatalk

بازی رو خیلی وقت پیش تهیه کردم و یکمی هم مراحلش رو جلو رفتم ولی تازه شروع کردم به بازی مجدداً کلا همچی یادم رفته بود
......
پلاس ندارم پس نمیتونم همه ماموریت ها رو انجام بدم درسته؟؟؟
بعدش هم 17 گیگ دانلود شد قبل اینکه بازی کنم چی اضافه شده دقیقا؟؟؟

Sent from my Z3 Compact using Tapatalk

پلاسو نمیدونم ولی خب محدودیت زیاد داره چون بازی کلا انلاین و چندنفرس
تغییراتش خیلی زیاده از صدای گوست بازی تا تغییرات تاور و اسلحه همه چی عوض شده

سلام دوستان،
من tt گیرم اومده، ولی طرف میگه کداش استفاده شده، حالا من expansion های اول و دوم رو دارم، خواستم ببینم با خرید این میتونم از محتویات taken king استفاده کنم؟

سلام دوستان،
من tt گیرم اومده، ولی طرف میگه کداش استفاده شده، حالا من expansion های اول و دوم رو دارم، خواستم ببینم با خرید این میتونم از محتویات taken king استفاده کنم؟
خیر.دیسک بلوری که داخل نسخه لجنداری هست فقط همون بازی معمولی هست و dlc ها به صورت کد هستن

سلام دوستای عزیز
اگه کسی هست جواب بده :
دستینی 3تا دی ال سی داره، اکسپنشن 1 و 2 و تیکن کینگ
میخواستم بدونم دیسکی توی بازار هست که هر سه رو داشته باشه یا اینها فقط بصورت آنلاین قابل خریداری و دانلود هستند؟

دوم اینکه پک لجنداری با کالکتور ادیشن دقیقا یکی هستند و فقط یکیشون چنتا آیتم اضافه داره؟!

سوم اینکه آیا کسی خریداری کرده و تفاوت خاصی دارن این پک ها با خود بازی دستینی؟

ممنون میشم پاسخ بدید.

از عزیزانی هم که پلی می کنن، بیاید با هم پلی بدیم لامصب برخی مراحلش سخته، کجایییییییییییییید؟!؟!

سلام دوستای عزیز
اگه کسی هست جواب بده :
دستینی 3تا دی ال سی داره، اکسپنشن 1 و 2 و تیکن کینگ
میخواستم بدونم دیسکی توی بازار هست که هر سه رو داشته باشه یا اینها فقط بصورت آنلاین قابل خریداری و دانلود هستند؟

دوم اینکه پک لجنداری با کالکتور ادیشن دقیقا یکی هستند و فقط یکیشون چنتا آیتم اضافه داره؟!

سوم اینکه آیا کسی خریداری کرده و تفاوت خاصی دارن این پک ها با خود بازی دستینی؟

ممنون میشم پاسخ بدید.

از عزیزانی هم که پلی می کنن، بیاید با هم پلی بدیم لامصب برخی مراحلش سخته، کجایییییییییییییید؟!؟!
نسخه فیزیکی لجنداری ادیشن داخل بازار هست ولی دیسک بازی همون دستینی به تنهایی هستش و هر سه dlc و یک ماه پلاس به صورت کد داخل پکیج هستش.یعنی شما باید ۲ تا کد dlc که داخل پکیج هست رو وارد کنید تا بتونید نسخه کامل رو داشته باشد

نسخه فیزیکی لجنداری ادیشن داخل بازار هست ولی دیسک بازی همون دستینی به تنهایی هستش و هر سه dlc و یک ماه پلاس به صورت کد داخل پکیج هستش.یعنی شما باید ۲ تا کد dlc که داخل پکیج هست رو وارد کنید تا بتونید نسخه کامل رو داشته باشد

نمیدونی حدودا قیمتش چقدره و یا از کدوم سایت اینترنتی میشه گیر آورد؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or