Destiny (Age of Triumph)

b8SZY.jpg

.داستان بازی 700 سال بعد روی کره زمین و در شهری به نام Last City اتفاق می افتد. در دنیایی که منظومه شمسی پوشیده از بقایای عصر طلایی انسان هاست. در همین زمان یک سفینه فضایی عجیب و فوق العاده غول پیکر بر فراز زمین ظاهر می شود و ابعاد عظیم و شکل ظاهری آن به نوعی است که می توان آن را Second Moon (ماه دوم) نامید. هیچ کس نمی داند این سفینه چرا و از کجا آمده است. انسان ها تنها می دانند که این سفینه محافظ آن ها خواهد بود. از این سفینه تحت عنوان The Traveler (مسافر) نیز یاد می شود.
در همین زمان هیولاهای بیگانه و عجیبی نیز از گوشه و کنار کهکشان به قصد اشغال زمین و Last City هجوم می آورند. ما در این بازی نقش Knight (شوالیه) های جوانی را ایفا می کنیم که وظیفه دفاع از باقی مانده انسان های زمین و پیدا کردن راهی برای شناخت بیشتر این موجودات و در نهایت شکست آن ها را داریم.

سبك Destiny MMO-FPS هست و هميشه بايد انلاين باشيد.
البته Destiny يك MMO كامل نيست فقط ويژگي هاي MMO هارو داره. مثلا هميشه انلاين باشيد يا توي Raid هاي پلير ها ديگه هم بهتون ملحق ميشن. بين FPS و MMO ميكس شده. و گفتند که حق انتخاب داريد كه با دوستانتون بازي رو ادامه بديد يا بقيه هم بهتون ملحق بشن.جا هايي كه ميتونيد به پلير هاي ديگه بازي كنيد Public event ها هستن، توي The Last City هم ميتونيد با پلير هاي ديگه Trade و... انجام بديد ، تعداد پلير ها هم كنترل شده و محدود هست .
Bungie هم اسمش Shared World Shooter گذاشته.
به وسيله device هاي مختلف ميتونيد به بازي دسترسي داشته باشيد
كلاس ها شامل Hunter, Warlock , Titan ميشه.

نژاد ها شامل Awoken , Exo, HUMAN میشه.
دشمن های بازی:
FALLEN

ان ها به شدت از نژاد انسان ها متنفر بوده و دشمن قسم خورده انسان ها هستند هستند.

فالن ها Space pirate هستند و نیازی به Base و... ندارند . اکثرا در کشتی های فضایی خود زندگی میکنند

• Dreg:اکثرا اسحه هایشان یک Shock dagger و Pistol هست . بر عکس بقیه فالن ها 2 دست دارند.

• :Vandal مقام و رنک ان ها بالا تر هست و تجهیزات ان ها مرگ اور تر هست. بعضی اوقات هم اسلحه های دور برد دارند اما برای استفاده دوباره زمان مشخصی چارژ میشه.

• Captain : فکر میکنند که از انسان ها بهترند و زمین به خودشون تعلق داره. قوی ترین و ترسناک ترین از فالن ها Captain هست.

Vex

Vex ها ربات هایی هستند که توانایی سفر در زمان رو دارند و برای بررسی و چک کردن انسان ها امده اند.

البته ان ها کاملا ربات نیستند و قسمت هایی زنده و ارگانیک در بدن خود دارند.

• Goblins: معمولی ترین نیروی vex هستند. در نبردشون با افزایش تعدادشان سعی میکنن پیروز بشن

• Hobgoblins: بزرگ تر و فوی تر از گابلین ها هستند . و یک دم هم دارند.

• Minotaurs:بزرگ تر از 2 دشمن قبلی و شونه های پهن تر و 3 چشم دارند

• Hydras:قابلیت پرواز دارند
  • Harpies:نیروی هوایی کوچیکی هست که به سرعت وارد نبرد شده و خارج میشود.

Cabal

نژاد غول پیکر و با ارمور و اسلحه های قوی هستند. دشمن انسان ها هستند.

در Exclusion Zone مارس قرار دارند.

76656171212096353982_thumb.jpg

• legionnaires:سرباز های معولی هستند که یک اسلحه و شیلد حمل میکنند
.

• Centurions:قوی تر وسخت هستند و جت پک هم دارند.
  • Gladiators: بدن ان ها کاملا پوشیده از ارمور هست و یک Gatling gun حمل میکنه
  • Psions کوچک ترین هست و توانایی استفاده از Space magic دارند.

The Hive

• Thralls:پایین ترین رنک رو دارند و فقط از چنگال و پنجه های خود به عنوان اسلحه استفاده میکنند.

• نیرو های معمولی Hive هستند و از energy weapon ها استفاده میکنند
.

• Knight:سرباز های Elite هستند و یک شمشیر حمل میکنند .

• Wizard:قدرت جادویی دارند.رنک ان ها از بقیه بالاتر است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and NaViiDii
بازی فوق العاده شده!
ماموریت های داستان عالین از کشته شدن کاراکترای اصلی تا غیب شدن و فرار کردن از دست دشمنا و حتی برگشتن به raid crota می ارزید اون 40 دلار واقعا!ساب کلاس جدید وارلاک بهترین ساب کلاسشه اسلحه ها استرایک ها هرچی بگم کم گفتم دمشون گرم.

- - -ویرایش - - -

دوستان یکم درمورد این TKK توضیح میدید قضیش چیه دقیقا؟

تو dlc اول ما یه باسی به اسم کروتا رو میکشیم حالا این ttk پدرشه اومده انتقام بگیره اوریکس اسمشه

- - -ویرایش - - -

کسی ميدونه بعد از عرضه بسته تیکن کینگ حداکثر لول چنده؟

لول عادی که از 20 ارتقا پیدا کرده به 40 ولی لایت لول دقیق نمیدونم تا چند میشه بردش بالا.فعلا که تا 250 رفتم و بعضی ماموریت ها بالای 260-270 میخوان حتی

وارلاک بهتربن سابکلاسه ؟
سانبریکر از هر نظر از دوتای دیگه سره ، البته من هنوز هانتر و وارلاک و امتحان نکردم ولی توی crucible وقتی سوپر سانبریکر فعال بشه با هیچی نمیشه جلوشو گرفت :d
#Titanmasterrace

نسخه legendary تو بازار پیدا میشه؟؟کسی میدونه حجم اون نسخه چقدره؟؟

آره توی بازار هست ولی قیمتش فعلا بالاس و فقط ریجن All هست.
فقط من موندم با توجه به اینکه نسخه معمولی که داشتم ریجن 2 بود الان اگر ریجن All بگیرم گاردینم و سیوام رو دارم یا نه؟

آره توی بازار هست ولی قیمتش فعلا بالاس و فقط ریجن All هست.
فقط من موندم با توجه به اینکه نسخه معمولی که داشتم ریجن 2 بود الان اگر ریجن All بگیرم گاردینم و سیوام رو دارم یا نه؟

سیو بازی رو اکانتی که باهاش بازی میکنین هست خودمم بازی و dlc قبلیاش ریجن 2 بود عوض کردم همرو ریجن 1 گرفتم اطلاعات اکانتم مونده بود

وقتی که بازی رو فروختن پاکش کردم ! امروز رفتم دیدم Save بازی تو هارد دستگاه نیس؟! سیوها تو سرور ذخیره میشن؟!
بی صبرانه منتظر نسخه ی لجندری هستم!

با عرض مذرت از دوستان که سوال ps3 رو اینجا میگم فقط الان یه آپدبت ۸ گیگ به ورژن 1.13 اومده میخواستم بدونم این همین آپدیتیه که مشخصاتش رو نوشتین !؟ بعد موقع دانلود با خود کونسول تا ۷۰ -۶۰ میره ارور میده جایی هست بشه کل pkg رو دانلود کرد ؟ ممنونم

واقعا اين نكته كه براي بازي كردن TTK بايد حتما" DLC هاي قبلي رو داشته باشيم بهترين مدرك براي نشون دادن جهانخواري و پول پرستي اكتي جان هست :|
توي استور اين نكته رو ديدم شاخ در اوردم

TTK متاش 4.5 از 5 شده قابل توجه دوستان:dاینقدر محتوا داره خودش یه پا destiny 2 هست و همون چیزی شده که ازش انتظار میرفت!
یه چیز دیگم که هست یه DLC رکورد زده:Destiny: The Taken King becomes most downloaded day-one game in PlayStation history

- - -ویرایش - - -

وقتی که بازی رو فروختن پاکش کردم ! امروز رفتم دیدم Save بازی تو هارد دستگاه نیس؟! سیوها تو سرور ذخیره میشن؟!
بی صبرانه منتظر نسخه ی لجندری هستم!

سیوها انلاین ذخیره میشه پاکشم کنی دوباره نصب کنی بیای داخل اطلاعاتت ثبت شده

لانچری که ونگارد میفروشه حتما بخرید در نبود گالاهورن قشنگ دشمنارو تارومار میکنه!:d
با اینکه سرعت برخورد به هدفش کمه ولی قشنگ دشمنای لول 41 که شیلد دارنو میندازه!ارزش لجندری مارکاتونو داره واقعا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or