Destiny (Age of Triumph)

b8SZY.jpg

.داستان بازی 700 سال بعد روی کره زمین و در شهری به نام Last City اتفاق می افتد. در دنیایی که منظومه شمسی پوشیده از بقایای عصر طلایی انسان هاست. در همین زمان یک سفینه فضایی عجیب و فوق العاده غول پیکر بر فراز زمین ظاهر می شود و ابعاد عظیم و شکل ظاهری آن به نوعی است که می توان آن را Second Moon (ماه دوم) نامید. هیچ کس نمی داند این سفینه چرا و از کجا آمده است. انسان ها تنها می دانند که این سفینه محافظ آن ها خواهد بود. از این سفینه تحت عنوان The Traveler (مسافر) نیز یاد می شود.
در همین زمان هیولاهای بیگانه و عجیبی نیز از گوشه و کنار کهکشان به قصد اشغال زمین و Last City هجوم می آورند. ما در این بازی نقش Knight (شوالیه) های جوانی را ایفا می کنیم که وظیفه دفاع از باقی مانده انسان های زمین و پیدا کردن راهی برای شناخت بیشتر این موجودات و در نهایت شکست آن ها را داریم.

سبك Destiny MMO-FPS هست و هميشه بايد انلاين باشيد.
البته Destiny يك MMO كامل نيست فقط ويژگي هاي MMO هارو داره. مثلا هميشه انلاين باشيد يا توي Raid هاي پلير ها ديگه هم بهتون ملحق ميشن. بين FPS و MMO ميكس شده. و گفتند که حق انتخاب داريد كه با دوستانتون بازي رو ادامه بديد يا بقيه هم بهتون ملحق بشن.جا هايي كه ميتونيد به پلير هاي ديگه بازي كنيد Public event ها هستن، توي The Last City هم ميتونيد با پلير هاي ديگه Trade و... انجام بديد ، تعداد پلير ها هم كنترل شده و محدود هست .
Bungie هم اسمش Shared World Shooter گذاشته.
به وسيله device هاي مختلف ميتونيد به بازي دسترسي داشته باشيد
كلاس ها شامل Hunter, Warlock , Titan ميشه.

نژاد ها شامل Awoken , Exo, HUMAN میشه.
دشمن های بازی:
FALLEN

ان ها به شدت از نژاد انسان ها متنفر بوده و دشمن قسم خورده انسان ها هستند هستند.

فالن ها Space pirate هستند و نیازی به Base و... ندارند . اکثرا در کشتی های فضایی خود زندگی میکنند

• Dreg:اکثرا اسحه هایشان یک Shock dagger و Pistol هست . بر عکس بقیه فالن ها 2 دست دارند.

• :Vandal مقام و رنک ان ها بالا تر هست و تجهیزات ان ها مرگ اور تر هست. بعضی اوقات هم اسلحه های دور برد دارند اما برای استفاده دوباره زمان مشخصی چارژ میشه.

• Captain : فکر میکنند که از انسان ها بهترند و زمین به خودشون تعلق داره. قوی ترین و ترسناک ترین از فالن ها Captain هست.

Vex

Vex ها ربات هایی هستند که توانایی سفر در زمان رو دارند و برای بررسی و چک کردن انسان ها امده اند.

البته ان ها کاملا ربات نیستند و قسمت هایی زنده و ارگانیک در بدن خود دارند.

• Goblins: معمولی ترین نیروی vex هستند. در نبردشون با افزایش تعدادشان سعی میکنن پیروز بشن

• Hobgoblins: بزرگ تر و فوی تر از گابلین ها هستند . و یک دم هم دارند.

• Minotaurs:بزرگ تر از 2 دشمن قبلی و شونه های پهن تر و 3 چشم دارند

• Hydras:قابلیت پرواز دارند
  • Harpies:نیروی هوایی کوچیکی هست که به سرعت وارد نبرد شده و خارج میشود.

Cabal

نژاد غول پیکر و با ارمور و اسلحه های قوی هستند. دشمن انسان ها هستند.

در Exclusion Zone مارس قرار دارند.

76656171212096353982_thumb.jpg

• legionnaires:سرباز های معولی هستند که یک اسلحه و شیلد حمل میکنند
.

• Centurions:قوی تر وسخت هستند و جت پک هم دارند.
  • Gladiators: بدن ان ها کاملا پوشیده از ارمور هست و یک Gatling gun حمل میکنه
  • Psions کوچک ترین هست و توانایی استفاده از Space magic دارند.

The Hive

• Thralls:پایین ترین رنک رو دارند و فقط از چنگال و پنجه های خود به عنوان اسلحه استفاده میکنند.

• نیرو های معمولی Hive هستند و از energy weapon ها استفاده میکنند
.

• Knight:سرباز های Elite هستند و یک شمشیر حمل میکنند .

• Wizard:قدرت جادویی دارند.رنک ان ها از بقیه بالاتر است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and NaViiDii
این بازی بدیش اینه که بدون گالاهورن هیچ حرفی برای گفتن نداری

من دو تا دوست دیگمم هستن که لول 32 و 33 هستن ولی هیچ کدوم گالاهورن نداریم
مثلا همین آرنا این هفته رو روی لول 32 راحت تا باسش رفتیم ولی 3 ساعت تو باسش موندیم
آخرم سرورش ترکید هر 3تامون رو پرت کرد بیرون

بعد اومدم تو یوتیوب دیدم کلی کلیپ هست که کمتر 30 ثانیه باس رو زدن
همه گالاهورن داشتن !!!!

نه اتفاقا تنها چیزی که از کل بازی من به شخصه نگرفتم گالاهورن از تیم اصلی که ما بازی میکنیم فقط 3 نفر گالاهورن دارن از گوره اول که خودم جزوش بودم که اوسیریس زدیم فقط 1 نفر گالاهورن داشت .

چیزی که ما بهش امید داریم نه گالاهورن نه چیزی بلکه بازی تیمی هستش وقتی وظیفه ای کسی داره درست انجامش بده ببین اوسایریس من دفعه اولم بود میدیم بچه ها قبلا ترای کرده بودن اما من حتی همون رو هم نکرده بودم رفتیم زدیمش خیلی هم ترای کردیم تا دستمون بیاد روش های مختلف اما بازی روش داره دستت که بیاد راحت میشه .

برای مثال همین 32 خیلی راحته باسش یه راه داره شما همه باید برین طرف راست بعد همه باید شاتگان اتوماتیک مثل swordbreaker یا universal remote همراه داشته باشین برای زدن شیلد دورتون میاد یکی باید کلین کنه یکی هم باید ساپورت کنه یکی هم باس بزنه به صورت ثابت اون که ساپورت میکنه باید دنبال یه وکس نقره ای بگرده الان اسمش یادم نیست خونش کم کنه تا زمان قبل اینکه قراره شیلد بیاد اون میکشین همه باید کنار هم باشین اون کسی که لولش و شاتگان بهتری داره وکس میکشه تا با یک تیر شلید از بین بره بعد شیلد که زدین روز از نو روزی از نو انقدر این کار انجام میدین تا باس بزنین معمولا اون کسی که داره کلین میکنه میتونه بعد اینکه یکم جلوتون خلی شد باس اونم بزنه حالا اون شخصی که داره باس میزنه باید black hammer همراهش باشه یا Ice barker یا vision of confluence و hunger of crota و dragon breath باید اینها رو اپدیت شده داشته باشه هر کدوم که بتونه سریعتر باس بزنه .

اوسیریس هم انقد راحت بود وقتی روشش پیدا کردیم خودمون خندمون گرفت انقدر راحت شد و بچه ها بعدم زدنش سریعر و سریعتر از زمان قبلی بدون اون حرکات فقط یکم زمان بر هستش تا راه بیفتین همین اول باید کلین کنید خودش کاری نداشته باشین بعد کلین کردن میزنینش وقتی ویو جدید میاد فقط کلین میکنید و بعدش میزنیدش تا خونش پر نشه بعدش چلیس میده بهتون که اگه قبل 10 ثانیه به نفر بعدی ندین اون شخص میمیره از این بخش باید در کنار هم حرکت کنید و همش دور مپ بچرخین و دست به دست کنید و کلین کنید و بخش ها رو کپچر کنید دقیقا هماهنگی میخواد فقط اینجوری که آخرین نفری که قبل کپچر چلیس دستش بوده و تازه چلیس به کس دیگه ای داده میتونه دورترین بخش مپ کپچر کنه بعدش هم اون دو نفر دیگه با هم دونه دونه جلو میره بیشتر میتونن Aو B کپچر کنن و بعدش بزنیدش سخت ترین بخش وقتی که به 20% آخر خونش میرسه که تارگت میفرسته بهترین روش همون شاتگان کلین میکنید و با شاتگان طرف میکشید تمام بعدش بر میگردین و باس میکشید در طول این زمان باید چلیس بینتون دست به دست بشه فقط هماهنگی میخواد همین .

علی جان دقیقا همین تاکتیک که گفتی رو استفاده کردیم
ولی اینجوری خیلی طولانی میشه، یا یکی سوتی میده یا تیر یکی تموم میشه برای ریفیل کردن سیستم بهم میریزه، اسلحههایی که گفتی رو من متاسفانه هنوز ندارم ولی رفیقا دارن،
منظورم این نبود که نمیشه، ولی با گالاهورن حتی کار به یه جیل هم نمیکشه و ۲۰ ثانیه ای بازی جمع میشه،
حالا فرصت شد یبار مارو ببر کمک کن

آخرین ویرایش:
اوسیریس هم تونستی تموم کنی؟؟
کارت درسته
اگه کلن دارید من و هم ادد کنید ، برای Raid ها 6 نفر نمیرسیم بزنیم (لول 33)
Rwin666

اگه فكر ميكني اوسيريس سخته در اشتباهي،فقط يه تيم خوب و هماهنگ ميخواد والا ما كه هفته اي ٣ بار ميريم light house و ميايم،در ضمن اون embelem كه دوستمون گرفتن نيازي به تموم كردن اوسيريس يا اوسايرس نداره

آخرین ویرایش:
اگه فكر ميكني اوسيريس سخته در اشتباهي،فقط يه تيم خوب و هماهنگ ميخواد والا ما كه هفته اي ٣ بار ميريم light house و ميايم،در ضمن اون embelem كه دوستمون گرفتن نيازي به تموم كردن اوسيريس يا اوسايرس نداره

این خارجی ها پینگشون خیلی خوبه واقعا تاخیر داری، طرف رو نایف می کنی بعد اون میزنتت میمیری، بعد اون یهو از نایفت می افته !!!

نه اتفاقا تنها چیزی که از کل بازی من به شخصه نگرفتم گالاهورن از تیم اصلی که ما بازی میکنیم فقط 3 نفر گالاهورن دارن از گوره اول که خودم جزوش بودم که اوسیریس زدیم فقط 1 نفر گالاهورن داشت .

چیزی که ما بهش امید داریم نه گالاهورن نه چیزی بلکه بازی تیمی هستش وقتی وظیفه ای کسی داره درست انجامش بده ببین اوسایریس من دفعه اولم بود میدیم بچه ها قبلا ترای کرده بودن اما من حتی همون رو هم نکرده بودم رفتیم زدیمش خیلی هم ترای کردیم تا دستمون بیاد روش های مختلف اما بازی روش داره دستت که بیاد راحت میشه .

برای مثال همین 32 خیلی راحته باسش یه راه داره شما همه باید برین طرف راست بعد همه باید شاتگان اتوماتیک مثل swordbreaker یا universal remote همراه داشته باشین برای زدن شیلد دورتون میاد یکی باید کلین کنه یکی هم باید ساپورت کنه یکی هم باس بزنه به صورت ثابت اون که ساپورت میکنه باید دنبال یه وکس نقره ای بگرده الان اسمش یادم نیست خونش کم کنه تا زمان قبل اینکه قراره شیلد بیاد اون میکشین همه باید کنار هم باشین اون کسی که لولش و شاتگان بهتری داره وکس میکشه تا با یک تیر شلید از بین بره بعد شیلد که زدین روز از نو روزی از نو انقدر این کار انجام میدین تا باس بزنین معمولا اون کسی که داره کلین میکنه میتونه بعد اینکه یکم جلوتون خلی شد باس اونم بزنه حالا اون شخصی که داره باس میزنه باید black hammer همراهش باشه یا Ice barker یا vision of confluence و hunger of crota و dragon breath باید اینها رو اپدیت شده داشته باشه هر کدوم که بتونه سریعتر باس بزنه .

اوسیریس هم انقد راحت بود وقتی روشش پیدا کردیم خودمون خندمون گرفت انقدر راحت شد و بچه ها بعدم زدنش سریعر و سریعتر از زمان قبلی بدون اون حرکات فقط یکم زمان بر هستش تا راه بیفتین همین اول باید کلین کنید خودش کاری نداشته باشین بعد کلین کردن میزنینش وقتی ویو جدید میاد فقط کلین میکنید و بعدش میزنیدش تا خونش پر نشه بعدش چلیس میده بهتون که اگه قبل 10 ثانیه به نفر بعدی ندین اون شخص میمیره از این بخش باید در کنار هم حرکت کنید و همش دور مپ بچرخین و دست به دست کنید و کلین کنید و بخش ها رو کپچر کنید دقیقا هماهنگی میخواد فقط اینجوری که آخرین نفری که قبل کپچر چلیس دستش بوده و تازه چلیس به کس دیگه ای داده میتونه دورترین بخش مپ کپچر کنه بعدش هم اون دو نفر دیگه با هم دونه دونه جلو میره بیشتر میتونن Aو B کپچر کنن و بعدش بزنیدش سخت ترین بخش وقتی که به 20% آخر خونش میرسه که تارگت میفرسته بهترین روش همون شاتگان کلین میکنید و با شاتگان طرف میکشید تمام بعدش بر میگردین و باس میکشید در طول این زمان باید چلیس بینتون دست به دست بشه فقط هماهنگی میخواد همین .

دوست عزيز اين قسمت اخر توضيحي كه دادي فك كنم مربوط به اسكولاس باشه نه اوسيريس،در ضمن روشي كه استفاده ميكنيد هم خيلي عجيب و پيچيده است،كلاً در طي زدن اسكولاس ٢ يا ٣ بار بايد مين ديسمَنتِل كنيد كه اونم كاره يه هانترِ كار بلده،٢ نفر ديگه هم ميتونن قسمتِ راست مپ اون پايين با خودِ باس و دشمنا بجنگن هر وقت هم كه كاپيتان از در اومد بيرون شاتگانش ميكنن،البته اين براي وقتيه كه هانتر رفته مين ديسمَنتِل كنه در غير اين صورت ٣ تايي همونجا كه گفتمو نگه ميدارن بايد حواست باشه وقتي كه نزديكه به ديسمَنتِل دادن بايد چليس(به قول شما)دست هانتر باشه تا همين كه ديسمَنتِلو داد يكي ديگه چليسو ميگيره ازش اونم ميره كارشو انجام ميده و بعد باس رو ميكشيد به همين سادگي!!!!

سلام
اگر سیزن پسش رو بگیرم که 35 دلاره dlc های بعدی که میادم دیگه میتونم بگیرمشون؟
بعد الان بازی من R2 هست ولی اکانتم یک اگه توی اکانت خودم سیزین پس رو بگیرم مشکلی پیش میاد؟
یک سوال دیگه اینکه اصلا ارزش داره سیزن پسش رو بگیرم؟
این dlc ها چقدر محتوا اضافه میکنه؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

دوست عزيز اين قسمت اخر توضيحي كه دادي فك كنم مربوط به اسكولاس باشه نه اوسيريس،در ضمن روشي كه استفاده ميكنيد هم خيلي عجيب و پيچيده است،كلاً در طي زدن اسكولاس ٢ يا ٣ بار بايد مين ديسمَنتِل كنيد كه اونم كاره يه هانترِ كار بلده،٢ نفر ديگه هم ميتونن قسمتِ راست مپ اون پايين با خودِ باس و دشمنا بجنگن هر وقت هم كه كاپيتان از در اومد بيرون شاتگانش ميكنن،البته اين براي وقتيه كه هانتر رفته مين ديسمَنتِل كنه در غير اين صورت ٣ تايي همونجا كه گفتمو نگه ميدارن بايد حواست باشه وقتي كه نزديكه به ديسمَنتِل دادن بايد چليس(به قول شما)دست هانتر باشه تا همين كه ديسمَنتِلو داد يكي ديگه چليسو ميگيره ازش اونم ميره كارشو انجام ميده و بعد باس رو ميكشيد به همين سادگي!!!!

دقیقا مورد بعدی اینکه این توضیح که دادی اول از همه برای Lightswich و اون اوایل که burn on بود بدرد نمیخورد این چیزی که شما توضیح دادی برای الان نه برای اون هفته های اول مورد بعدی اینکه تمام اینها به این برمیگرده که یکی در تیم شما Hunter داشته باشه و توضیح من برای تیمی بود که Hunter ندارن تازه برای بار اولی بود که رفته بودیم الان دیگه هیچ کدام از اون توضیحات انجام نمیشه تازه نیازی هم نیست یه هانتر باشه تا بتونه با نامرئی شدن حتما بخش ها رو کپچر کنه تا بتونین راحت بازی تمام کنید .

سلام
اگر سیزن پسش رو بگیرم که 35 دلاره dlc های بعدی که میادم دیگه میتونم بگیرمشون؟
بعد الان بازی من R2 هست ولی اکانتم یک اگه توی اکانت خودم سیزین پس رو بگیرم مشکلی پیش میاد؟
یک سوال دیگه اینکه اصلا ارزش داره سیزن پسش رو بگیرم؟
این dlc ها چقدر محتوا اضافه میکنه؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

خیر اگه شما سیزن پس بگیری به دوتا DLC بازی یعنی House of wolves و the Dark below فقط میتونی دسترسی داشته باشی .
چند وقت دیگه نسخه the taken king میاد که جدا از این دوتا DLC هستش البته بگم بهترین کار اینکه منتظر نسخه فیزیکی the taken king بشی اینجوری هم قبلی ها رو میگیری هم the taken king اینجوری به نظر من به صرفه تر هستش اگه تا الان قبلی ها رو نخریدی .
اگه بازی شما R2 هستش پس شما باید یه اکانت برای Region 2 بسازی مثل UK یا ... بعد از طریق این اکانت DLC بازی دانلود کنی وگرنه DLC کار نمیکنه و پول دور ریختی .
بستگی به خودت داره اگه قبلا بازی کردی و تیم داری و بچه هاتون همیشه بازی میکنن و اینجوری نیست که تنها باشی و تازه بخوای شروع کنی حتما اما اگه نه و تنهایی شاید زیاد بهت حال نده کلا این بازی گروهیه نیاز داره چندتا دوست باشین که همیشه با هم بازی کنید .
به نظر خود من محتوای زیادی اضافه نمیکنن میتونست با توجه به پولی که خرج میکنیم خیلی بهتر از اینها امکانات بگیریم اما شاید اینجوری بهتر باشه توضیح بدم House of wolves یه بخش های جدید اضافه میکنه با quest های جدید و یک Raid و چندتا مرحله فرعی the Dark below چندتا Quest جدید اضافه میکنه و چندتا مرحله فرعی و 4 تا چلنج راند که باید توش زنده بمونین و 3 نفری باس های بخش های مختلف بکشید حالا بسته به level که مشخص کرده سختر میشه و نیاز به هماهنگی بیشتری بین بچه ها هستش .

آخرین ویرایش:
با اومد taken king دیگه بیخیال ایتمای لجندریتون بشین:dفقط ایتمای اگزوتیکن که میمونن دیگه
you can’t upgrade Year One Legendaries in The Taken King
The Taken King, the upcoming expansion for Destiny, won’t let you upgrade your Year One Legendary weapons or armour to the new damage and defense stats. That includes vanilla Vault of Glass weapons and gear, The Dark Below’s, and House of Wolves’.
صداگذار گوست هم عوض میشه و تمام دیالوگا ریست میشه.صداگذار جدید هم نولان نورث هست
your Ghost will be voiced by Uncharted’s Nolan North in The Taken King
Bungie is re-recording all dialogue lines spoken by the Ghost with Uncharted’s Nolan North.
The studio has recast veteran voice-actor Nolan North for the role. Meaning Peter Dinklage’s work will no longer be part of Destiny.

با اومد taken king دیگه بیخیال ایتمای لجندریتون بشین:dفقط ایتمای اگزوتیکن که میمونن دیگه
you can’t upgrade Year One Legendaries in The Taken King

صداگذار گوست هم عوض میشه و تمام دیالوگا ریست میشه.صداگذار جدید هم نولان نورث هست
your Ghost will be voiced by Uncharted’s Nolan North in The Taken King
توی فروم بانجی cozmo گفته که قراره سیستم لول آپ رو توضیح بدن ، برا همین هنوز اسلحه هاتون رو دیسمنتل نکنید ... ممکنه اسلحه های raid قابل ارتقاع باشن . (Fatebringer =(()
احتمالا لول raid ها رو هم افزایش میدن چون با لول 40 دیگه vault of glass شبیه جوک میشه.
ظاهرا سیستم لول آپ با Armor Light هم کلا از بازی حذف شده و لول آپ فقط بر اساس XP صورت میگیره.

توی فروم بانجی cozmo گفته که قراره سیستم لول آپ رو توضیح بدن ، برا همین هنوز اسلحه هاتون رو دیسمنتل نکنید ... ممکنه اسلحه های raid قابل ارتقاع باشن . (Fatebringer =(()
احتمالا لول raid ها رو هم افزایش میدن چون با لول 40 دیگه vault of glass شبیه جوک میشه.
ظاهرا سیستم لول آپ با Armor Light هم کلا از بازی حذف شده و لول آپ فقط بر اساس XP صورت میگیره.

بعضی از لجندریا مثل فیت و فوند وردیک و بلک همر و VOC واقعا تاپن زور داره که ادم نتونه دیگه ازشون استفاده کنه:|:dحتی اگه ارتقا هم نشه دادشون بازم ارزش نگه داشتن بعنوان یادگاری دارن
سیستم لول بندی بازی اصلا معلوم نیست چیه انگاری مخلوطی از لایت و xp دراوردن ولی چجوری میخواد بشه فقط خراب نکننش دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or