Destiny (Age of Triumph)

b8SZY.jpg

.داستان بازی 700 سال بعد روی کره زمین و در شهری به نام Last City اتفاق می افتد. در دنیایی که منظومه شمسی پوشیده از بقایای عصر طلایی انسان هاست. در همین زمان یک سفینه فضایی عجیب و فوق العاده غول پیکر بر فراز زمین ظاهر می شود و ابعاد عظیم و شکل ظاهری آن به نوعی است که می توان آن را Second Moon (ماه دوم) نامید. هیچ کس نمی داند این سفینه چرا و از کجا آمده است. انسان ها تنها می دانند که این سفینه محافظ آن ها خواهد بود. از این سفینه تحت عنوان The Traveler (مسافر) نیز یاد می شود.
در همین زمان هیولاهای بیگانه و عجیبی نیز از گوشه و کنار کهکشان به قصد اشغال زمین و Last City هجوم می آورند. ما در این بازی نقش Knight (شوالیه) های جوانی را ایفا می کنیم که وظیفه دفاع از باقی مانده انسان های زمین و پیدا کردن راهی برای شناخت بیشتر این موجودات و در نهایت شکست آن ها را داریم.

سبك Destiny MMO-FPS هست و هميشه بايد انلاين باشيد.
البته Destiny يك MMO كامل نيست فقط ويژگي هاي MMO هارو داره. مثلا هميشه انلاين باشيد يا توي Raid هاي پلير ها ديگه هم بهتون ملحق ميشن. بين FPS و MMO ميكس شده. و گفتند که حق انتخاب داريد كه با دوستانتون بازي رو ادامه بديد يا بقيه هم بهتون ملحق بشن.جا هايي كه ميتونيد به پلير هاي ديگه بازي كنيد Public event ها هستن، توي The Last City هم ميتونيد با پلير هاي ديگه Trade و... انجام بديد ، تعداد پلير ها هم كنترل شده و محدود هست .
Bungie هم اسمش Shared World Shooter گذاشته.
به وسيله device هاي مختلف ميتونيد به بازي دسترسي داشته باشيد
كلاس ها شامل Hunter, Warlock , Titan ميشه.

نژاد ها شامل Awoken , Exo, HUMAN میشه.
دشمن های بازی:
FALLEN

ان ها به شدت از نژاد انسان ها متنفر بوده و دشمن قسم خورده انسان ها هستند هستند.

فالن ها Space pirate هستند و نیازی به Base و... ندارند . اکثرا در کشتی های فضایی خود زندگی میکنند

• Dreg:اکثرا اسحه هایشان یک Shock dagger و Pistol هست . بر عکس بقیه فالن ها 2 دست دارند.

• :Vandal مقام و رنک ان ها بالا تر هست و تجهیزات ان ها مرگ اور تر هست. بعضی اوقات هم اسلحه های دور برد دارند اما برای استفاده دوباره زمان مشخصی چارژ میشه.

• Captain : فکر میکنند که از انسان ها بهترند و زمین به خودشون تعلق داره. قوی ترین و ترسناک ترین از فالن ها Captain هست.

Vex

Vex ها ربات هایی هستند که توانایی سفر در زمان رو دارند و برای بررسی و چک کردن انسان ها امده اند.

البته ان ها کاملا ربات نیستند و قسمت هایی زنده و ارگانیک در بدن خود دارند.

• Goblins: معمولی ترین نیروی vex هستند. در نبردشون با افزایش تعدادشان سعی میکنن پیروز بشن

• Hobgoblins: بزرگ تر و فوی تر از گابلین ها هستند . و یک دم هم دارند.

• Minotaurs:بزرگ تر از 2 دشمن قبلی و شونه های پهن تر و 3 چشم دارند

• Hydras:قابلیت پرواز دارند
  • Harpies:نیروی هوایی کوچیکی هست که به سرعت وارد نبرد شده و خارج میشود.

Cabal

نژاد غول پیکر و با ارمور و اسلحه های قوی هستند. دشمن انسان ها هستند.

در Exclusion Zone مارس قرار دارند.

76656171212096353982_thumb.jpg

• legionnaires:سرباز های معولی هستند که یک اسلحه و شیلد حمل میکنند
.

• Centurions:قوی تر وسخت هستند و جت پک هم دارند.
  • Gladiators: بدن ان ها کاملا پوشیده از ارمور هست و یک Gatling gun حمل میکنه
  • Psions کوچک ترین هست و توانایی استفاده از Space magic دارند.

The Hive

• Thralls:پایین ترین رنک رو دارند و فقط از چنگال و پنجه های خود به عنوان اسلحه استفاده میکنند.

• نیرو های معمولی Hive هستند و از energy weapon ها استفاده میکنند
.

• Knight:سرباز های Elite هستند و یک شمشیر حمل میکنند .

• Wizard:قدرت جادویی دارند.رنک ان ها از بقیه بالاتر است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad and NaViiDii
Raid تموم كرديم. دست بانجي درد نكنه به همه Exotic داد به جز من با يكي ديگه:d:| ٣ تا Shard گرفتم:)) الان بايد دوباره برم:d
بار اول ١٠-١٥ ساغت طول ميكشه ، دفعه هاي بعدي ٦-١٠ ساعت.

اون اونجوريه كلا:d ولي امروز ٣ تا Engram legendary دادم ٣ تاش Legendary بود.لولش شده بود ١٩ ولي تاثيري نبايد داشته باشه

امروز خودم رو کشتم بعد از کلی خود زنی Exotic گرفتم رفتم پیشش بهم یک چیز ابی داد اینقدر اعصابم خرد شد پاکش کردم یادم نیست چی بود حتی :))
بعدم بزرگترین نقص بازی اینه که نمیشه دوستانت برات ایتم درپ کنند >:)

امروز خودم رو کشتم بعد از کلی خود زنی Exotic گرفتم رفتم پیشش بهم یک چیز ابی داد اینقدر اعصابم خرد شد پاکش کردم یادم نیست چی بود حتی :))
بعدم بزرگترین نقص بازی اینه که نمیشه دوستانت برات ایتم درپ کنند >:)
نقص چيه خيليم خوبه:d بردرلندز رو يادم نميره همه ايتمارو Dup ميكردن ميدادن به هم:))اگه حالت استور داشت ميفروختيم خوب بود
Exotic engram از Xur؟ من ٢ تا ازش گرفتم جفتش هم Exptic در اومد.

نقص چيه خيليم خوبه:d بردرلندز رو يادم نميره همه ايتمارو Dup ميكردن ميدادن به هم:))اگه حالت استور داشت ميفروختيم خوب بود
Exotic engram از Xur؟ من ٢ تا ازش گرفتم جفتش هم Exptic در اومد.

دقیقا این از اون بازیهاست که حتی اگه استور هم میفروخت ایتم های ناب رو حاضر بودم براش پول بدم
من Xur یکبار بیشتر ندیدم تو تالار :d نمیدونم کجا رفت دیگه...
یک ایتم تو استریک داد بهم زده بود Exotic اما باید دیکرپت میشد که متعصفانه cryptarch خرابش کرد

ديروز 10 الي 12 ساعت بازي كردم بدون ذره اي خستگي ! Single و Coop و Crucible
Strikeهاي بازي عجيب حال ميدن ، مخصوصا مال Venus كه واقعا سخت بود !
فوق العادس اين بازي ، هرچي جلوتر ميري قويتر ميشي عطشت بيشتر ميشه :d
با اين بازي متوجه شديم متا و امتياز هميشه مرجع خوبي نيستن :d

ديروز 10 الي 12 ساعت بازي كردم بدون ذره اي خستگي ! Single و Coop و Crucible
Strikeهاي بازي عجيب حال ميدن ، مخصوصا مال Venus كه واقعا سخت بود !
فوق العادس اين بازي ، هرچي جلوتر ميري قويتر ميشي عطشت بيشتر ميشه :d
با اين بازي متوجه شديم متا و امتياز هميشه مرجع خوبي نيستن :d

چون با من بازی کردی بهت حال داده،آره چند نفری که بازی میکنی خوبه ولی خدا نکنه تکی بخوای بازی کنی:d

سوال فنی.

دوستان آیا شما هم مثل من وقتی که صفحه رو میچرخونید، تصویر یک مقداری حالت تار بودن پیدا میکنه؟ مثل ضعف در تکنیک موشن بلور.

_______-____________

این tower بازی منو یاد سری بازی های فینال فانتزی میندازه. استایل دویدنش، موزیک بازی، قسمت خرید ها و... شما یه همچنین حسی ندارین؟
برای من که عاشق سری فینال هستم این بخش دوس داشتنی هست

آقایون من یه مشکلی برخوردم اینترنت خونه مثلا ۴ مگه اما کلن وصل نمی شه همش ارور centipede می ده چه کنم کمک لطفا

آقایون من یه مشکلی برخوردم اینترنت خونه مثلا ۴ مگه اما کلن وصل نمی شه همش ارور centipede می ده چه کنم کمک لطفا

Last edited by a moderator:
من از همون روز اول که بازی اومد هر وقت میخوام هر کدوم از مود های مولتی پلیر Crucible رو بازی کنم حداکثر بعد از 5 دقیقه از بازی می افتم بیرون و خطای کانکشن و اینترنت دریافت میکنم....بخش داستانی بازی رو تموم کردم و تو اون حدود 40 ساعت حداثکر فقط هر 3-4 ساعت یک بار با این خطا مواجه میشدم، تو مراحل Strike playlist vangaurd هم همینطور...ولی نمیدونم چرا مولتی پلیر اینجوری میشه...

کس دیگه ای با بخش مولتی پلیر همچین دوشواری داره !؟ اینترنتم هم سرعتش خیلی خوبه 8 مگ هایوب که سرعت واقعیش 1 مگ هست و واسه آنلاین بتل و فیفا و ... هیچوقت مشکل نداشتم...خواهشا امتحان کنید خبر بدید...ممنون

این raid عجب خانمان سوزه. دم این دوستمون که رفته گرم.
اگه یکی که رفته لطف کنه کامل بگه این قسمت اول که 3تا محوطه هست رو چجور باید گرفت؟
فقط اگه کسی رفته بگه!
با 4 تا از بچه های همین سایت رفتیم. خیلیییییییییییییییییییییی سخته.

من خیلی متوجه نشدم الان این کلن کجا کاربرد داره ؟! من ۲ روزه حدود ۵ ساعت آنلایت هستم اما به جز فرندام کسی رو نمیبینم که invite کنم ... توی tower که میرم یه سری آدم هست اونا همون کلن هستن ؟! یعنی حتما باید برم توی tower تا بچه های کلن رو ببینم ؟

در هر صورت من اول راه هستم و لولم تازه ۱۱ شده ... اگه دوست داشتین add کنین و لطفا بنویسین برای destiny که بدونم ... هم psn و bungie من hamedj2 هستش ...

این raid عجب خانمان سوزه. دم این دوستمون که رفته گرم.
اگه یکی که رفته لطف کنه کامل بگه این قسمت اول که 3تا محوطه هست رو چجور باید گرفت؟
فقط اگه کسی رفته بگه!
با 4 تا از بچه های همین سایت رفتیم. خیلیییییییییییییییییییییی سخته.
اون كه اسونه ، داخل بريد بدتر ميشه:d
هر قسمت ٢ نفر بايد بايستن، با ٤ نفر هم نميشه. ٦ نفر تقسيم به گروه ٢ تايي داخل دايره ها ميمونن تا Spire جلو در شكل بگيره و باز بشه.
اگر vex براي مدت كم داخل دايره بشن كنسل ميشه ، بهترين راه اينه كه اكتيوش كنيد از بيرون دفاع كنيد كسي واردش نشه.
هر ٣ قسمت ريد نياز به همكاري بالا داره و هدست لازم داريد ، يكي خراب كنه به فنا ميريد. اينارو ميگم چون دور اول ١٢-١٤ ساعت طول كشيد چون هماهنگ نبوديم ولي دفعه ي بعدي زود رسيديم به باس اخر(٦-٧ ساعته)

دادا دمت گرم. ببین هدست داریم ولی هماهنگ نیستیم.
انگار باس 2 دقیقه دووم بیاریم اره؟ اولی رو که میزنیم بازم میاد از اون گنده ها که جونشون زرده!
و سریع میره داخل. من سلاحم خوبه فک کنم(240)
نمیشه ایینقدر سریع زدش که نره داخل.
اگه یکم قرمز بشه کار تمومه؟
بازم ممون از جوابت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or