Multi Platform Destiny 2

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Bungie
ناشر
Activision, Bungie
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
عکس ها آماده شدن. به مرور توضیحات بازی تکمیل خواهند شد.

Destiny Header.png

Info.png
سازنده: BUNGIE
ناشر: Activision
پلتفرم ها: PC, PS4, Xbox One
تاریخ انتشار: 8 سپتامبر 2017 مصادف با 17 شهریور 96
سبک: شوتر اول شخص با مایه های MMORPG
مودهای بازی: تک نفره، Co-Op و چند نفره
تاریخ شروع بتا: نامشخص

کاراکترهای بازیکنان به شماره جدید منتقل نخواهد شد. بازیکنانی که به لول 20 رسیده بودند، به دلخواه، تنها قادر خواهند بود چهره و نژاد کاراکتر خود را انتقال دهند. صداپیشگان قبلی در این شماره هم حضور دارند. بانجی در 18 ماه مه قصد دارند گیم پلی بازی را از طریق استریم زنده به نمایش بگذارد.

story.png
بعد از حرف و حدیث ها بالاخره بازی معرفی شد. این بازی ادامه مستقیمی بر شماره قبلی است (و DLC ها آن). یک سال بعد از اتفاقات بسته اضافه شونده Rise of Iron، ارتش کابال ها با نام Red Legion که یک ارتش و نژاد نظامی و صنعتی هستند، زیرنظر فرمانده قدرتمندی به نام Ghaul، به آخرین شهر کره زمین حمله عظیمی را هدایت می کنند. با قدرتی که کابال ها در اختیار دارند، گاردین ها مجبور به ترک شهر می شوند و حالا باید با بدست آوردن قدرت های جدید دوباره شهر خود را بازگیرند و دنیای جدیدی را برای بازماندگان بسازند.

Races.png
با توجه به تریلرها و اطلاعات آمده هر سه نفر فرمانده ونگاردها در این شماره حضور دارند و به نظر میرسد نقش مهمی را ایفا خواهند کرد. در کنار آن ها تا کنون حضور نژاد کابال که اصلی ترین دشمن این شماره است تایید شده. در ادامه باید منتظر باشیم و ببینیم چه نژادهایی به بازی ملحق خواهند شد.

zavala.png
Awokens

از نژاد انسان های هستند اما پوست آن ها رنگ باخته و چشمانشان روشن شده است. این نژاد در زمان سقوط دنیاها توسط «تاریکی»، به دورترین نقطه شناخته شده رفتند تا از تاریکی در امان باشند اما در آنجا اتفاقی عجیب و ناشناخته برایشان افتاد که آن ها را برای همیشه تغییر داد. این نژاد در زمین و در پایگاهی فضایی به نام Reef که در کنترل ملکه است زندگی می کنند. از شخصیت های معروف این نژاد Zavala است که عکس او را در بالا مشاهده میکنید. او فرمانده کلاس Titan هاست.

ikora.png
Humans

انسان ها شناخته شده ترین نژاد هستند که لازم به توضیح خاصی در موردشان نیست. انسان ها از ابتدا بر روی زمین بودند. در گذشته با سفر به مریخ و پیدا کردن گوی عجیبی به نام Traveler، عصر جدیدی از انسانیت به نام «عصر طلایی»را آغاز کردند. به واسطه ترولر، پیشرفت در تکنولوژی و صنعت پزشکی به حدی پیشرفت کرد که انسان ها عمر خود را به سه برابر معمول افزایش دادند. بسیار سریعتر از گذشته نژاد خود را در سطح فضا گشترش دادند و حتی موفق به ساخت ربات های بسیار هوشمندی به نام Exo شدند.
هرچند عصر طلایی طولی نپایید و حدودا 100 سال بعد از این عصر، دشمن بزرگ Traveler با نام «تاریکی» به دنیا حمله کرد. انسان ها به اجبار برای فرار از تاریکی به زمین بازگشتند و به آخرین شهر بازمنده که در زیر Traveler قرار داشت گریختند. ترولر برای نجات انسان ها خود را قربانی کرد و در برابر تاریکی ایستاد.
از شخصیت های مشهور انسان ها Ikora است که عکس او را مشاهده میکنید. او فرمانده کلاس Warlock هاست.

cayde.png
Exo

این نژاد ربات های بسیار پیشرفته و هوشمندی هستند که توسط انسان ها در دوران طلایی و به کمک Traveler ساخته شدند. در اصل آن ها ماشین های جنگی ای بودند که برای دفاع از انسان ها بوجود آمدند اما بعد از واقعه سقوط، هدف و حافظه تمای آن ها Reset شد و اکنون آن ها هیچ چیزی از گذشته و هدف خود به خاطر ندارند. آن ها به قدری پیچیده و رمزشده هستند که حتی خودشان نیز توضیحی برای خودشان ندارند. تنها Ghost ها هستند که می توانند درون آن ها درک کنند. اینکه چه کسی آن ها را طراحی کرد و ساخت مشخص نیست. اکنون بعد از گذشت صدها سال، آن ها شهرهای خودشان را دارند و حتی در کنار دیگر انسان ها به زندگی و کار و مبارزه مشغولند.
مشهورترین آن ها Cayde نام دارد که رهبر و فرمانده کلاس Hunter هاست. او بسیار شوخ طبع است و از محبوبترین کاراکترهای دستنی به شمار میرود.

Pictures.png

Trailers.png

آخرین ویرایش:
دوستان چرا انقدر تاپیک خلوته ؟ ینی دوتا destiny باز نبود اینجا یه پاسخ‌ درست حسابی بدن ؟ ما اگه‌هوای هم رو نداشته باشیم کی میخواد‌ داشته باشه
سلام دوست عزیز پاسخ درست حسابی نمیشه داد واقعا، مشخص نیست این روش برای شما جواب میده یا خیر اما به امتحانش میرزه
من یه چند تا از این سرویس های کاهش پینگ تست کردم ...
نمیدونم برای شما جواب میده یا نه اما برای من گیم اسیست و گادپینگ دو تا سرویسی بودن که جواب دادن
pptp ، شیر میکنم رو کنسول هم پلیر پیدا میکنه (اگه پیدا نکرد با یه سرور دیگه تست کنید) و هم اینکه ای پی ثابت میده و خطر بن شدن نداره اگه ارور کانکتینگ رو موقع pvp دریافت کردید سریع لفت بدید که اوضاع ممکنه خطری بشه :(
این سرویس ها رو تست کنید ببینید برای شما هم کار میکنه یا که خیر

• Like
Reactions: paybrig23
سلام دوست عزیز پاسخ درست حسابی نمیشه داد واقعا، مشخص نیست این روش برای شما جواب میده یا خیر اما به امتحانش میرزه
من یه چند تا از این سرویس های کاهش پینگ تست کردم ...
نمیدونم برای شما جواب میده یا نه اما برای من گیم اسیست و گادپینگ دو تا سرویسی بودن که جواب دادن
pptp ، شیر میکنم رو کنسول هم پلیر پیدا میکنه (اگه پیدا نکرد با یه سرور دیگه تست کنید) و هم اینکه ای پی ثابت میده و خطر بن شدن نداره اگه ارور کانکتینگ رو موقع pvp دریافت کردید سریع لفت بدید که اوضاع ممکنه خطری بشه :(
این سرویس ها رو تست کنید ببینید برای شما هم کار میکنه یا که خیر
سلام‌دوست‌عزیز . ممنون‌از‌پاسختون‌. بله گاد پینگ‌‌جواب میده منتهی‌مشکلش‌این‌هست که پکت لاست‌ شبها‌زیاد‌ داره و بعضی وقتها‌ یهو میپره‌‌بیرون‌از بازی و دیسکانکت میشه . در کل زیاد سرویسش حداقل‌تو‌این بازی برای من استیبل نبود چه برای pvp چه برای‌ raid . چند‌بار‌ وسط‌‌ باس‌اخر kings fall با‌همین‌گاد پینگ‌دیسکانکت شدم و chest رو‌ از‌دست دادم . علاوه بر پکت لاست پهنای‌باندی‌هم که یوزر اختصاص میده خیلی کمه و برای‌همین‌‌بعضی وقتها‌ وارد محیط‌جدید میشه با‌چند‌ثانیه تاخیر دشمنهارو لود میکنه و مشکلات‌دیگه …

• Like
Reactions: delta05
سلام‌دوست‌عزیز . ممنون‌از‌پاسختون‌. بله گاد پینگ‌‌جواب میده منتهی‌مشکلش‌این‌هست که پکت لاست‌ شبها‌زیاد‌ داره و بعضی وقتها‌ یهو میپره‌‌بیرون‌از بازی و دیسکانکت میشه . در کل زیاد سرویسش حداقل‌تو‌این بازی برای من استیبل نبود چه برای pvp چه برای‌ raid . چند‌بار‌ وسط‌‌ باس‌اخر kings fall با‌همین‌گاد پینگ‌دیسکانکت شدم و chest رو‌ از‌دست دادم . علاوه بر پکت لاست پهنای‌باندی‌هم که یوزر اختصاص میده خیلی کمه و برای‌همین‌‌بعضی وقتها‌ وارد محیط‌جدید میشه با‌چند‌ثانیه تاخیر دشمنهارو لود میکنه و مشکلات‌دیگه …
یه‌مشکل‌دیگه‌ای‌هم که گاد پینگ‌تو‌این‌بازی‌حداقل من تجربش‌کردم‌اینه‌که بعضی وقتا به صورت رندوم شروع‌میکنه ارور contacting destiny servers رو‌ پایین صفحه‌انقدر pop up میکنه تا در‌‌نهایت دیسکانکت‌شید‌از‌سرور‌بازی . فکر میکنم این‌ خطارو شماهم تجربه‌کرده‌ باشید

• Like
سلام‌دوست‌عزیز . ممنون‌از‌پاسختون‌. بله گاد پینگ‌‌جواب میده منتهی‌مشکلش‌این‌هست که پکت لاست‌ شبها‌زیاد‌ داره و بعضی وقتها‌ یهو میپره‌‌بیرون‌از بازی و دیسکانکت میشه . در کل زیاد سرویسش حداقل‌تو‌این بازی برای من استیبل نبود چه برای pvp چه برای‌ raid . چند‌بار‌ وسط‌‌ باس‌اخر kings fall با‌همین‌گاد پینگ‌دیسکانکت شدم و chest رو‌ از‌دست دادم . علاوه بر پکت لاست پهنای‌باندی‌هم که یوزر اختصاص میده خیلی کمه و برای‌همین‌‌بعضی وقتها‌ وارد محیط‌جدید میشه با‌چند‌ثانیه تاخیر دشمنهارو لود میکنه و مشکلات‌دیگه
من کلا قید رید زدم، اصلا نمیشه کاری کرد، تاخیر لود شدن دشمن ها به قول شما خراب میکنه تجربه بازیو
با یه سرور دیگه تست کن
برای pvp نت ایرانسل گاهی بهتر از نت adsl عمل میکنه که خب در نوع خودش عجیبه

• Like
یه‌مشکل‌دیگه‌ای‌هم که گاد پینگ‌تو‌این‌بازی‌حداقل من تجربش‌کردم‌اینه‌که بعضی وقتا به صورت رندوم شروع‌میکنه ارور contacting destiny servers رو‌ پایین صفحه‌انقدر pop up میکنه تا در‌‌نهایت دیسکانکت‌شید‌از‌سرور‌بازی . فکر میکنم این‌ خطارو شماهم تجربه‌کرده‌ باشید
آره... اما خب وقتایی که با سرو های دیگه تست میکنم شرایط بهتر میشه، سرور انتخابی خود گادپینگ برای بازی نتیجه جالبی نداره ...
راستیتش گیم اسیست خیلی طول میکشه تا خودش کانکت شه اما قطعیش خیلی کمتر از گادپینگه

آخرین ویرایش:
  • Like
آره... اما خب وقتایی که با سرو های دیگه تست میکنم شرایط بهتر میشه، سرور انتخابی خود گادپینگ برای بازی نتیجه جالبی نداره ...
راستیتش گیم اسیست خیلی طول میکشه تا خودش کانکت شه اما قطعیش خیلی کمتر از گادپینگه
ممنون از پاسخت . گیم اسیست رو هم حتما امتحان می کنم . ان شالله مشکلات کانکشن این بازی حل بشه بتونیم به اتفاق شما و بقیه دوستان دستینی باز این سایت Raid بزنیم

• Like
ممنون از پاسخت . گیم اسیست رو هم حتما امتحان می کنم . ان شالله مشکلات کانکشن این بازی حل بشه بتونیم به اتفاق شما و بقیه دوستان دستینی باز این سایت Raid بزنیم
قربانت، اره واقعا امیدوارم ...
گادپینگ این چند روز با سرور ترکیه بهترین نتیجه رو داده برای من

• Like
بچه ها اونایی که می تونن بازی کنن و اعصاب نت الان رو دارن آیرون بنر رو این روزا از دست ندن بهترین گان های pvp رو دراپ می کنه
بهترین گان های pvp و اونم تو ib ؟ :))
الان بهترین گان pvp اسکات dmt هست که میتونید برید از xur بگیرید که بهترین رول ممکن رو آورده
این ibهم فقط برا آرمورهاش و شیدرش باید پلی داد، دلیل دیگه ای نداره

بهترین گان های pvp و اونم تو ib ؟ :))
الان بهترین گان pvp اسکات dmt هست که میتونید برید از xur بگیرید که بهترین رول ممکن رو آورده
این ibهم فقط برا آرمورهاش و شیدرش باید پلی داد، دلیل دیگه ای نداره
معلومه که از pvp رنک و تریالز اصلا‌سر‌ در‌نمیاری‌! دوست عزیز اسکات‌رایفل ها تو trials اصلا‌جایی‌ندارن
. Side arm , hand cannon ,و‌بعد ‌ازون ‌
pulse rifle ها‌‌‌ تو مپ های رنک‌استفاده‌میشه . اسکات ها که dmt هم یک‌نمونشه‌‌‌تو pvp غیر‌رنک 6v6و‌ فان‌‌ اونم‌‌بخاطر برد‌زیادش تو مپ های 6v6 که شلوغه‌‌استفاده‌میشه. درحالی که مپ های رنک مثل trials کوچک‌تره‌و 3v3 هست واسه‌همین‌اسکات‌استفاده‌نمیشه. علاوه بر‌اون شما‌یه‌دونه‌استریمر معروف هم‌ نمیبینی که‌trials با اسکات‌بره بخاطر همین مساله ای که عرض کردم! سری‌بعدی‌خواستی به کامنت‌ کسی‌بخندی‌قبلش‌یکم‌سرچ‌کن‌ دوست‌عزیز‌‌

• Cool
Reactions: AhmadGr
معلومه که از pvp رنک و تریالز اصلا‌سر‌ در‌نمیاری‌! دوست عزیز اسکات‌رایفل ها تو trials اصلا‌جایی‌ندارن
. Side arm , hand cannon ,و‌بعد ‌ازون ‌
pulse rifle ها‌‌‌ تو مپ های رنک‌استفاده‌میشه . اسکات ها که dmt هم یک‌نمونشه‌‌‌تو pvp غیر‌رنک 6v6و‌ فان‌‌ اونم‌‌بخاطر برد‌زیادش تو مپ های 6v6 که شلوغه‌‌استفاده‌میشه. درحالی که مپ های رنک مثل trials کوچک‌تره‌و 3v3 هست واسه‌همین‌اسکات‌استفاده‌نمیشه. علاوه بر‌اون شما‌یه‌دونه‌استریمر معروف هم‌ نمیبینی که‌trials با اسکات‌بره بخاطر همین مساله ای که عرض کردم! سری‌بعدی‌خواستی به کامنت‌ کسی‌بخندی‌قبلش‌یکم‌سرچ‌کن‌ دوست‌عزیز‌‌
بعد 5 6 هزار ساعت دستنی 1 و 2 رو پلی دادن فکر کنم بالاخره یکم از گیم سر در بیارم :D
الان متا pvp توی همه جا اول dmt هست بعد هم no time
اینم بیشترین گان های استفاده شد تو تریالز قبل
میتونی بری هفته های قبلش هم ببینی که باز همینه
Screenshot 2023-01-09 at 17-04-01 Destiny Trials Report.png

بعد 5 6 هزار ساعت دستنی 1 و 2 رو پلی دادن فکر کنم بالاخره یکم از گیم سر در بیارم :D
الان متا pvp توی همه جا اول dmt هست بعد هم no time
اینم بیشترین گان های استفاده شد تو تریالز قبل
میتونی بری هفته های قبلش هم ببینی که باز همینه
View attachment 281096
بله این سایت که لینکش هست Weapon Insights - Destiny 2 DB رو منم چک میکنم هر هفته . اگه فیلتر competetive playstist رو همینجا انتخاب کنی می بینی که تنها اسکات تو این لیست همین DMT هست که اونم بعد از باف اخیر بانجی تو لیست اومد بالا و جایگاه دوم به بعد پرایمری ها همگی یا پالس/سایدآرم هستن یا هند کنون و سکندری ها هم شاتگان و فیوژن . نکته دیگه ای که هستش اینه DMT رایگان نیست و برای خریدندش نیاز داری که dlc بخری ولی گان های آیرون بنر رایگانن و بدست آوردنشون برای ما که اینجا زندگی میکنیم و خرید dlc برامون گرون در میاد راحت تره دوست عزیز !! بگذریم. فعلا که با این شرایط نت اصلا نمیشه بدون سرویس های جانبی کانکت شد و این بازیم رفته رفته پلیرای فعالش رو تو کشور ما از دست میده . موفق و پیروز باشید

• Like
Reactions: pro gamer89

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or