Destiny درps4 فوق العاده خواهد بود

hosein me

کاربر سایت

طبق گفته سازندگان بازی Destiny این عنوان برای همه تمام پلتفرم ها بسیار زیبا هست اما برای کنسول های نسل بعدبی نظیر هست
هنگامی که از سازنده بازی درباره اختلاف گرافیکی بین 2 نسل سوال پرسیده شد انها پاسخ می دهند که جواب این سوال را در e3امسال خواهند داد هر چند این عنوان برای همه پلتفرم ها یک بازی بزرگ هست
درجای دیگر تیم سازنده خاطر نشان کرده که هر زمان که سخت افزار جدیدی داریم می توانیم کار بهتری ارایه دهیم و ما اطلاعات بیشتر را در e3منتشر خواهیم کرد
بازی باری کنسول سونی (ps3)عالی هست و برای xbox360بسیار زیبا هست ولی چیزی که درps4مشاهده خواهید کردبسیار فراتر از حد انتظار خواهد بود
این عنوان در سال بعد برای تمامی کنسول ها عرضه خواهد شد

منبع

این سازنده ها دارند چرب زبونی سونی را میکنند برای ps4,فردا برای xbox بعدی .........:-&سخت افزار pc چندین ساله از این نسل کنسول ها جلوتره یکیشون تعریف نمیکنه.

من خودم سونی رو خیلی دوس دارم اما دیگه حالم داره بهم میخوره از بس ازش تعریف کردن :))

آقا بسه نگو دیگه انقدر چیزای خوب میگی و ما خوشمون میاد که از اونور تنفر میزنه بیرونا

مطمئن باشید فردا 720 بیاد و مشخصاتش رو بشه همین سازندها PS4 یادشون میره و شروع می‌کنن از اون تعریف کردن:d بانجی هم چیزی رو تعریف میکنه که داره می‌بینه، خوب معلومه که تفاوت سخت افزاری PS4 به مراتب قوی تر از 360 و PS3 هست. چیزه غیر به جایی نمی‌گه

هنوز 720 معرفي نشده وگرنه همين حرف‌ها براي 720 هم زده ميشد.
فعلا PS4 هرچي خواستيم رو تامين كرده، ببينيم 720ميتونه نگاهمونو از به سمت خودش برگردونه؟

حالا مگه چی شده؟ حرفی از 720 زده شده؟
یه عده انگار بشون فشار میاد از PS4 داره تعریف میشه
720 هم بیاد چیزی از ارزش های PS4 کم نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or