Demon's Souls

سلام به همه دوستان.من دارک سولز رو تموم کردم همون موقعی که ریلیز شد.حالا میخام دیموم سولز رو تموم کنم یعنی باید تموم کنم چون تو لیست بازیهام هست!.میخاستم ببینم کسی میتونه کمک کنه چطور از چیت کد برای این بازی استفاده کنم ممنون میشم.چون واقعا حوصلشو ندارم تازه دارک س 2 هم داره میاد.در ضمن از کد تقلب بذای ps3 هیچی سر در نمیارم.خواهشا کمک کنید.

آقا من گیر کردم
اونجا که میره تو کلیسا . یه زنه کتاب دستشه و همش جادو میزنه و چندتا کلون هم داره !
وقتی میکشمش اتفاقی نمیفته
ولی میدونم باید منو بکشن بالا !

آقا کسی نبود یاری کنه?
یعنی وقتی باس رو شکست میدی و دوباره وارد اتاق میشی دوباره باس هست ؟ اگه اینجوریه که مدلش هست یک یارویی اون بالا هست باس رو دوباره زنده میکنه اول باید اون رو قبل از وارد شدن به اتاق بکشی تا بتونی باس رو شکست بدی اگه مدل دیگه ای هست نمیدونم .

دوستان maneter هیچ جوره نمیمیره! 2 نفرن لامصبا! تا یه خورده از جون اولی کم میکنم دومی سروکلش پیدا میشه! منی که مجیک باز نیستم باید چه خاکی تو سرم بریزم! خیلی سخته لامصب!

یعنی وقتی باس رو شکست میدی و دوباره وارد اتاق میشی دوباره باس هست ؟ اگه اینجوریه که مدلش هست یک یارویی اون بالا هست باس رو دوباره زنده میکنه اول باید اون رو قبل از وارد شدن به اتاق بکشی تا بتونی باس رو شکست بدی اگه مدل دیگه ای هست نمیدونم .

خب چه جوری برم بالا اونو بکشم ؟
وقتی Fool's Idol رو میکشم ، اتفاقی نمیفته ، فقط یه نفر میخنده و یه چیزایی میگه ( که تو اشباه کردی و اینا )
کلون هاش رو هم میکشم هیچی نمیشه !
وقتی میرم بیرون دوباره میام ، باز از اول میاد Fool's Idol !!

- - -ویرایش - - -

اینم توضیحات در مورد این مرحله :
To win, just keep finding the real idol while avoiding traps. Hit her a few times with your sword before she disappears
and then reappears elsewhere. Repeat the process until her life meter is completely depleted.

After you defeat the boss, head toward the alter and you will cause another cutscene that depicts some gargoyles
swooping down. They'll drag you up to a higher portion of the stage

دوستان maneter هیچ جوره نمیمیره! 2 نفرن لامصبا! تا یه خورده از جون اولی کم میکنم دومی سروکلش پیدا میشه! منی که مجیک باز نیستم باید چه خاکی تو سرم بریزم! خیلی سخته لامصب!

سعی کن از فضای دور اون اتش که در وسطه (چقدر کتابی گفتم :d ) استفاده کنی
دورت کلی ستون هست که میتونی از اونها برای جا خالی دادن و از پشت ضربه زدن استفاده کنی
اگه بتونی 2 تا از دوستاتم همراهت کنی که دیگه سریع از شرش خلاص میشی

خب چه جوری برم بالا اونو بکشم ؟
وقتی Fool's Idol رو میکشم ، اتفاقی نمیفته ، فقط یه نفر میخنده و یه چیزایی میگه ( که تو اشباه کردی و اینا )
کلون هاش رو هم میکشم هیچی نمیشه !
وقتی میرم بیرون دوباره میام ، باز از اول میاد Fool's Idol !!

- - -ویرایش - - -

اینم توضیحات در مورد این مرحله :
To win, just keep finding the real idol while avoiding traps. Hit her a few times with your sword before she disappears
and then reappears elsewhere. Repeat the process until her life meter is completely depleted.

After you defeat the boss, head toward the alter and you will cause another cutscene that depicts some gargoyles
swooping down. They'll drag you up to a higher portion of the stage
خیلی وقت پیش بازی کردم ولی یه چیزایی یادمه؟اون زنه رو میگی که کلون میسازه؟ببین رو خودش لاک کن که گمش نکنی
راستی قبل از این که بکشیش یه ادم هست اون بالا قبل از ورود به محل باس اگه اونو نکشی هی باسو زنده میکنه اول اونو بکش
قبل از اینکه بری تو کلیسا اگه یادم باشه یه راه خیلی بزرگ بود اولش سمت چپ پله ها رو میری بالا تا ته صاف میری اونجاس

اها همونجا گیر کردی پس اون رو باید حتما بکشی وگرنه باس رو نمیتونی شکست بدی بگرد یکم توی محله پیداش میکنی من خودم هم دقیقا یادم نیست اگه پیداش نکردی بگو سرچ کنم جای دقیقش رو بهت بگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or