کاملا موافقم من بازی رو با شوالیه شروع کردم وتا الان لول 30 رسیدم.بازی واقعا فوق العادس و چن تا نکته ظریف داره که میشه با اونا بازی و راحتتر کرد خیلی راحتتر کرد اگه کسی علاقه مند بود می تونم به چن تا چیزی که خودم تو بازی رسیدم بگم بهش تا حالشو ببره.تابستون بهترین فرصت بود که این بازی رو دروقتی مناسب یه پایان برسونم....و بلاخره بعد از 57 ساعت و در level 90 تونستم بازی رو به تموم کنم...
در ابتدا بازی واقعا مشکل هستش و نیاز به یک اعصاب فولادی داره در زمانی که سول هارو از دست میدی. . .اما رفته رفته با بالا رفتن لول بازی آسونتر میشه,ولی این قضیه پایدار نمیمونه و دشمنان هم ارتقا قدرت پیدا میکنند...برای بار دوم که بازی رو شروع کردم دشمن ها چندین برابر قویتر شدند همچنین با جنگیدن با غول اول بازی کاملا مشخصه که بازی سختر شده البته نباید از این بگذریم که با کشتن هر دشمن بدلیل سختر شدن بازی لول بیشتری گیرمون میاد....
یک سوال هم داشتم:
در کل پیشنهاد میکنم هر کی وقت داره این بازی زیبا با اتمسفر فوق العادش رو انجام بده ,شاید بهترین فرصت همین تابستنون و مواقعی بیکاری باشه....چطور میتونم برای بار دوم lord rydall رو آزاد کنم؟چون بار اول موفق نشدم و نتونستم کلید سلولش رو پیدا کنم....

دقیقا!!ژاپنی جماعت خدای فضا سازی و اتمسفر هستندکاملا موافقم من بازی رو با شوالیه شروع کردم وتا الان لول 30 رسیدم.بازی واقعا فوق العادس و چن تا نکته ظریف داره که میشه با اونا بازی و راحتتر کرد خیلی راحتتر کرد اگه کسی علاقه مند بود می تونم به چن تا چیزی که خودم تو بازی رسیدم بگم بهش تا حالشو ببره.
تنها چیزی که نمیتونم درکش کنم ذهن فوق العاده ایه که این دنیای پیچیده رو بسازه
تو بازی world tendency وجود داره شما اگه تو بازی npc های بی ازار(!) رو بکشید اون دنیای که این کارو انجام دادید تاریک تر میشه و اگه این اتفاق بیفته دشمن ها تواون دنیا قویتر میشه و قسمتی از اتفاقات پیش رو تغییر پیدا میکنه در کل بی نظیره![]()

ممنون از اهنمایی هیچ کدوم از باس سول هارو مصرف نکرده بودم خیلی جادوهای باحالی بدست اوردم ازشوندقیقا!!ژاپنی جماعت خدای فضا سازی و اتمسفر هستند
تقریبا از لول 30 به بعد بازی به سمت آسونتر شدن میره بخاطر اینکه لول شخصیت در حال افزایش ولی این قضیه تا لول 90 پایداره,اینجور که من احساس کردم از این لول به بعد دشمن ها ازتقا قدرت پیدا میکنند و حسابی تو طول بازی اذیت میکنند...
پیشنهاد من اینه magic ,miricle,stamina رو مواقع اپدیت بیشتر بهشون توجه کنی ,برای مبارزه با باس فایت ها بهترین روش مبارزه بوسیله همین جادوهاست....البته از بقیه قابلیت ها نباید دست بکشی و اونها رو هم با دو سه لول فاصله قویتر کنی....
و در آخر سول های که از کشتن باس ها بدست میاری آزداشون نکن...بگرد sage freak رو در latria آزداش کنی بیاد نکسس تا بتونی با استفاده از از این سول های مخصوص magicوmiricle های مخصوص بدست بیاری....
yuria کجاست؟برای بار دوم بازی میکنم ولی پیداش نکردم...بی خود سولهاتون رو خرج mircale نکنید . برید Yuria, the Witch رو آزاد کنید که کلی جادو بهتون یاد بده .
راستی برای آزاد کردن lord rydall باید جهان سومو ( لاتاریا ) رو کاملا سفید کنی . اینم کلیدش :
http://demonssouls.wikidot.com/prison-of-hope-2f-w-cell-key
راستی اون اول بازی یه دره بسته بود فک کنم اون چشم قرمزو زدم باز شود رفتم اونجا یه سری لباس و باحال پیدا کردم ولی مشکلش ای که وقتی میپوشم نمیتونم سری راه برم فک کنم هنوزلولم زیاد نباشه:dولی زره های شیکی هستن:dمیزارم لولم رفت بالا استفاده میکنم.