بچه ها باتوجه به زيبايي اين بازي گفتيم يك تاپيك براي هوادارانش بزنم .
اين بازي فوق العاده شايد به نظر بعضي ها بعضي چرتي باشه ولي به نظر من عالي است و مخصوصا بكس رپ باز خيلي حال ميكنن.
من اين بازي رو دارم ولي چه طور ميشه قسمت داستاني بازي رو اورد؟
دقیقآ حرفتون درسته . کسانی که اهل رپ خارجی هستند(بیشتر)وکسانی که رپ فارس گوش میدن(کمتر) این بازی رو ستایش می کنند ! واقعآ فوق العادست ! از همون ورژن defJamFightForNy که Snoop dogg با نام crow سر دسته ی Gangsta های آمریکاست ! بقیشم نقدشو میذارم تو پست بعد ! دارم مینویسم . واقعآ نقدش خیلی طول میکشه !
بچه ها باتوجه به زيبايي اين بازي گفتيم يك تاپيك براي هوادارانش بزنم .
اين بازي فوق العاده شايد به نظر بعضي ها بعضي چرتي باشه ولي به نظر من عالي است و مخصوصا بكس رپ باز خيلي حال ميكنن.
من اين بازي رو دارم ولي چه طور ميشه قسمت داستاني بازي رو اورد؟
میری روی build a label کاراکترترومی شازی بعد میره تو بخش داستانی.فقط تو ساخت کاراکترت دقت کن چون هر وقت خواستی نمیشه چهرشو تغییر داد فقط بر اساس خط داستانی بازی 1 بار و طی یک عمل جراحی فرصت داری رو قیافت تغییر ایجاد کنی.
به نظر من قشنگی این بازی اینه که قاعده و فن خیلی خاصی مثل تیکن نداره .همین طوری باید دکمه ها رو بزنی:biggrin1:
گرافیک بازی فوق العاده بالائه.گاهی اوقات با فیلم آدم اشتباه میگیره ولی نمیدونم چرا آدماش انقدر ماستند؟؟؟جونشون بالا میاد یه دو تا ضربه میخوان بزنن.با یه لگد آرومم یارو 6 متر پرت میشه اونورتر.
خوشحال شدم واقعا اینقدر بروبچ این بازی رو دوست دارن
من 3 بار این بازی رو تموم کردم چون خط داستانیش با اون گرافیکش خیلی محشره
و اینکه اون آهنگه akon رو گذاشتن فوقالعادس حتما حین مبارزه اونو بگذارید