DEFJAM:ICON club fan

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
بچه ها باتوجه به زيبايي اين بازي گفتيم يك تاپيك براي هوادارانش بزنم .
اين بازي فوق العاده شايد به نظر بعضي ها بعضي چرتي باشه ولي به نظر من عالي است و مخصوصا بكس رپ باز خيلي حال ميكنن.
من اين بازي رو دارم ولي چه طور ميشه قسمت داستاني بازي رو اورد؟

دقیقآ حرفتون درسته . کسانی که اهل رپ خارجی هستند(بیشتر)وکسانی که رپ فارس گوش میدن(کمتر) این بازی رو ستایش می کنند ! واقعآ فوق العادست ! از همون ورژن defJamFightForNy که Snoop dogg با نام crow سر دسته ی Gangsta های آمریکاست ! بقیشم نقدشو میذارم تو پست بعد ! دارم مینویسم . واقعآ نقدش خیلی طول میکشه !

بچه ها باتوجه به زيبايي اين بازي گفتيم يك تاپيك براي هوادارانش بزنم .
اين بازي فوق العاده شايد به نظر بعضي ها بعضي چرتي باشه ولي به نظر من عالي است و مخصوصا بكس رپ باز خيلي حال ميكنن.
من اين بازي رو دارم ولي چه طور ميشه قسمت داستاني بازي رو اورد؟
میری روی build a label کاراکترترومی شازی بعد میره تو بخش داستانی.فقط تو ساخت کاراکترت دقت کن چون هر وقت خواستی نمیشه چهرشو تغییر داد فقط بر اساس خط داستانی بازی 1 بار و طی یک عمل جراحی فرصت داری رو قیافت تغییر ایجاد کنی.
به نظر من قشنگی این بازی اینه که قاعده و فن خیلی خاصی مثل تیکن نداره .همین طوری باید دکمه ها رو بزنی:biggrin1:

گرافیک بازی فوق العاده بالائه.گاهی اوقات با فیلم آدم اشتباه میگیره ولی نمیدونم چرا آدماش انقدر ماستند؟؟؟جونشون بالا میاد یه دو تا ضربه میخوان بزنن.با یه لگد آرومم یارو 6 متر پرت میشه اونورتر.

خوشحال شدم واقعا اینقدر بروبچ این بازی رو دوست دارن
من 3 بار این بازی رو تموم کردم چون خط داستانیش با اون گرافیکش خیلی محشره
و اینکه اون آهنگه akon رو گذاشتن فوقالعادس حتما حین مبارزه اونو بگذارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or