Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Aug 22, 2008 #46 اشکان این ست شدن DNS کی حل میشه ؟ چون من الان با FireFox می تونم سایت رو باز کنم اما با IE نمیشه. حتی Cookies هم پاک کردم ولی باز هم سایت بالا نمیاد... :biggrin1:
اشکان این ست شدن DNS کی حل میشه ؟ چون من الان با FireFox می تونم سایت رو باز کنم اما با IE نمیشه. حتی Cookies هم پاک کردم ولی باز هم سایت بالا نمیاد... :biggrin1:
Lich King Administrator Aug 22, 2008 #47 نوشته شده توسط Console: اشکان این ست شدن DNS کی حل میشه ؟ چون من الان با FireFox می تونم سایت رو باز کنم اما با IE نمیشه. حتی Cookies هم پاک کردم ولی باز هم سایت بالا نمیاد... :biggrin1: بیشتر... ست شدن dns ربطی به browser نداره پدارم. مشکلت از جای دیگس احتمالا.
نوشته شده توسط Console: اشکان این ست شدن DNS کی حل میشه ؟ چون من الان با FireFox می تونم سایت رو باز کنم اما با IE نمیشه. حتی Cookies هم پاک کردم ولی باز هم سایت بالا نمیاد... :biggrin1: بیشتر... ست شدن dns ربطی به browser نداره پدارم. مشکلت از جای دیگس احتمالا.
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Aug 22, 2008 #48 نوشته شده توسط Lich King: ست شدن dns ربطی به browser نداره پدارم. مشکلت از جای دیگس احتمالا. بیشتر... خودمم وقتی با FireFox باز شد مطمئن شدم که اصلا از DNS نیست اما خوب من با این FireFox یه مقدار اذیت میشم. به هر حال ممنون اشکان جان... مشکل از خودمه... :biggrin1:
نوشته شده توسط Lich King: ست شدن dns ربطی به browser نداره پدارم. مشکلت از جای دیگس احتمالا. بیشتر... خودمم وقتی با FireFox باز شد مطمئن شدم که اصلا از DNS نیست اما خوب من با این FireFox یه مقدار اذیت میشم. به هر حال ممنون اشکان جان... مشکل از خودمه... :biggrin1: