Def Jam : ICON

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیازی که شما به این بازی میدهید

• 10 تا 9

رای‌ها: 8 21.1%
  • 9 تا 8

رای‌ها: 14 36.8%
  • زیر 8

رای‌ها: 16 42.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    38
عجب بازییه من بعد از mk trilogy که واقعا رویایی بود دومین بازی fighting هست که داره ازش خوشم میاد tekken و doa و mk های جدیدو میزاره تو جیب بغلش.واقعا گیم پلش عالیه

بازیه سبک رپ و ریتمیک و رقص و بزن بزن داره!!!!!!!!!
رپ و هیپ هاپ هایی که آهنگ میخونن توی این بازی مقابل هم قرار میگیرن و با آهنگ مورد علاقشون باهم مبارزه میکنن.....هم مثل tekken میزنی و هم مثلDJمیتونی آهنگ خودت رو توی مسابقه بگذاری......ارزش خریدن که اگه عشق رپ باشی که هستی آره ارزش داره

اقا تو اين بازي نميشه دفاع كرد اگه ميشه چطوري من هر چي ميزنم نميشه:(

برای دفاع کردن فقط کافیه RT رو نگه دارید و بعد انالوگ سمت راست رو بالا و پایین کنید .البته بستگی داره که بخواهید از بالا سر و طورت محافظت کنید یا از شکم.
بازیه خوبیه:love:

بازیه سبک رپ و ریتمیک و رقص و بزن بزن داره!!!!!!!!!
رپ و هیپ هاپ هایی که آهنگ میخونن توی این بازی مقابل هم قرار میگیرن و با آهنگ مورد علاقشون باهم مبارزه میکنن.....هم مثل tekken میزنی و هم مثلDJمیتونی آهنگ خودت رو توی مسابقه بگذاری......ارزش خریدن که اگه عشق رپ باشی که هستی آره ارزش داره
رپرهاي ايراني هم هستن توش؟:laughing:
بازي چند ساعته كلا‌، امتياز خوب ميده؟

زد بازی هم هست:cheesygri
بازی حالت داستانیش شاید 10 ساعت بشه که خیلی حال میده
از یک رپر کوچیک شروع میکنید تا آخر که برای خودتون باند تشکیل میدید

من اون بازی رو همون اولاش خریدم ولی باور کنین که 2-3 بار بیشتر بازی نکردم !!! اعصابمو خورد میکنه!!!
اگه میشه یه نفر کل ترفندهای بازی رو بهم بگه که باید چیکار کنیم تا یکم حال کنیم دیگه:laughing::p
ممنون...

از نظر گرافيك كه اصلا :eek: حرفي توش نيست گيم پليش هم با مزاج من سازگاره تا به الان هم 380 امتياز ازش گرفتم (يكم سخت گيم اسكر ميده)

آقا يك فن من در آوردي براتون ميذارم
X.y.يكبار آنالوگ سمت راست رو بچرخونيد(هرطرف)افتاد زمين يك ديجي بزنيد....بعدlb.rb.rbبعد يك بار آنالوگ سمت راست رو بچرخونيد

آقا يك فن من در آوردي براتون ميذارم
X.y.يكبار آنالوگ سمت راست رو بچرخونيد(هرطرف)افتاد زمين يك ديجي بزنيد....بعدlb.rb.rbبعد يك بار آنالوگ سمت راست رو بچرخونيد

بابا اون rb و lb که tauntه فن نمیزنه که مخ مارو می زنی:biggrin1:

سلام
آقا من امروز این بازی و HALO 3 رو با هم گرفتم.
عجب گرافیکی داره این بازی(Def Jam یه وقت فکر نکنید هالو رو گفتم ها:biggrin1:).کاراکترهاش که مثل آدم واقعی میمونن در ضمن تخریب پذیری محیطش یه چیز تو مایه های strangehold هست.;)
فقط میخواستم بدونم چجوری میشه بازی مرحله ایش رو آورد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or