PlayStation Death Stranding 2: On The Beach

سازنده
Kojima Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png

سازنده: Kojima Production
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
تاریخ عرضه: 26 ژوئن 2025

"دث استرندیگ 2 ژانر استرند را بازنگری خواهد کرد."
استاد هیدئو کوجیما B-)

سم و یارانش سفری فراتر از UCA را برای وصل کردن آدمها به یکدیگر آغاز میکند تا نسل انسان را از خطر انقراض نجات دهند, و در طول این سفر با موانع زیادی همچون دشمنان فراطبیعی و سوال های سختی همچون "آیا ما باید به یکدیگر وصل میشدیم؟" رو به رو میشوند.
photo_2024-02-06_18-21-04.png
اطلاعات داستانی:

1. نام کامل بازی Death Stranding 2: On The Beach است.

2. علاوه بر بازگشت سه شخصیت سم, فرجایل و هیگز , دو شخصیت جدید به نام Tomorrow و Rainy با هنرپیشگی Elle Fanning و Shioli Kutsuna به مجموعه دث استرندینگ اضافه خواهند شد.
مدل کارگردان معروف جورج میلر, در نقش شخصیتی به نام Tarman در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

3. کوجیما پس از وقوع کرونا مجبور به بازنویسی قسمت دوم شده.

4. براساس گفته این بازیساز بزرگ, اگر الی فنینگ پیشنهاد همکاری اش را قبول نمیکرد, او مجبور به بازنویسی بخشی از بازی میشد, شخصیت فنینگ در بازی مرموزه و ممکنه دوست یا دشمن شما باشه.

5. مدل کارگردان معروف جورج میلر, در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

6. مدل کارگردانی دیگری به نام فیف آکین در بازی است که نقش عروسکی کوچک شبیه عروسک های ژاپنی bunraku را ایفا میکند, او سم را در سفر هایش همراهی میکند و میتواند با او درباره بارهایش صحبت کند, اینکه چرا او به شکل مترسک درآمده در طی داستان مشخص میشود.

7. شخصیت هیگز زنده شده و بار دیگر شخصیت منفی است, همچنین گفته شده که او ممکن است در قسمتی از داستان به شما علیه روبات های سامورایی کمک کند.

8. شخصیتی با لباس نینجای سایبورگی, مشابه گری فاکس از متال گیر در این بازی وجود دارد.

9. "فرجایل گروه جدیدی به نام Drawbridge را تشکیل داده تا مناطق بیرون از UCA را بهم متصل کند. او رهبر این گروه بوده" و دیگر مثل گذشته خودش ضعیف نیست, دست دوم فرجایل نقش بزرگی در بازی دارد.

10. سفینه ای که در تریلر دیدیم ماگلان یا ماژلان نام دارد. این سفینه یک پایگاه متحرک است که سم را در باربری هایش همراهی میکند. همینطور به زیر زمین هم میرود.

11. بازی در قاره ای متفاوت از آمریکا جریان داره, جایی که سم برای وصل کردن Chiral Network بهش سفر میکنه. برای متصل شدن مناطق خارج یک گروه خصوصی باید وارد عمل شود چرا که اگر UCA دست بکار شود عملش به عنوان یک حمله شناسایی میگردد.

12. حظور بازی سازانی همچون سم لیک و نیل دراکمن به عنوان بازیگر مهمان در بازی تایید شده.

13. شخصیتی مشابه سالید اسنیک با هنرپیشگی لوکا مارینلی معرفی شد. کوجیما در گذشته گفته بود که او گزینه مناسبی برای اسنیک در یک اقتباس سینمایی از متال گیر است.
نقش این شخصیت به کلیف در قسمت اول شباهت دارد. مردی که گذشته مجبور به انجام کارهای کثیف شده است.

ds2_sxsw2025_screenshots013.jpg

اطلاعات گیم پلی:

1. تریلر روی PS5 اجرا میشده, کوجیما فکر میکنه که گرافیک بازی بهتر هم میشه. به گفته کوجیما "است های بازی آماده اند و فقط باید بسازیمشون." دوبله ژاپنی بازی امسال شروع میشه تا به عرضه بازی در 2025 برسه.

3. سم حالا میتونه کیفش رو برای راحت تر حرکت کردن و مبارزه دربیاره.

4. محیط بازی بصورت ریل تایم میتونه تغییر فرم بده. جاده ها میتونن توسط زمین لرزه نصف بشن, جتگل ها بسوزن, سیل بیاد و...

ds2_sxsw2025_screenshots005.jpg

5. وقتی که سم شبکه کایرال را وصل میکند, سفینه ماژلان میتواند آزادانه به این مناطق سفر کند. همچنین میتوانید سفینه را خبر کنید که به دنبالتان بی آید.

ds2_sxsw2025_screenshots002.jpg

6. بازی تعداد زیادی وسایل نقلیه داره.

ds2_sxsw2025_screenshots006.jpg

7.دشمنان جدید همچون سگ های رباتی در تریلر دیده میشود.

ds2_sxsw2025_screenshots009.jpg

8. فوتومد تایید شده است.

ds2.jpg

----------------------------------------------------------------------

7. طبق گفته کوجیما موشن کپچر و صداپیشگی بازی به پایان رسیده.

8. دث استرندیگ 2 در سال تاریخ 26 ژوئن 2025 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستانی که تموم نکردن ، حتما تاریخ تولدی که اول بازی وارد میکنید رو با دقت با واقعیت وارد کنید یا یه تاریخی وارد کنید که یادتون بمونه ، چون جلوتر نیاز میشه ،
من شانس آوردم درست وارد کرده بودم رد شدم ازش😨
نمیدونم اگه نمیدونستم چی میشد ، قطعا راهی بوده واسش...

جدیدترین کشف کامیونیتی این بوده که تو بازی دزد وجود داره :D اگر یه سری مکان های خاص که دزد ها زیادن بک پکتون رو بذارید امکان داره دزد برش داره و فرار کنه. حتی بعد از گرفتنش میتونید تصمیم بگیرید که محموله رو ببخشید به دزده:D

View attachment 2295192550986698533.mp4

جدیدترین کشف کامیونیتی این بوده که تو بازی دزد وجود داره :D اگر یه سری مکان های خاص که دزد ها زیادن بک پکتون رو بذارید امکان داره دزد برش داره و فرار کنه. حتی بعد از گرفتنش میتونید تصمیم بگیرید که محموله رو ببخشید به دزده:D

View attachment 387215
این پستش رو توی توییتر دیدم، زیرش یکی پیام داده بود ماشینش رو دزدیده بودن :)) اون خیلی درد داره چون ماشین معمولا کلی بار هست.
من تا حالا با هیچکدوم روبرو نشدم، متاسفانه یا خوشبختانه :D

عزیزان بازی آيتم ها و مواردی Missable یا از دست دادنی داره؟
من همه‌ی ترمینال هارو با محموله های گمشده و ماموریت های فرعی شون ، ۵ ستاره میکنم بعد ماموریت اصلی میگیرم ،
البته ۵ ستاره میشن دیگه براشون کار نمیکنم 🤐🤭
میخوام بدونم با این روند چیزی از دست میدم؟

• Like
Reactions: Thundersky
بالاخره فرصت شد منم تموم کردم این نسخه رو.
نسخه اول یکی از به یادموندنی ترین و شاید حتی یکی از بهترین بازی هایی بود که تجربه کردم اما نسخه دوم حتی نزدیک تجربه نسخه اول هم نمیشه برام.
از لحاظ کارگردانی، روایت، موسیقی، گرافیک منظورم نیست چون در تمام این موارد پیشرفت داشته این نسخه یا حداقل در حد نسخه اول بودن.
مشکل اصلی به گیم پلی بر میگرده که اصلا و ابدا در حد نسخه اول نیست و هیچ بالانسی نداره. واقعا کم مونده بود یک هلیکوپتری چیزی اضافه بشه یا مثلا با تاکسی بتونیم رفت و آمد کنیم.
تو نسخه اول تمام لذت این بود که پای پیاده از مسیر های صعب العبور و متنوع عبور کنیم و در راه برگشت شاهد این باشیم که سازه بقیه پلیر ها اضافه شده و حالا اون مسیر های سخت، به شدت در دسترس قرار گرفتند و بازی به صورت کامل ارزش اون دنیای شیر خودش رو نشون میداد. اما تو نسخه دوم از این خبر ها نیست. از همون اوایل بازی وسایل نقلیه ای در دسترس قرار میگیره که عملا به تمام نقاط نقشه بدون هیچ گونه مشکلی دسترسی دارید.
علاوه بر اون تو نسخه اول موزیک ها در نقاط کلیدی و مهمی پخش میشدن نه این که هنوز موزیک پخش نشده برسیم به مقصد و موزیک تموم بشه.

من حدود ۵۰ ساعت بازی کردم اما حتی به یاد ندارم غیر از چند ساعت اول بازی حتی یک بار btها مشکلی برام ایجاد کرده باشند.
حقیقتا غیر از پنج ساعت آخر که داستان کل بازی رو داشت جلو میبرد، تحمل کردن گیم پلی به شدت برام خسته کننده بود.
بازی هیچ گونه چالش خاصی نداره. حتی مراحلی مثل رسوندن پیتزا که تو نسخه اول باید با دست خالی و پیاده انجام میشد، تو این شماره هم به راحتی و با ماشین قابل انجام هستند.
کلا اون حس جادویی نسخه اول به کل از بین رفته اینجا. انجام ماموریت های فرعی هم هیچ پاداش خاص و به درد بخوری نداره چون عملا با یک دونه ماشین میشه از همه نقاط صعب‌العبور گذر کرد.

امیدوارم تو نسخه de حداقل یک دستی رو این موارد بکشند.

یعنی خیلی رو مخه این بازی
هرجاهم میری جلوتر بیشتر رو مخ میشه
الان برف گرفته باید از کوه بریم بالا از هیچی هم نمیشه استفاده کرد باید پیاده بریم بالا حالا اگه زنده برسیم!! فقط ۱ ساعت طول میکشه اگه زنده برسیم😅
اگه ترفندی وجود داره لطفا راهنمایی کنید
من چون آفلاین دارم بازی میکنم فکر کنم تاثیر گذاشته

آخرین ویرایش:
من بعد حدود 60 ساعت بازی رو تموم کردم، به عنوان کسی که DS1 رو دوست نداشت DS2 به نظرم یه شاهکار تمام عیار و دقیقا همون بازی هست که از کوجیما انتظار میره؛ تخیل محض، کارگردانی درجه یک و پر از ایده های بکر و عجیب غریب انیمه گونه!

مشکل اصلی من با DS عدم توازن بود. توازن بین گیم پلی و داستان و همین مساله هم تجربه اش رو برام خیلی سخت و اذیت کننده میکرد. یعنی باید 4 5 ساعت به شکل مداوم بار میبردی تا یه کاتسین کوچیک بیاد و قطره چکونی بهت داستان بگه، و خیلی جاها هم این داستان مهم با دیالوگ های در حین گیم پلی روایت میشد که به راحتی قابل میس شدن بودن. خود کور لوپ بازی هم برام خیلی زود تکراری شد و دیگه حوصله نداشتم پیاده اینور اونور برم. BT هاش رو هم دوست نداشتم و به نظرم خیلی اذیت کننده و مسخره بودن. خود داستان هم برام گنگ بود و باز غیر فریکی بودن رد دیگه از کوجیما نداشت. اما در خصوص DS2 همه چیز فرق میکنه و میشه گفت برعکس شده.

اولین مساله توازن درست بین گیم پلی و روایت داستانه و به شکل کاملا متعادلی بعد پیش رفت چند ماموریت و رسیدن به نودهای مشخص، داستان با سکانس های درست حسابی و خیلی خفن روایت میشه. کاتسین های بازی و کلا ایده پشتشون واقعا شاهکاره. چیزی که منو به شدت یاد MGS4 میندازه و امضا کوجیما پای تک تکشون هست. از نینجا سایبرگ بگیر تا باس فایت آخرش که بدون اسپویل نمیشه توضیح داد اما خوب مبارزه اسنیک و اسلات رو یاد هممون میاره. کلا داستان DS2 خیلی خوب و خفنه، پر از ایده های بدیع و نوآورانه و صد البته عجیب غریب کوجیمایی که با کارگردانی درجه یک همراه شده. انقدر هم گرافیک و مدل شخصیت ها و موشن کپچرها خفنه که واقعا مو به تن همه سیخ میکنه.

خود گیم پلی هم بخاطر تنوع خیلی خوبیش بسیار جذاب شده. دیگه بازی همش راه رفتن و کولبری نیست، و ترکیب بسیار جذابی از پلتفرمینگ، اکشن، مخفی کاری و جاهای دلهره آوره و البته وجود راه ها و ماشین ها و مسیرهای خیلی زیاد انتخاب خیلی خوبی به پلیر میده تا به سبک مورد علاقه اش بازی کنه.

ترجیح میدید همه ماموریت هارو پیاده و از مسیرهای سخت برید؟ خوب همینکارو بکنید! مسیر ساده اما در عوض ریسک سر و کله زدن با BT ها و دشمن هارو ترجیح میدید، باز دستتون بازه! یا نه، ترجیح میدید با ساخت جاده یا مونوریل همه این چلنج هارو دور بزنید و بازی رو به روش دیگه ای تموم کنید؟ مجدد DS2 انتخاب های خیلی زیادی براتون داره و در نهایت انتخاب با شماست! من خیلی جاها ترجیح میدادم جاده سازی کنم و با ماشین اینور اونور برم، بعضی وقت ها حوصله نداشتم پیاده و از وسط BT ها میرفتم، یه وقت هایی با همشون مبارزه میکردم و اکشن مورد نظر خودمو بوجود میاوردم، یه وقت هایی رو میاوردم به مخفی کاری و از وسط صد تا BT بزرگ و کوچیک رد میشدم. بعضی وقت ها هم انتخاب عبور از کوه ها و لذت بردن از مناظر بازی و موسیقی بود. و همیشه DS2 دست منو برای انتخاب اونچه میپسندم باز میزاشت و جایی خواست خودش رو تحمیل نمیکرد.

تنها ایراد من به DS2 این اسلوموشن های بسیار تو مخ بعد کشتن هر دشمنه و غیر این با هیچ چیز بازی مشکل نداشتم. گیم پلیش عالی بود، داستان عالی تر و روایت و کاتسین هاش شاهکار درجه یک کوجیمایی! بی نهایت دلم برای تجربه همچین گیم خاصی تنگ شده بود و خوشحالم فرصت شد دوباره یه چیزی مثل سکانس مبارزه ومپ و رایدن رو ببینم!

یه چیز دیگه ای هم که من تو DS2 خیلی دوست دارم Mech Design های درجه یک شینکاواست. واقعا شاهکار خلق کرده و ربات های بازی، گوست ها یعنی، عجیب غریب خفنن! ویژوال بازی هم به شکل پشم ریزونی خفنه! بعضی جاها واقعا هوش از سر آدم میپره و تازه من رو PS5 معمولی بازی کردم!

در کل به نظر من DS2 یه پکیج بسیار کامل و خفن و دقیقا همون چیزی هست که فن های کوجیما ازش انتظار دارن.

آخرین ویرایش:
یعنی خیلی رو مخه این بازی
هرجاهم میری جلوتر بیشتر رو مخ میشه
الان برف گرفته باید از کوه بریم بالا از هیچی هم نمیشه استفاده کرد باید پیاده بریم بالا حالا اگه زنده برسیم!! فقط ۱ ساعت طول میکشه اگه زنده برسیم😅
اگه ترفندی وجود داره لطفا راهنمایی کنید
من چون آفلاین دارم بازی میکنم فکر کنم تاثیر گذاشته
ترفندی که من دارم اینه نگرشت به بازی رو عوض کن اگه با این هدف بری تو بازی که از A به B فقط برسی اونم سریعتر، لذتی نخواهی برد دث استرندینگ برای من همون آرامش پیاده‌روی و طی کردن مسیرش بود.

چند روزی می‌شه که بازی رو تموم کردم و لذت دنیا و آخرت رو بردم، ولی منتظرم پلات بشه تا بعدش یه پست عریض و طویل در مورد بخش‌های مختلف بنویسم. :دی
بالاخره همه ایستگاه‌ها رو ۵ ستاره کردم، ولی اون مرتیکه Adventurer هنوز مونده و داره من رو روانی می‌کنه! :|

هر دفعه یه مأموریتی از این یارو می‌بینم، اولین چیزی که به ذهنم می‌رسه اینه:

29a510_251343.jpg

خب عنتر، وقتی عرضه نداری و هر دفعه بیرون می‌ری می‌افتی یه گوشه تا یکی بیاد جمع و جورت کنه، بتمرگ توی خونه دیگه! :| کم بدبختی و مصیبت توی اون دنیای آخرالزمانی داریم و باید از بلندترین قله‌ها هم بالا بریم و استاد رو نجات بدیم! :دی

279510_25DEATH-STRANDING-2-ON-THE-BEACH-20250806200626.jpg

دفعه آخر دیگه از شدت عصبانیت تصمیم گرفتم از دستش خلاص بشم، ولی متأسفانه بازی به پایان رسید! :(

3d9e10_25DEATH-STRANDING-2-ON-THE-BEACH-20250806200405.jpg

چند روزی می‌شه که بازی رو تموم کردم و لذت دنیا و آخرت رو بردم، ولی منتظرم پلات بشه تا بعدش یه پست عریض و طویل در مورد بخش‌های مختلف بنویسم. :دی
بالاخره همه ایستگاه‌ها رو ۵ ستاره کردم، ولی اون مرتیکه Adventurer هنوز مونده و داره من رو روانی می‌کنه! :|

هر دفعه یه مأموریتی از این یارو می‌بینم، اولین چیزی که به ذهنم می‌رسه اینه:

29a510_251343.jpg

خب عنتر، وقتی عرضه نداری و هر دفعه بیرون می‌ری می‌افتی یه گوشه تا یکی بیاد جمع و جورت کنه، بتمرگ توی خونه دیگه! :| کم بدبختی و مصیبت توی اون دنیای آخرالزمانی داریم و باید از بلندترین قله‌ها هم بالا بریم و استاد رو نجات بدیم! :دی

279510_25DEATH-STRANDING-2-ON-THE-BEACH-20250806200626.jpg

دفعه آخر دیگه از شدت عصبانیت تصمیم گرفتم از دستش خلاص بشم، ولی متأسفانه بازی به پایان رسید! :(

3d9e10_25DEATH-STRANDING-2-ON-THE-BEACH-20250806200405.jpg
من روانی شده بودم یعنی همه روانی شدن :D
قشنگ بازی رو برای کسایی که میخوان پلت کنن زهر مار میکنه
اخرین اردرش واسه 5 ستاره کردن هم ساب اردر 121 هست که باز این بی ناموس میره گم و گور میشه و باز باید بریم نجاتش بدیم این بی همه کس رو
خیلی طول میکشه تا این ساب اردر ظاهر شه
لعنت بر کوجیما :D
کلا باید ی اپدیت بدن براش
کارهایی که کردم این بود که بلاخره ساب اردر 121 ظاهر شد ولی واقعا نمیدونم تاثیر اینها بوده یا نه:
بعد از اینکه تمام اردرهاش رو رفتم اردرهای این دو تا که طبق psnprofiles با این ادونچر در ارتباطن رو میرفتم که هر از گاهی در کمال تعجب اردر تکراری میدادن برای ادونچر که باز انجامشون میدادم
Annotation 2025-08-10 174207.png
با سرچ اردر هم همش چک کن شاید اردر تکراری براش بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or