Deadpool Video Game تایید شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
بدون شک همه شما با کمیک بوک کبیر مارول آشنا هستید, بله Deadpool .

در جریان comic con 2012 استودیوی High Moon با انتشار تیزری به صورت رسمی از Deadpool Video Game پرده برداری کرد.

deadpoolvideostill_610.jpg

HD
SD

ما اوایل این ماه فهمیده بودیم که استودیوی High Moon در حال کار بر روی یکی از فرانچیز های مارول می باشد تو نگو این بازی همان Deadpool Video Game بوده است !

High Moon Studios قبلا توانایی های خود را در ساخت بازی های Transformers: War for Cybertron و Fall of Cybertron به رخ همه کشیده بود.
اگر شما سری به سایت Deadpoolgame.com بزنید شمارش معکوسی را وسط پیج در می یابید که زمانی را نشان می دهد و همچنین علامت استودیو High Moon در پایین صفحه.
این یعنی اینکه بعد از پایان شمارش معکوس چیزهای بیشتری در مورد این بازی دستگیرمان میشود , پس حتما سایت را چک کنید.

deadpoolgame_610.jpg

آپدیت: ناشر بازی Activision می باشد و هنوز هیچ اطلاعاتی از پلت فرم های بازی در دسترس نیست.

خبرنگار واحد مرکزی خبر, حسینی بای, گیم اینفورمر, صفحه اخبار, خبر شماره پنج

من خودم هم به اندازه خیلی از کاراکترهای دیگه Marvel نمیشناسمش ولی کلآ معروف ترین ویژگیش که توی این ویدئو هم دیده میشه ، حس شوخ طبعی و حراف بودنش هست و البته شکستن دیوار چهارم !
دیوار چهارم یا Fourth Wall یه اصطلاح برای مرزی هست که بین بیننده و کاراکترهای داخل فیلم ، بازی ، ... وجود داره. مثلآ توی این ویدئو با بیننده های فرضی تریلر و بروبچ اینترنت نشین صحبت میکنه ! :دی یا توی کمیک هاش بعضی وقتا بامزه بازی درمیاره و به اون حباب های معروف کمیک ها که حرف های کاراکترها توش نوشته میشه ، تیکه میندازه !!

65057651802220796721.jpg

توی MvC3 هم از این کارا میکنه و یکی از قدرت هاش یادمه این بود که اون Health Bar ها و بقیه چیزهای بالا و پایین تصویر رو از جا می کند و میزد توی سر دشمن بدبخت !
قدرت هاش رو هم توی ویکی پدیا این طوری نوشتن :
سلامتیش سریع بهبود پیدا میکنه
سرعت عمل و رفلکس خیلی بالایی داره
با کمک یه وسیله ای میتونه تله پورت کنه
طول عمر زیاد !
میتونه در مقابل افرادی که فکرش رو میخونن مقاومت کنه
استاد هنرهای رزمی
استاد شمشیرزنی و تیراندازی

کلآ نسبت به اکثر قهرمان های کمیک ، خیلی جدیدتر محسوب میشه و سال 91 معرفی شده ولی زود به محبوبیت رسیده ! :دی

قدرتاش باعث شده سرطان بگیره و تومور مغزی پیدا کنه ... بعد مثل اینکه بدنش سعی کرده تومور رو درمان کنه که باعث شده صورتش کلا به هم بریزه. میگن این حرف زدناشم به خاطر سرطانشه. یه گجت درست کرده واسه خودش برای تلپورت. و اولم به عنوان Super Villian معرفی شده بود مثل اینکه.
قدرته خود درمانیشم باعث شده نسبت به هرگونه حمله فیزیکی و مغزی (تلکنسیس) محافظت پیدا کنه.

این High Moon اینجوری ادامه بده باید پرستید تازه رفتم سراغ ترانسفورمرز فهمیدم چیه انقدر واسش سر و دست میشکنن :d قسمت دومش که رفت تو الویت هام خیلی کارشون عالیه
Deadpool هم شخصیت باحالی داره جز اون کاراکتر ها محبوب من تو X-Men حالا دست یه استدیو خوب هم افتاده دیگه چه عالی تریلرش هم من هایپ کرد

من خودم هم به اندازه خیلی از کاراکترهای دیگه Marvel نمیشناسمش ولی کلآ معروف ترین ویژگیش که توی این ویدئو هم دیده میشه ، حس شوخ طبعی و حراف بودنش هست و البته شکستن دیوار چهارم !
دیوار چهارم یا Fourth Wall یه اصطلاح برای مرزی هست که بین بیننده و کاراکترهای داخل فیلم ، بازی ، ... وجود داره. مثلآ توی این ویدئو با بیننده های فرضی تریلر و بروبچ اینترنت نشین صحبت میکنه ! :دی یا توی کمیک هاش بعضی وقتا بامزه بازی درمیاره و به اون حباب های معروف کمیک ها که حرف های کاراکترها توش نوشته میشه ، تیکه میندازه !!

65057651802220796721.jpg

توی MvC3 هم از این کارا میکنه و یکی از قدرت هاش یادمه این بود که اون Health Bar ها و بقیه چیزهای بالا و پایین تصویر رو از جا می کند و میزد توی سر دشمن بدبخت !
قدرت هاش رو هم توی ویکی پدیا این طوری نوشتن :
سلامتیش سریع بهبود پیدا میکنه
سرعت عمل و رفلکس خیلی بالایی داره
با کمک یه وسیله ای میتونه تله پورت کنه
طول عمر زیاد !
میتونه در مقابل افرادی که فکرش رو میخونن مقاومت کنه
استاد هنرهای رزمی
استاد شمشیرزنی و تیراندازی

کلآ نسبت به اکثر قهرمان های کمیک ، خیلی جدیدتر محسوب میشه و سال 91 معرفی شده ولی زود به محبوبیت رسیده ! :دی

مرسی اریا حان :x
---
اونوقت یه بازی به جز MVc که این یارو هم توش حضور داشته باشه و ارزش بازی کردن داشته باشه معرفی میکنن دوستان ؟:d

مرسی اریا حان :x
---
اونوقت یه بازی به جز MVc که این یارو هم توش حضور داشته باشه و ارزش بازی کردن داشته باشه معرفی میکنن دوستان ؟:d

Marvel Ultimate Alliance و X-men Legends 2: Rise of Apocalypse ( توی ایکس من باید بازش کرد، ولی توی MUA از اول هست. )
هر دو تا به شدت بازی های سرگرم کننده ای هستن و Deadpool هم توشون فوق العادست. از میون همه ی کارکترهای معروف و محبوبی که توی MUA بود، به شخصه از همه بیشتر با Deadpool بازی کردم. تا جایی که یادم میاد، جزو قوی ترین کارکترها هم بود.

امیدوارم این بازی روی PC هم منتشر بشه.

کاملا تحت تاثیر موفقیت 2 شماره اخیر batman میخوان از Deadpool استفاده کنن. امیدوارم این شخصیت مثل batman , پتانسیل بالایی برای یک روایت خوب و خلق دنیای جذاب داشته باشه. ( البته هیچ شخصیت کمیکی به خوبی بتمن Rocksteady نمیشه)

یکجوری تو این چند صفحه میگید بعد از بتمن انگار قبلش تا حالا هیچ بازی از شخصیت های کمیک نیمده بوده!
----
تریلر شدیدا باحال بود! من توی MAU بیشتر کاپتان آمریکا و ددپول و آیرون من رو بر میداشتم! تا قبل از دیدن این تریلر هم فکر میکردم ددپول یک شخصیت بی احساس و قاتل روانی و این چیزاست :d اصلا فکر نمیکردم انقدر شخصیت باحالی باشه! :d
تریلر که عالی بود! خداکنه خود بازی هم موفق بشه!

ددپول تو یه خط شبیه به ولورین یه اسلحه ( Weapon ) که قدرت هایی مثل healing و تلپورت داره. شمشیر زن و کلا با سلاح کار میکنه. هیرو نیست بیشتر شبیه به anti heroـه.

ددپول به نوعی از لحاظ مبارزه شبیه به Deathstrook ـه DC هست اما خب شخصیتش فرق داره. کلا چیز باحالیه البته قبل اینکه X-Men Origins نابود و خزش بکنه :دی.

قدرتاش باعث شده سرطان بگیره و تومور مغزی پیدا کنه ... بعد مثل اینکه بدنش سعی کرده تومور رو درمان کنه که باعث شده صورتش کلا به هم بریزه. میگن این حرف زدناشم به خاطر سرطانشه. یه گجت درست کرده واسه خودش برای تلپورت. و اولم به عنوان Super Villian معرفی شده بود مثل اینکه.
قدرته خود درمانیشم باعث شده نسبت به هرگونه حمله فیزیکی و مغزی (تلکنسیس) محافظت پیدا کنه.
:((دلم براش سوخت

یکجوری تو این چند صفحه میگید بعد از بتمن انگار قبلش تا حالا هیچ بازی از شخصیت های کمیک نیمده بوده!
----
تریلر شدیدا باحال بود! من توی MAU بیشتر کاپتان آمریکا و ددپول و آیرون من رو بر میداشتم! تا قبل از دیدن این تریلر هم فکر میکردم ددپول یک شخصیت بی احساس و قاتل روانی و این چیزاست :d اصلا فکر نمیکردم انقدر شخصیت باحالی باشه! :d
تریلر که عالی بود! خداکنه خود بازی هم موفق بشه!

بازی بر اساس کمیک زیاد ساخته شده ولی تعداد اندکی در حد خوب بودن مثل:

spider man shattered dimensions / X360, PC, PS3, WII, DS
X-Men Origins: Wolverine / X360, PC, PS3, WII, DS, PS2, PSP, WINM
Freedom Force / PC, MAC
X-Men Legends II: Rise of Apocalypse / PC, MOBILE, PS2, XBOX, GC, PSP
The Incredible Hulk: Ultimate Destruction / PS2, XBOX, GC
sam & max series / pc, mac , wii

بازی متوسط یا ضعیف هم تا دلت بخواد ساخته شده.

ولی Batman: Arkham Asylum و Batman: Arkham City عناوین AAA هستن.

• Release Date:
    • UK: Dec 31, 2013
    • US: Dec 31, 2013
1392/10/10:d:d
تا اون موقع کی مرده کی زنده!!(ایشالله همه زنده):d
این منظورش همون TBA 2013 هست نه اینکه تو اون تاریخ بیاد. ;)
-------------------
با تریلر که بسی حال کردیم. :دی
خود بازی هم به این فان ـی باشه دیگه ردیفه. :دی

این منظورش همون TBA 2013 هست نه اینکه تو اون تاریخ بیاد. ;)
-------------------
با تریلر که بسی حال کردیم. :دی
خود بازی هم به این فان ـی باشه دیگه ردیفه. :دی

عزیز دل انگیز,زده تاریخ عرضه بازی 31 دسامبر 2013!ما ندیدیم بنویسه TBA!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or