Deadly Premonition

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
Deadly%20premonition.jpg

درود.

چند وقت پيش بازي Deadly Premonition در امريكا عرضه شد. اين بازي قبلا با نام Red Seeds Profile در ژاپن اومده بود. سازنده باز Access Games هست و اين بازي با بودجه اي بسيار كم ساخته شده و قيمت اون فقط 20 دلار هست.

در نگاه اول ممكن است از حالت تهوع صفحه مانيتورتون رو سبز رنگ كنيد ولي اگر كمي صبر داشته باشيد اين بازي فراتر از چيزي كه فكر مي كنيد پيش ميره. گرافيك بازي كلا زير گل هست و گيم پلي هم مشكلات بدي داره. اما ايده Deadly Premonition و Content هاي اون انقدر بالا هست كه متوسط امتيازاش 67 شده و از سايت هايي مثل Gamespot و يا Eurogamer امتياز خوب 7 رو گرفته و امتيازهاي بالاتري هم داشته. بازي دقيقا مثل ايده اوليه Alan Wake هست. يك عنوان ترسناك Open-World و از نظر داستان و شخصيت ها دقيقا شبيه به سريال Twin Peaks . در اين بازي ميتونيد صورتتون رو اصلاح كنيد، به ماهيگيري برويد، لباس عوض كنيد و يا لباس ها را به خشكشويي بديد تا تميزشون كنند، ناهار، شام و صبحانه بخوريد و يا شب ها بخوابيد. مي توانيد كارواش برويد و ماشينتان را بنزين بزنيد. در كل GTA رو تصور كنيد كه با Alan Wake مخلوط شده و يك داستان بسيار جالب هم در كنارش بگذاريد.

943397_20100419_embed002.jpg

اين بازي انقدر جذاب هست كه در امريكا بيش از نيم ميليون نسخه فروخته و آمار ژاپن در دسترس نيست (توجه كنيد اين بازي فقط روي Xbox 360 عرضه شده). بازي به تازگي در اروپا هم عرضه شده كه پيش بيني ميشه فروشش بيشتر هم بشه و حتي بالاتر از يك ميليون بره. به قول Eurogamer اين بازي به صنعت بازي نشون ميده ايده هاي تازه و خوب هميشه بهتر از كليشه هاي با كيفيت هست. همچنين با توجه به قيمت ارزون بازي (البته به درد ما دزدان دريايي نميخوره :d) و بي سروصدا بودن اون و همچنين گيم پلي درگير كننده اي كه حدود 20 ساعت طول ميكشه قطعا Deadly Premonition را به يك تجربه ناب و با ارزش تبديل ميكنه. همچنين پس از موفقيت نسخه اول قراره يك Prequelهم از اين بازي ساخته بشه.

deadly-premonition-20100222014706040.jpg

البته ممكن هست بعضي هاتون بعد از گرفتن بازي انواع و اقسام فحش هاي "ك" دار رو به من و اقوام من بديد ولي بايد توجه كرد كه ديدتون رو بايد در حين انجام اين بازي تغيير بديد. به قول شاعر ستوده، سهراب سپهري:" چشم ها را بايد شست، جور ديگر بايد ديد". البته هرچقدر هم كه چشمانتون رو با وايتكس و آب و صابون هم بشوريد نمي توانيد از زشتي هاي گرافيك اين بازي فرار كنيد. بهتر بگيم، بايد بازي رو با چشم دل ديد.:d

خب ديگه بهتر Cut the crap كنم و پيشنهاد كنم بازي رو انجام بديد.;) در ضمن اينجا هم به گمونم تاپيك بازي ميشه. اگر انسان الافي اين بازي رو گرفت و يا مثلا جايي گير كرد بياد بگه تا كمكش كنيم . اگر قصد تعريف از اين بازي رو هم داريد، همينجا سفره دلتون رو باز كنيد.;)

آخرین ویرایش:
با تشکر از حمید عزیز ، یه نکته رو هم من اضافه میکنم که IGN به بازی نمره ی درخشان(!) 1 رو اعطا نُموده !
ولی منم موافقم ، بازیش اصلا" بازی بدی نیست ... یکمشو بازی کردم و بزودی پس از اتمام و 1000 تایی(!) کردن چند عنوان به خدمت این بلک باستر هم میرسم ! :دی

با تشکر از حمید عزیز ، یه نکته رو هم من اضافه میکنم که IGN به بازی نمره ی درخشان(!) 1 رو اعطا نُموده !
ولی منم موافقم ، بازیش اصلا" بازی بدی نیست ... یکمشو بازی کردم و بزودی پس از اتمام و 1000 تایی(!) کردن چند عنوان به خدمت این بلک باستر هم میرسم ! :دی

کیوان جان، IGN به بازی 2 داده :دی هرچند خیلی فرقی نمیکنه، امّا سایتی مثل Eurogamer که به AW نمره ی 7 داده بود، به این هم 7 داده!یه چیز جالب تر از اون که سایت Destructoid به بازی 10 داده!سایتی که به Alpha Protocol نمره ی 1 و به K&L 2 هم همین نمره رو داده!(Fable III 5.5)

===================================================
خب،بازی رو سفارش دادم.امیدوارم از بازی خوشم بیاد!چنتا سوال از بازی دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.سیستم مبارزات چطوریه ؟
2.کنترل ماشین چطوره؟
3.سیستم سیو و چکپوینت بازی خوبه ؟
4.هدف توی بازی چیه؟(منظورم اینه که باید چی کار کنیم و داستانش راجع به چیه ؟!باید به پرونده های قتل و اینجور چیزهای مرموز رسیدگی کنیم ؟

ممنون واسه تاپیک برای این بازی گمنام(تو ایران البتّه!) :دی

کیوان جان، IGN به بازی 2 داده :دی هرچند خیلی فرقی نمیکنه، امّا سایتی مثل Eurogamer که به AW نمره ی 7 داده بود، به این هم 7 داده!یه چیز جالب تر از اون که سایت Destructoid به بازی 10 داده!سایتی که به Alpha Protocol نمره ی 1 و به K&L 2 هم همین نمره رو داده!(Fable III 5.5)

===================================================
خب،بازی رو سفارش دادم.امیدوارم از بازی خوشم بیاد!چنتا سوال از بازی دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.سیستم مبارزات چطوریه ؟
2.کنترل ماشین چطوره؟
3.سیستم سیو و چکپوینت بازی خوبه ؟
4.هدف توی بازی چیه؟(منظورم اینه که باید چی کار کنیم و داستانش راجع به چیه ؟!باید به پرونده های قتل و اینجور چیزهای مرموز رسیدگی کنیم ؟

ممنون واسه تاپیک برای این بازی گمنام(تو ایران البتّه!) :دی

مبارزات دقيقا مثل Resident Evil 5 هست.

كنترل ماشين خوب نيست ولي عادت مي كنيد بهش.

سيستم سيو هم معمولي و مثل Resident Evil هست دوباره.

شما تويه اين بازي در نقش يك مامور FBI بايد پرونده يك قتل هولناك رو حل كنيد، جلو تر كه ميريد داستان خيلي بيشتر از اين حرف ها ميشه.

مبارزات دقيقا مثل Resident Evil 5 هست.

كنترل ماشين خوب نيست ولي عادت مي كنيد بهش.

سيستم سيو هم معمولي و مثل Resident Evil هست دوباره.

شما تويه اين بازي در نقش يك مامور FBI بايد پرونده يك قتل هولناك رو حل كنيد، جلو تر كه ميريد داستان خيلي بيشتر از اين حرف ها ميشه.

ممنون.
یه چیز دیگه، تو بازی تصمیم گیری و انتخاب وجود داره ؟

به قول شاعر ستوده، فروغ فرخزاد:" چشم ها را بايد شست، جور ديگر بايد ديد".

سلام علیکم...

یا ابوالفضل !!!!!! :-o

استخونای سهراب سپهری الان داره عین چی میلرزه :((

فرخ فروغ زاده دیگه کیه؟؟؟!!!!:( (دقت کردین که، جابه جا نوشتم)

یعنی سهراب سپهری رو نابود کردین رفت...:|

بازیه خوبیه !!!!!!

اینم یه دلیلی شد که یه تیکه از شعر سهراب سپهری رو مرور کنیم(عجب تقارنی با وضعیت جوی داره!) :

چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.

واژه ها را باید شست .

واژه باید خود باد، واژه باید خود باران باشد.

چترها را باید بست.

زیر باران باید رفت.

فکر را، خاطره را، زیر باران باید برد.

با همه مردم شهر ، زیر باران باید رفت.

دوست را، زیر باران باید دید.

عشق را، زیر باران باید جست.

..................................(این تیکش صحنه داره!!!!:d)

زیر باران باید بازی کرد.

زیر باران باید چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت...

سلام علیکم...

یا ابوالفضل !!!!!! :-o

استخونای سهراب سپهری الان داره عین چی میلرزه :((

فرخ فروغ زاده دیگه کیه؟؟؟!!!!:( (دقت کردین که، جابه جا نوشتم)

یعنی سهراب سپهری رو نابود کردین رفت...:|

بازیه خوبیه !!!!!!

اینم یه دلیلی شد که یه تیکه از شعر سهراب سپهری رو مرور کنیم(عجب تقارنی با وضعیت جوی داره!) :

چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.

واژه ها را باید شست .

واژه باید خود باد، واژه باید خود باران باشد.

چترها را باید بست.

زیر باران باید رفت.

فکر را، خاطره را، زیر باران باید برد.

با همه مردم شهر ، زیر باران باید رفت.

دوست را، زیر باران باید دید.

عشق را، زیر باران باید جست.

..................................(این تیکش صحنه داره!!!!:d)

زیر باران باید بازی کرد.

زیر باران باید چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت...

عجيبه ، واقعا چرا من اسم فروغ رو نوشتم؟:d صبح امروز داشتم يك سري مقاله از فروغ ميخوندم احتمالا به همون خاطر قاطي كردم.:d خيلي ممنون الان ويرايش ميكنم تا سهراب در اون دنيا سكته نزنه.

کیوان جان، IGN به بازی 2 داده :biggrin1: هرچند خیلی فرقی نمیکنه، امّا سایتی مثل Eurogamer که به AW نمره ی 7 داده بود، به این هم 7 داده!یه چیز جالب تر از اون که سایت Destructoid به بازی 10 داده!سایتی که به Alpha Protocol نمره ی 1 و به K&L 2 هم همین نمره رو داده!(Fable III 5.5)
به جان خودم من خودم دیده بودم به بازی 1 داده بود ! :دی
شاید تجدید نظری ، چیزی کرده !!! :دی

من قراره فردا بازی بیاد دستم . اتفاقا خیلی هم منتظر بازی بودم.
ولی یکی از دوستانم گفت چندان چنگی به دل نمیزنه :neutral:
حالا ببینیم چطور میشه....

عجب گرافیک مسخره ای داره حالم بهم خورد. آخه تو سال 2010 همچین بازی میدن بیرون خجالت نمی کشن؟ 10 دقیقه که بازی می کنید از جنگل بیرون میاین و جایی که به سمت رودخانه می رویم آب رودخانه رو نگاه کنید دقیقا مثل مقوا می مون! ولی با این همه اشکال داستان باحالی داره و یه ذره آدم می ترسه بازی می کنه و منو یاد بازی Illbleed که تقریبا 10 سال پیش برای دستگاه Dreamcast منتشر شده بود می اندازه.

من هم این بازی رو تست کردم . بسیار مزخرف و چرت بود:-& (البته انقدر بد بود که من زیاد جلو تر نرفتم) :-&

نمای دوربینش به طرز وحشتناکی مشکل داره ! با یه انگشت فقط باید RS رو گرفت که دوربین رو کنترل کنی !:-&

اولا که کاملا مشخصه این بازی رو از هر 500 نفر شاید 2 3 نفر بتونن تا آخرش برن چون واقعا گرافیکش افتضاحه و کاملا به نسل قبل شبیه هستش اما من خودم دیشب 2 ساعتی بازی کردم یه جورایی خوشم اومد احساس میشه که بازی داستان جالبی باید داشته باشه دوربین بازی هم که کاملا مثل RE5 هستش کلا از نظر گیم پلی خیلی به اون شبیه هستش و من حتی با زامبولی های این بازی هم بیشتر حال میکنم با این کج . کله هستن اما واقعا رو مخ میرن مخصوصا اونا که کج راه میرن (:d)در اولین نگاه به نظر خیلی اُسکل هستن اما وقتی بهت میرسن کارای جالبی میکنن . صدایی هم که روشون گذاشت خیلی جالبه :d این یارو Morgan هم فکر کنم مرض 2 شخصیتی داره چون با خودش حرف میزنه هی میگه Zack .
در کل بازی که حمید رضا ازش تعریف کنه حتما ارزش داره تا آخرش بری

دوستان که همه فقط بازی تو گرافیک میبینن به جز گرافیک که اصلا واسم مهم نیست بازی بنظرم داستان قشنگی داره زک هم باز هم بنظرم در اصل خطاب به بازیباز که مرگان هی اسم میاره موقع تحلیل وقایع و یا اتفاقی مشکوکی که بیفته میگه فهمیدی زک یا تو تصمیم بگیر زک یا بیا پروندرو با هم مرور کنیم زک یا یک چیزی تو همین مایه ها که به نظرم منظورش به بازیباز بود تو ماشین هم وقتی هستین تالکو که بزنین در مورد خاطرات یا چیزهایی که به نظرش مشکوک بوده یا فیلمهای سینمایی که دیده یا باید ببینه میگه هر چقدر هم جلوتر میره داستانش قشنگتر میشه این Emaily هم چهرش خیلی شبیه به Naomi Watts به نظرم.
خلاصه از همه اینها که بگذریم هر کی به خاطر داستان بازی میگیره به نظرم یک بار تجربش کنه خالی از لطف نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or