Nintendo Deadly Premonition 2 | Switch

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
139109

Deadly Premonition 2
A Blessing in Disguise

ناشر: Rocking Star Games
کارگردان: SWERY
سبک: اکشن، متفرقه
تاریخ عرضه: 7/10/2020
پلتفرم: Nintendo Switch

ادامه حقیقی عنوان Deadly Premonition و ماجراهای مامور FBI، فرنسیس یورک مورگان که به صورت انحصاری برای نینتندو سوییچ منتشر خواهد شد.​

شماره اولش همون روزی که اومد تبدیل شد به کالت کلاسیک لامصب :D
مخلوط Twin Peaks و سایلنت هیل و ذهن مریض سازنده. قشنگ انگار نشستی کنار دیوید لینچ و اسید زده باشی:D کنترلش هم که خیلی بد بود و همین طور انیمیشن هاش:D
بشماره اولش به شدت بازی خاصی بود و هست و واقعا تجربه ای نیست که هرکس مایل باشه به بازی کردنش. واقعا تعجب کردن از معرفی شماره دومشو البته که خوشحال
من خودم زیاد بازی رو نرفتم جلو، ولی به همون اندازه تو ذهنم مونده تجربه اش.

شماره اولشم یه اشغال به تمام معنا بود نمیدونم چرا بهش دل بستید؟
داستانش در حد یه فیلم سینمایی یا حتی بهتر بود. همچنین بازی Charm خاص خودشو داشت چیزی که اکثر بازی‌های جدید دیگه ندارند.
نمیدونم چجوری به بازی که SWERY نویسنده و کارگردانش هست میتونید بگید آشغال به تمام معنا. همه بازیا قرار نیست شوکیس فنی و گرافیکی باشند یه سری رو فقط باید فقط تجربه کنید تا عشق سازنده به ساختشو درک کنید.

شماره اولشم یه اشغال به تمام معنا بود نمیدونم چرا بهش دل بستید؟

نکته اش همینه
شماره اول رو خیلی ها یه آشغال به تمام معنا میدونستن
و بازم کلی ملت بهش دل بستن

من با گرافیک داغون نسل ششمی اش کاری ندارم
ولی جدا امیدوارم افت فریم های کلفت تریلر رو نداشته باشیم تو خود بازی... خیلی رو مخه این قضیه

نکته اش همینه
شماره اول رو خیلی ها یه آشغال به تمام معنا میدونستن
و بازم کلی ملت بهش دل بستن

من با گرافیک داغون نسل ششمی اش کاری ندارم
ولی جدا امیدوارم افت فریم های کلفت تریلر رو نداشته باشیم تو خود بازی... خیلی رو مخه این قضیه
تا صبح هم فلسفه ببافی به نظرم اصلا مالی نیست بازیش.البته چون خودم بازی کردم میگما از روی تریلر یا یوتیوب ندیدم بخوام مثل بعضی بازیا نسخشو بپیچم >:)

تا صبح هم فلسفه ببافی به نظرم اصلا مالی نیست بازیش.البته چون خودم بازی کردم میگما از روی تریلر یا یوتیوب ندیدم بخوام مثل بعضی بازیا نسخشو بپیچم >:)

همین به تنهایی نکته حرف منو ثابت می کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or