Deadlock

665de6e3124125.png
سازنده : Valve
ناشر: Valve
سکب: Third person Hero Shooter / MOBA

خب بازی اومده زیر دستمون و کل بازیسنتر دارن اینوایت میگیرن :D
گفتم چه بهتر که تاپیکش رو داشته باشیم و دور هم جمع شیم ببینیم با بازی چند چندیم.

این تاپیک رو هم موقتی زدم و حتما به روزش میکنم.

دوستان اگه میخواید به من تو استیم pm بدین که دعوتتون کنم.
خودتون هم بیزحمت اگه گرفتین به دوستاتون بدین.

برای دعوت به بتا :
فرندکد من اینه: 39746560
آیدی: Makan_net

آخرین ویرایش:
اون اوایل تنها سرورش NA بود. اصلا نمیشد درست آنلاین پلی داد.

الان میشه؟

نظر خودمو بخوام بگم بازیش اونجوری منو جذب نکرد در صورتی که نصف عمرم پای گرایند Dota و LoL هدر رفته.

نظر بنده حقیر اینه که به هیچ عنوان به یه موفقیت عظیم دست پیدا نمیکنه.

ولی از lore بازی (حتی تو این حالت نصف و نیمه) خیلی خوشم اومد. دنیایی که ساختن خیلی خفنه.

اون اوایل تنها سرورش NA بود. اصلا نمیشد درست آنلاین پلی داد.

الان میشه؟

نظر خودمو بخوام بگم بازیش اونجوری منو جذب نکرد در صورتی که نصف عمرم پای گرایند Dota و LoL هدر رفته.

نظر بنده حقیر اینه که به هیچ عنوان به یه موفقیت عظیم دست پیدا نمیکنه.

ولی از lore بازی (حتی تو این حالت نصف و نیمه) خیلی خوشم اومد. دنیایی که ساختن خیلی خفنه.

الان سرور برای اکثر نقاط هست و از نظر پینگ و اینا مشکلی نداره بازی. البته به صورت مستقیم شما نباید به LOL و dota مقایسش کنی چون از سبک بازی‌ های مختلفی المان گرفته و نمیشه به صورت جدا جدا با هر کدوم مقایسش کرد خود من که بشخصه خیلی دوسش دارم اما باید بگم بازی عام نیست و بازی‌ سختی هم هست و پر از مکانیک و المان های مختلف البته بازی‌ های شبه این سبک دوباره دارن پا میگیرن و دارن قطاری ریلیز میشن حالا این که ددلاک چه‌ موفقیتی خواهد داشت رو‌ نمیشه مشخص کرد چون هنوز بازی خیلی کار داره و هنوز بازی UI درستی براش طراحی نشده و صرفا از رو tf2 ورش داشتن.

از اونجایی که از بازی داره روز افزون استقبال بیشتری میشه یه چند نکته جالب بگم از اطلاعات استخراج شده دیده شده که ۱۰۷ تا هیرو در دیتا بیس بازی وجود داره و نکته جالب اینه که بازی در پلی تست حال حاضرش صرفا هنوز گیم پلی مد نظر رو نشون نداده و فقط دار حال نشون دادن و تست مکانیک ها هست چون نسخه‌ی کاملتری هست که افراد خیلی محدودی بازی کردن الان قسمتی از بازی که به اسم جانگل در بازی‌های moba میشناسیم صرفا یک سری alien گزاشته شده که قرار هست هرکدوم شکل و شمایلو ابیلیتی های خودشون رو دارن و مثل الان صرفا بر اساس میزان جونشون طبقه‌بندی نمیشن حالا مثل این که چیزی که دولوپر در نظر داره به این صورت هست که هر لاین 1v1 باشه و هر تیم ۲ تا جانگلر داشته باشه که یک سری مکانیک هایی مثل اون کوزه های سول و شراین هم همین رو دارن نشون میده یک نکته جالب دیگه اینه که درسته که بیلد های مختلفی هست اما هنوز ایتم ها وارد بازی نشدن و چی جالبترش میکنه ؟ مثل این که این ایتم ها از نظر ظاهری هم تغییر ایجاد میکنن و ممکنه سلاح شما شکلش حتی عوض بشه و نکته اخر این که الان اکثر افراد داخل valve دارن روی deadlock کار‌ میکنن و حتی تعداد افراد خیلی کمی رو بازی مثل dota 2 موندن که نشون میده deadlock برای valve چقدر جدی هست.

View attachment 346402
سازنده : Valve
ناشر: Valve
سکب: Third person Hero Shooter / MOBA

خب بازی اومده زیر دستمون و کل بازیسنتر دارن اینوایت میگیرن :D
گفتم چه بهتر که تاپیکش رو داشته باشیم و دور هم جمع شیم ببینیم با بازی چند چندیم.

این تاپیک رو هم موقتی زدم و حتما به روزش میکنم.

دوستان اگه میخواید به من تو استیم pm بدین که دعوتتون کنم.
خودتون هم بیزحمت اگه گرفتین به دوستاتون بدین
سلام
76561198444962484
این ایدی اکانت استیم من هست اگر امکانش هست منم اد فرند بزنید خیلی دنبال این بازی هستم:x

به عنوان کسی که اوایل هم LoL بازی میکرد و هم اورواچ و با جفتشون خیلی حال میکردم، امیدوارم این بازی به عاقبت اونا دچار نشه.
فعلا که خیلی فانه و خیلی کم پیش میاد tryhard ببینی. بازی به طرز عجیبی بالانسه و خیلی راحت میشه کامبک زد و در عین حال راحت کری میشه کرد. کافیه 2 نفر تو تیم بدونن چیکار کنن بقیه دنبالشون میکنن و تیم فایتا رو درو میکنی :دی
برای هیرو اول به نظرم Seven یا Bepop خوبه. Sevenکه ultشو لول آپ کنید از یه جای بلند بپرین بالا سرشون ult بزنید از مالتی کیل لذت ببرین. Bepop هم با اون لیزرش خیلی راحت میتونید Deny کنین و اشک حریفو early game در بیارین. کل مید گیم به بمب گذاری رو ملت میگذره و endgame هم واقعا نمیشه کشتش. این مثلا دست دومه که bepop ورداشته بودم و بیلد اکثرا اسپریت / لایف استیل بود.

1725489182245.png
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or