Deadfall Adventures | PC

بازی توسط The Farm 51 در حال ساخت است و به نوعی به Uncharted اول شخص معروف شده است.ناشر بازی Nordic Games تایید کرده است بازی در سپتامبر امسال عرضه خواهد شد.
داستان بازی در سال 1938 هنگامی که فردی به نام James Lee Quatermain به همراه Jennifer Goodwin برای پیدا کردن شیئی باستانی به نام The Heart of Atlantis پا به معبدهای مصر باستان میگذارند آغاز می شود.
بازی علاوه بر اکشنهای بسیار دارای پازلها و صحنه های سینمایی زیادی نیز خواهد بود.
بازی از حالت Co-Op نیز پشتیبانی خواهد کرد.

HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Nordic Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]The Farm 51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Deadfall Adventures[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 15 نوامبر
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
تایپیک مشکلات نبود ! مجبور شدم اینجا بپرسم
بازی من Fullscreen نمیشه !! تو تنظیمات هم گزینه ای نیست !!
کسی میدونه چجوری میشه این مشکل رو حل کرد !؟

از یه چیز اطلاع ندارین مجبور نیستین اظهار فضل کنین!!
این لقب فقط به خاطر محیطها و اتمسفر بازی بهش دادن و تا قبل از عرضه هم کسی از کیفیتش خبر نداشته!!!

ولی گویا شما خیلی مجبوری اظهار فضل کنی
حالا کسی خبر داشته یا نه منم 2تا طرح میزنم شبیه به آنچارتد میگم یه بازی میخوام بسازم مثه اون بعد این لفب رو بهش بدن
از این عکس ها راحت میشه تشخیص داد بازی در چه سطحیه
شما میگی به خاطر محیطش لقب دادن؟ خب آدم کور هم میفهمه این طراحی محیط یه تقلید کورکورانه و فوق العاده ناموفقه
هیچوقت فکر نمیکردم یه روزی بخوام سر یه همچین موضوع خنده داری بحث کنم این بازی با آنچارتد:))هه
در ضمن لحن صحبت کردن شما اصلا مناسب نیست اگه برای مردم ارزش قائل نیستید که میزان شعور انسان رو میرسونه برای خودتون قائل باشید از بازی لذت ببر
موفق باشید

ولی گویا شما خیلی مجبوری اظهار فضل کنی
حالا کسی خبر داشته یا نه منم 2تا طرح میزنم شبیه به آنچارتد میگم یه بازی میخوام بسازم مثه اون بعد این لفب رو بهش بدن
از این عکس ها راحت میشه تشخیص داد بازی در چه سطحیه
شما میگی به خاطر محیطش لقب دادن؟ خب آدم کور هم میفهمه این طراحی محیط یه تقلید کورکورانه و فوق العاده ناموفقه
هیچوقت فکر نمیکردم یه روزی بخوام سر یه همچین موضوع خنده داری بحث کنم این بازی با آنچارتد:))هه
در ضمن لحن صحبت کردن شما اصلا مناسب نیست اگه برای مردم ارزش قائل نیستید که میزان شعور انسان رو میرسونه برای خودتون قائل باشید از بازی لذت ببر
موفق باشید

O.K
------------------------------------------------------
دوستان گیم پلی بازی مثل PainKiller و Serious Sam هست؟؟؟

آخرین ویرایش:
زیاد بازی جالبی نیست. تکسچر ها افتضاحه مخصوصا اسلحه ها نور پردازی و فیزیک و ... هم بیخیال شید.:-&
مبارزه هاشم خطی و بکش برو جلو به لطف هوش مصنوعی هویج همه دشمنان رو از همون پشت کاورشون بزنید.
پازل ها بد نیستن ولی بیش از حد ساده. چک پوینت ها هم شدیدا رو مخ دوباره باید کلی دیالوگ و ... گوش بدید.

در کل ارزش یه بار امتحان کردن داره اونم به خاطر لوکیشن های بازیی که نسبتا خوب کار شده
ولی در سیل بازی هایی که این ماه اومدن الویت رو این گیم نزارید. و روش زیاد حساب وا نکنید

دوستان اگه یادشون باشه تو اون 30 دقیقه گفته بودم باگ و گلیجی نداره اما بعدش سر و کلشون پیدا شد
این عکس رو ببینید :d

22657100173946372864.jpg

سایت Gamespot هم بازی رو مورد لطف و عنایت خودش قرار داد و نمره 3 رو به بازی داد :d
و دقیقا به باگ های عجیب بازی هم اشاره داشت

جالب Comment های ملت زیر نقد بوده که اکثر با همون 6 و 7 موافق بودن و 3 رو خیلی بی رحمی دونستن

یه سری ویدئو تو فولدر بازی هستش که میتونین داخلش روند ساخت بازی رو ببینید .. خیلی جالبه ... موشن کپچرهای این بازی رو مثلا با یه عنوانی مثل بیاند مقایسه کنید ...
اینقدر انیمیشن ها و گرافیک بازی در حد ابتدایی هستش که آدمو یاد بازی های 10 سال پیش میندازه ... در کل طرفش نرید . فاجعس ... البته گیم اسپات هم یه نمره 3 خوشگل نثارش کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or