Dead Space :Visceral Games نمرده است, بلکه در استراحت است

Mr. Worldwide

کاربر سایت
icon.jpg

Steve Papoutsis مدیر استدیو Visceral Games در مصاحبه ای درمورد Battlefield: Hardline به فرنچیز Dead Space اشاره کرد که این فرنچیز نمرده بلکه در حال استراحت است.

Steve Papoutsis در این مورد در نمایشگاه Gamescom بیان کرد:"
آیا Dead Space مرده است؟ نه برای من که چنین نیست. من عاشق این بازی هستم و تیم Visceral نیز به بازی علاقه دارند. استدیو ما هفت سال روی نسخه های متعدد بازی کار کرده است و حال زمان آن رسیده بود که ما استراحت بکنیم و یک چیز جدیدی را امتحان بکنیم."

Papoutsis افزود:"
اما در مورد این فرنچیز شور بسیار زیادی وجود دارد, این هیجان نه تنها از من بلکه از اشخاص دیگر در این کمپانی نیز هست. من فکر می کنم این فرنچیز یک IP مهم برای کمپانی است. شما هیچ وقت نمی دانید چه چیزی اتفاق خواهد افتاد... من واقعا درمورد از چنین چیزی در نسل جدید هیجان زده خواهم شد."

Visceral Games در حال حاضر در حال کار برروی Battlefield: Hardline و Star Wars نیز می باشد.

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: noorihamid99
بر عکس اویل که یجورایی برام مثل pes شده سالها و از هر دو کامل قطع امید کردم, ولی هنوز امیدو به dead space قطع نکردم و بنظرم میتونه شروع دوباره داشته باشه تو نسل فعلی.

یعنی قسمت سوم رو نزدیک 30 دقیقه رفتم بوسیدمش گذاشتم کنار گفتم الان بازی رو تموم میکنم گند میخوره به خاطرات DS 1 و 2 رسماً اکشن بود بازی نباید.ساخته بشه تا زمانی که بتونن جو و اتمسفر قسمت اول رو با تمامی المانای قسمت 2 باهم ترکیب کنن و یه چیز خفن تحویل بدن!.
فعلاً هم من و خیلی های دیگه شوقی به ادامه ی سری نداریم فعلاً استراحت کنه خیلی بهتره.

خوبه. امیدوارم نسخه بعدی با آلمان های جدید حس و حال نسخه اول و دوم رو دوباره بهمون بده.
دلم واسه نیکرومورفا تنگ شده:|

پ.ن: جمله بالارو که خوندم خودم حس بدی بهم دست داد :دی

شماره های سوم لطمه های زیادی به این بازی زد,امیدوارم اگه قراره ادامه ایی برای ای پی بیاد,ادامه بر پایه قسمت اول و دوم باشه ,و مانند رزیدنت اویل از مسیر اصلی خود خارج نشه
ویسرال همیشه برای من خواهند ماند.

متاسفانه کارگردان و طراح های اصلی این بازی استدیو رو ترک کردند و همین باعث افت شدید بازی در نسخه سوم بود. همین هفته گذشته دوباره DS 1 و DS 2 رو تموم کردم به نظرم با این داستان میتونستند خیلی بهتر نسخه سوم رو بسازند.

البته از دید فروش نگاه کنیم باید به سازندگان نسخه سوم حق بدیم ، سبک Survival horror دیگه پولساز نیست فقط گیمر های Hardcore ترجیح میدن بازی هایی مثل Silent Hill ، Dead Space و Resident Evil قدیمی رو تجربه کنند بنابراین برای سود بیشتر چاشنی اکشن بازی رو زیاد میکن

تنها چیز جذاب نسخه سوم بخش Co-op بود که خیلی خوب طراحی شده بود (که اونم ترسناک نبود :| )!

آخره قسمت سوم مگه داستانش بسته نشد؟؟
آیزاک نمرد مگه؟؟
راستی شماره سه زیادی هم بد نبود..فقط یه کم سردرد میاورد...من راضی بودم ازش:>

آخره قسمت سوم مگه داستانش بسته نشد؟؟
آیزاک نمرد مگه؟؟
راستی شماره سه زیادی هم بد نبود..فقط یه کم سردرد میاورد...من راضی بودم ازش:>

نه نمرد ، بعد از تیتراژ صداش از بیسیم میاد ، یه DLC هم منتشر شد که بعد از بیدار شدن Isaac رو دنبال میکنه به اسم Awakened

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or