Dead Space 3 | PS3

چقدر طولانی هست بازی . تمام نمیشه لعنتی :d . در کل خیلی با بازی حال کردم . از شماره دوم بهتره ولی به پای اولی نمیرسه . درضمن بازی 1080p با فریم دهی عالی اجرا میشه . خداییش حتی یه بار افت فریم یا پارگی تصویر ندیدم تو بازی . گرافیک تو محیط برفی خیلی عالیه .

سلام
من یه جای بازی موندم که اگه میشه لطف کنید و راهنماییم کنید
من الان تو اون قسمتی هستم که دوستم منو با یه آسانسور مانند که شبیه قفسم هست می فرسته پایین,و اون پایینم یه چیزایی هستن که رو دیوارن و یه جورایی شبیه چشم می مونن و شلیکم که می کنی بهشون هیچ اتفاقی نمی یوفته.
میشه لطف کنید و بگید تو این قسمت چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟

سلام
من یه جای بازی موندم که اگه میشه لطف کنید و راهنماییم کنید
من الان تو اون قسمتی هستم که دوستم منو با یه آسانسور مانند که شبیه قفسم هست می فرسته پایین,و اون پایینم یه چیزایی هستن که رو دیوارن و یه جورایی شبیه چشم می مونن و شلیکم که می کنی بهشون هیچ اتفاقی نمی یوفته.
میشه لطف کنید و بگید تو این قسمت چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
اونجا باید هر دفعه به یکی از اونها شلیک کنی بعد اگر درست شلیک کنی یه موجود داتی میریزن بیرون که باید اونها را بکشی وقتی تمام شد دوباره باید به اون غده شکل که تو سقف هستن بزنی تا دوباره موجودات میریزن بیرون .اینقدر این کار را تکرار میکنی که دوباره سوار قفس شی تا به سمت بالا بیای

هــــــــــــــی!!! خداییش بازی بودا.....یادش بخیر!!
یه فن آرت بسیار زیبا برای طرفداران.....راستی DS باز کم داریم یا من اینطوری فک میکنم؟؟
dead_space_by_farkwhad-d49arb1.jpg

تو اواخر چپتر 18 اونجایی که اون گردباده میاد و باید سریع فرار کنیم اونجا گیر کردم. دفعه اول رو ردش کردم سعی کردم گردباده نزدیک شد و بعد اون راه که بسته بود باز شد و سریع رفتم, اما تو مرتبه دوم هرکاری میکنم اصلا راهِ باز نمیشه هیچ حتی میمیرم! :( هیچ راه فراری هم نداره! یه جورایی نه راهِ پس دارم نه پیش! باید چیکار کنم ؟?

من که دارم بازیش میکنم اونم چی با سینمای خانواده نابود شدم
امشب هم بقیه شو بازی کنم یکمی هیجان خونم بره بالا
ولی در کل بدی بازیش اینه که سیو کردنش خیلی ناجور ای کاش مثل دوش سیوش با خودت بود بهتر میشد

co-op اش خیلی خوبه، چون اگه لگ زیاد هم داشته باشی، میتونی باز بی مشکل بازی کنی

فقط بدی اش اینه که وقتی میخوای پاز کنی و از بازی بیای بیرون، راحت اگه طرفت نذاره نمی تونی، تازه خدا نکنه طرفت بچه باشه ...!

منم بازی رو تمام کردم ولی نسبت به دوش خیلی ضعیف عمل کرده بود
یه ترس های هم داشت ولی باز هم فایده نداشت
ولی تنها جای که خیلی حال کردم فضا بود اصلا ادم حس میکرد توی فضا هست اوففف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or