Dead Space 3 را پیش خرید کنید !

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Dead Space 3 در لیست پیش فروش های خرده فروش آفریقای جنوبی قرار گرفته است .

91548542938178074516.jpg

پس از موفقیت خوب و حساس دو بازی اول Dead Space عرضه نسخه سوم زیاد دور از انتظار نبود . با این وجود Electronic Arts و Visceral games هیچگونه اعلام رسمی

از نسخه سوم این بازی نکرده بودند .

طبق لیست پیش فروش BT games یکی از خرده فروشی های آفریقایی به نظر میرسد که عنوان سوم این بازی بزرگ در حال آمدن باشد , و یک
pre-order sku در سایت

قرار گرفته است . البته این بدان معنا نیست که این بازی رسما توسط EA تایید شده باشد ولی این سایت یک صفحه پیش فروش برای بازی قرار داده است که

شاید باعث شود
Electronic Artsهرچه زودتر این بازی را تایید رسمی کند یا شاید هم BT چیزهایی میداند که ما نمیدانیم ...

منبع

امیدوارم تایید بشه چون ترسناک تر از این بازی ندیدم واقعا حس ترس را به خوبی به گیمر منتقل میکنه .
ترسناك تر از اين بازي كه هست، نمونش Amnesia!!
اميدوارم زودتر تاييد شه. جديدا بازي هاي EA قبل از تاييد شدن زسمي دونه دونه دارن لو مي رن تو سايت ها! Crysis 3 هم اينجوري شد

ترسناك تر از اين بازي كه هست، نمونش Amnesia!!
اميدوارم زودتر تاييد شه. جديدا بازي هاي EA قبل از تاييد شدن زسمي دونه دونه دارن لو مي رن تو سايت ها! Crysis 3 هم اينجوري شد
EA بیکار بیاد لو بده یک تیزر میده معرفی میکنه بازی رو دیگه

حتی یک عکس هم از Dead Space 3 ندیدیم بعد پیش خرید ؟ ! :)) اگه شایعات درست باشه و FPS هم باشه که هیچی دیگه ...

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

واقعا بازی ترسناکیه
ولی به پای resident evil 3 نمیرسه
یادمه وقتی غوله میامد قلبم مثل گنجشیک به طپش میفتاد رنگم زرد میشد و .....

کلا هیچ بازی به پای رزیدنت اویل نمیرسه.:)

آخرین ویرایش:
ترسناک نیست اما هیجانی با حال بازیش.اینقدر از 2 سالگی زامبی.اینفکتور دیدیم دیگه تو واقیعتم ببینم نمی ترسم تازه میافتم دنبال زامبی مغزشو بیارم پایین ::d.... اما امیدوارم بیاد شماره جدیدش حال میده

حتی یک عکس هم از Dead Space 3 ندیدیم بعد پیش خرید ؟ ! :)) اگه شایعات درست باشه و FPS هم باشه که هیچی دیگه ...

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

کلا هیچ بازی به پای رزیدنت اویل نمیرسه.:)
من از نظر ترسناک بودن بازی گفتم مگر نه که هیچ بازی به پای Gta و Fallout و TES نمیرسه

این پیش فروش‌های الکی‌ پیش میان بعضا :-?
===================================

من کم مونده بهEmail,EA بدم بیفتم پاشون یه چیزی از اینDS 3 نشون بدن :دی،واقعا یکی‌ از بهترین بازی‌های این نسل هست،هنوزم دارم شماره دو رو بازی می‌کنم،فقط امیدوارم تو شماره جدید جو بازی به شماره یک نزدیک تر بشه (شماره یک خیلی‌ جو افسرده‌ای داشت :دی) FPS هم نکننش واسه فروش بیشتر. :|

من از نظر ترسناک بودن بازی گفتم مگر نه که هیچ بازی به پای Gta و Fallout و TES نمیرسه

از الان دارم میگم اگر FPS Dead Space 3 باشه نصف هیجان بازی گرفته میشه تو زیرو گرویتی باید TPS باشه تا هیجان داشته باشه یکی از جاذبه های Dead Space که اونو خیلی متمایز میکنه همین خصوصیتش بود که باید تو خلا کار انجام میدادی میجنگیدی مخصوصا جنگیدنش و اون صدا تو اون منطقه که واقعا احساس میکردی همونجایی . من مطعنم واسه ی اینکه اینا از متور Forsbite 2.0 استفاده کردن 100% این شماره FPS هست و یک شکست میخوره این بار مگه اینکه دیگه ببنیم چقدر خلاقیت تو بازی به خرج دادن که FPS بودنش زیاد تو ذق نزنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or