من که زیاد با نسخه ی یکش ارتباط برقرار نکردم به خاطر تکراری بودن جو محیط و وسطای بازی بیخیال ادامه دادنش شدم . امیدوارم این نسخه بهتر از قبلیه باشه .
بازی ادامه ی نسخه ی اولشه !؟
خیلی جالبه من که 2 بار تموم کردم.
بعد از هر دفعه هم دوستداشتم یبار دیگه برم اصلا سیر نمیشدم!! :d
شخصیت داستان که همون قبلیه (ایزک کلارک ) پس حتما همین طوره!!!
به جرائت میتونم بگم یکی از بهترین بازی این نسل این بازی بود اولش که رفتم بخرم چون اصلا نه تریلری از این بازی رو دیده نه هیچ صحبتی دو دل بودم که بخرم یا نخرم ولی وقتی خریدم رفتم وشروع کردم به بازی دقیقا یادمه 14ساعت پای دستگاه تکون نخوردم تمام کسایی هم که از گیم پلی بازی ایراد می گیرند بیشتر بخاطر ترس واسترسی هست که روی بازی حاکمه
وقتی برای اولین بار دیدم میشه رو در دیوار راه رفت کفم برید بازی یعنی اینکه هر چی بازی می کنی تشنه تر میشی بازی یعنی اینکه وقتی بازی میکنی چنان شوکی یدفعه بهت میده که یک متر بپری هوا باید بلد باشی با هر دشمنی چطوری بجنگی در این نسل هیچ بازیی ترسناک تر از این بازی ندیدم واقعا ea روی بعضی از شرکتهای بازی سازی رو کم کرد وبهشون یاد داد چطوری یک بازی بسازن که گیمر خسته ودل زده نشه چیزی که در گیمهای امروزی کاملا مشهوره
در مورد قسمت دوم این بازی هم باید بگم مطمئا باشید این بازی یک عنوان بسیار بزرگ میشه
خدا وکیلی این بازی کجاش ترسناک بود ؟!!
من ادم شجاعی نیستم ولی حتی 1 بار هم نترسیدم ! یا حتی غافلگیر هم نشدم !
نمیدونم شاید به خاطر این بود که بازی خیلی خیلی خیلی تیر میداد .
یه چیزی تو همین مایه ها !منظورم از ترس اینبود که ادم خودش رو خیس کنه
این بازی حداقل یکم اضطراب در گیمر ایجاد میکرد وهر لحظه امکان درگیری بود اینم که میگی یکدفعه هم غافیلگیر نشدم شما یا حتما خودت این بازی رو ساختی یا کاملا از قبل اگاه بودی
یه چیزی تو همین مایه ها !
خوب دوست من چیزی برای غافلگیری نداشت ! درسته اولای بازی جالب بود .
اما بعد یکی دو ساعت غافلگیری ها تموم میشد .
مثلا خوب موقعی که یک نکروموو ( اسمشو درست نوشتم ؟ درست یادم نیس ) رو زمین افتاده تابلو که اگه نزدیکش بری بلند میشه !!!
این حرف رو خدایی جز اینجا جای دیگه نزن که بهت میخندن.خدا وکیلی این بازی کجاش ترسناک بود ؟!!