بچه ها اون دشمنایی که میزدیشون میفتادند و دوباره خودشون رو ترمیم میکردن رو با چی میشه کشت؟
اونها هیچ جوری نمیشه کشتشون ( اگه منظورت همونهایی هستن که توی چپتر 14 و 15 میان ) تنها کار اینه که بزنیشون بعد با statis آهستشون کنی بعد از اون اتاق فرار کنی
بچه ها اون دشمنایی که میزدیشون میفتادند و دوباره خودشون رو ترمیم میکردن رو با چی میشه کشت؟
دوستان تا آخر بازی چندتا زره به جز زره اول می تونیم بگیریم و این زره ها چه فایده ای دارن !؟ یعنی با توجه به پولی که باید بدیم جون و ... اضافه می کنند یا نه فقط شکل ظاهری تغییر می کنه !؟
فکر کنم بهترینشون همین Advanced Suit باشه !
این لباس مهندسی پیشرفته که آخر کار بهمون میده هم جالبه ! مثل لباس اسکورپیون هستش ! :d
خیلی ! من خودم الان حدود 6 7 تا دارم . هرکدوم رو زیرش توضیح داده که چی کار میکنن . یکی قدرت اسلحه هارو زیاد میکنه حالا یا یه اسلحه خاص یا تمامشون رو . یکی زمان Stasis رو رفزایش میده . یکی وقتی از Health Pack استفاده کنی بیشتر Health رو پر میکنه و یا یکی از قیمت اجناس Store کم میکنه و ...
باید بخونی ببینی کدوم بیشتر به دردت میخوره
آره نوید ! امروز رفتم ویژگی های این جدیدا رو دیدم بهتر بودن !باو بعد ازون کلی Suit میده که همشون یه پسوند Elite دارن و بسیار هم کارآمد هستن !
تو اسپویلر گذاشتم شاید کسی تموم نکرده نخواد بدونه :d
sry فکر نمیکردم تا این حد اسپویل باشه :dمن نمیدونم اینقدر استفاده از اسپویلر سخته؟
دوستان لطف کنن هر چیز در مورد داستان یا حل معماها باشه را درون اسپویلر بگذارن
چپتر 7 جائی که میریم تو یک راهرو دو تصویر سه بعدی مجازی از یک زن رو نشون میده یک در هست که باید ازش رد شیم اما وقتی مارو اسکن میکنه Lock میشه یعنی کلاً قفل هست. چیکار باید کرد ؟
سلام
یه مدت بچه ها دیسک 2 بازیشون رو هارد کپی نمیشد، این قضیه حل شد؟ میخواستم بازی رو بگیرم گفتم بپرسم کجا بازی رو داره (خصوصی هم میتونین بهم بگین)