Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
خيلي سانسور كردي كامنتمو !! :d

نميدونم چطوري توضيح بدم !!
ببين اين مثل اين ميمونه كه شما اول اندرگراند 2 رو بازي كني بعد خوباي يكشو بازي كني !!
ميبيني كه اصلا نميكشه !!!

بازي طوري عوض شده كه مثل كار او ديوتي يا دويل مي كراي نيست كه هر شماره رو هروقت خواستي بتوني بازي كني !!
شرايط به گونه اي عوض شده كه دست ادم باز نيست براي برگشتن به گذشته !!
البته اين نظر منه. شايد براي خيليا مهم نباشه كه در هر شماره چطوري بايد با امكانات كنار بيان ! :)

به نظر من هنوز هم ميشه DS1 رو بازي كرد.هم نسخه 1 و هم نسخه 2 واسه خودشون دنيايي دارن كه باعث ميشه گيمر در اون غرق بشه.گيم پلي هر دو نسخه هم تا حد زيادي يكيه.فقط پرواز در خلا مهم ترين تفاوتشه.هر دو نسخه از لحاظ گرافيكي هم شاهكار هستن.تنوع موجودات و طرز كشتنشون و اسلحه ها و اپگريد وسيله ها و محيط بازي(تا حدودي) و.....همه و همه در هر دو نسخه تقريبا به يك شكله.ديگه نميدونم جناب koorosh sh چطور و با چه دليلي هنوز روي اين نكته كه DS1 رو ديگه نميشه بازي كرد اصرار داره!
البته منم موافقم كه DS1 جذابيتهايي داشت كه اصلا تو DS2 شاهدش نبوديم ولي در عوض DS2 پيشرفتهايي زيادي كرده و صد در صد جذاب تر شده.

ببين اين مثل اين ميمونه كه شما اول اندرگراند 2 رو بازي كني بعد خوباي يكشو بازي كني !!
در حال بازي كردن SH2 هستم و به طرز وحشتناكي هم دارم لذت ميبرم:)

از نظر جو و اتمسفر DS یه سر گردن بالاتر از DS2 هست فضا و رنگ بندی تو ایشیمورا بی نهایت دلگیر و مرده بود حس تنهایی به خوبی احساس میشد این خودش باعث جذابیت میشد. ولی DS2 جو خیلی گیرای نداره فضا ها دیگه اون حالت دل گیرانه رو نداره از رنگ های روشن و شاد تو محیط استفاده شده مثلا اومدن با استفاده از تاریکی ترس رو به Player القا کنن یا این کابوس های ایزاک که به نظر من تو هیچ کدوم موفق نبودن.
ولی در کل بخوایم حساب کنیم DS2 بازی بی نهایت زیبا و هیجانی هست که بازی کردنش لذت خاصی داره گرافیک خوبی داره سرعت بازی هم زیاد شده ولی به نظر از نظر جو و اتمسفر و شوک های لحظه ای DS سر تر هست.

من عرض كردم نظر شخصيمه ديگه :)

در ضمن سايلنت هيل 2 كه شما الان داري بازي ميكني (همينه ديگه؟) دقيقا در درجه ي مثال دويل مي كراي قرار ميگيره نه اندرگراوند :d

بلاخره تمامش کردم !! به نظر من ترسناک ترین قسمت تو چپتر 5 بود تو کلیسا با heaset بازی کردم 4 صبح
قلبم اومد تو دهنم . ولی باز DS1 یه چیز دیگه بود . یه جورایی از محیط بازی مخصوصا از چپتر 10 به بعد
خوشم نیومد دیگه خسته کننده شده بود . یه مشکل دیگه بازی این بود که اول بازی خیلی خیلی اسون بود
ولی اخر بازی خیلی خیلی خیلی سخت . مخصوصا چپتر 14 .
ولی در کل عالی بود .

سلام.
کسی تونست از سیو های شماره یک استفاده کنه؟
برای من فقط یه سوئیت و یه اسلحه میده(البته اگه مربوط به سیو باشه)
فقط همین بودش
قرار بود اگه شما نسخه یک را بازی کرده باشی پلاسما کاتر نسخه قبل براتون باز بشه و برای همین سیو ها را چک میکنه

الان تو چپتر 14 هستم، این رفیقمون که همچین سگ جونه و با هر بار کشتنش دوباره دست و پا درمیاره چطوری میشه خلاصش کرد؟

Last edited by a moderator:
الان تو چپتر 14 هستم، این رفیقمون که همچین سگ جونه و با هر بار کشتنش دوباره دست و پا درمیاره چطوری میشه خلاصش کرد؟

من که نتونستم بکشمش ولی میزدم دست و پاشو قطع میکردم بعدش زمانو براش کند میکردم بعدش سریع فرار میکردم!

فقط دست و پاش رو بزن و فرار کن تا برسی به boss اخر بازی باید از دستش فقط فرار کنی نمیشه کشتش

سلام .
خوب هستید دوستان ؟
=====
دوستانی که هی میگفتن بازی چرا نصفه نیمه تموم شد یا بهتر بود کامل میشد ؛ یه خبر خوش :

یه dlc داره منتشر میشه که با دو شخصیت به نام های Gabe Weller و Lexine Murdock. داستان رو ادامه میده ،
DLC بازی Dead Space 2 به نام Severed در یکم مارچ بر روی XBL و PSN قرار میگیرد.
قیمت این dlc حدود 560MSP گفته شده است که بر روی XBL و PSN قرار میگیرد.
داستان dlc :
Severed بازیکنان را با این دو شخصیت به یک ماجراجویی در کنار Issac Clarke در sprawl می برد.
Gabe به عنوان محافظ (security guard) در spraw در مقابل necromoprh می جنگد البته به همراه.Lexine
منبع : playfront
یه خبر تکمیل کننده هم بگم اما یه خورده بد :( :
فعلا که فقط بر روی شبکه ها عرضه شده و به صورت مجانی هم نمیشه ازش استفاده کرد.
حرفی از عرضه بر روی pc زده نشده

آخرین ویرایش:
برای من ایزاک سایه داره به بقیه چیزا دقت نکردم

یجا هست که از بازی میره بیرون :چپتر هفت بعد از اون قسمتی که 5 یا 6 تا کپسول انرژی رو داغون میکنیم و دو تا در رو رد میکنیم به قسمتی که بعد از هک کردن در وارد میشیم یه تونل هست که با نور نارنجی متحرک وقتی به انتهاش میرسیم یه در دیگه هست اونو که باز میکنم از بازی میاد بیرون
نمیتونم عکس بگیرم میشه بگید با چی عکس بگیرم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or