Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
نمیدونم بچه ها اینو گذاشتین یا نه

کارکترها تو این انیمیشن شبیه ژاپنیان

نمیدونم والا
Dead-Space-Aftermath.jpg

ژانر: انیمیشن, ترسناک, علمی تخیلی
کیفیت: ۷۲۰p – عالی
فرمت: mkv
حجم: ۴۰۰ MB
تاریخ انتشار: ۲۰۱۱
کارگردان: Mike Disa
خلاصه داستان: The End was only the Begining

size.gif
حجم: ۴۰۰ MB
download.gif
دانلود فیلم با لینک مستقیم

-----------------------------------------------------------------------
اینم که قبلیه بود دیگه Downfall

Dead+Space+-+Downfall+%282008%29+BluRay+Rip.jpg

Code:
http://rapidshare.com/files/157266137/Dead.Space.D.2008.ENG.DVDRip.part1.rar
http://rapidshare.com/files/157266205/Dead.Space.D.2008.ENG.DVDRip.part2.rar
http://rapidshare.com/files/157266307/Dead.Space.D.2008.ENG.DVDRip.part3.rar
http://rapidshare.com/files/157266380/Dead.Space.D.2008.ENG.DVDRip.part4.rar
http://rapidshare.com/files/157266475/Dead.Space.D.2008.ENG.DVDRip.part5.rar
http://rapidshare.com/files/157266555/Dead.Space.D.2008.ENG.DVDRip.part6.rar
http://rapidshare.com/files/157266659/Dead.Space.D.2008.ENG.DVDRip.part7.rar
http://rapidshare.com/files/157266674/Dead.Space.D.2008.ENG.DVDRip.part8.rar

[/SPOILER
خیلی ممنون.اقا Dead Space : Salvage Graphic Novel رو میشه لینکشو بزارید ؟

من اینو پیدا کردم نمیدونم

Salvage هم پیدا کردم میزارم

اما من نظرمو در مورد بازی نگفتم

نقاط منفی :

1: زوم (که همه میدونید دیگه)

2: من موندم این اسحاق داداشمون (همون ایزاک) :D این سوییتی که میپوشه چیه داستانش ؟

اگه دقت کرده باشین وقتی لگد میکوبه انگار موشک میخورد به زمین (2 بار که میزدی کلمه -18 میگفت . نام نمیارم :d ) فیزیکش یکم غیر منظقی بود

3: این موجوداتم تا وقتی زنده ان که مثل ستون فقرات دایناسور قوین وقتیم میمیرن نمیدونم این چه فیزیکی بود ؟ مثل پر کاه میشه

یا سوییت این داداشمون اسحاق خیلی قویه که مثل پر کاه اینا رو شوت میکنه یا فیزیکش اینطوریه

البته فکر میکنم فیزیکش اینطوریه چون اول بازی وقتی داداشمون اسحاق :)) هنوز سوییت تنش نکرده بود جسدا همینطوری بودن

نقاط مثبت :

1:البته فکر میکنم منفی: در کل 9 بار به شکل وحشتناکی ترسیدم

2: صدا گذاری عالی مخصوصا رو 5.1
من هی بر میگشتم پشتمو نگاه میکردم :))

بقیشم که خودتون میدونید
دیگه نمیگم

فقط اخره بازی یکم گنگ بود !

کسایی که بازی نکردن اسپولر رو باز نکنن

من نفهمیدم اون زنه اخر بازی که اومد نجاتش داد هم جزء توهماتش بود ؟؟!
اخه اول صندلی خالی بود من که دو بار تموم کردم بازم واسم گنگ موند

2: من موندم این اسحاق داداشمون (همون ایزاک) :D این سوییتی که میپوشه چیه داستانش ؟

خُب نسخه اول که مهندس سفینه بود و باید سوئیت میپوشید. و چون مهندسه بلده با سوئیت ها کار کنه و یکی از اصلی ترین دلایل زنده موندنش همین سوئیت پوشیدنشه.

در مورد اسپویلر آخر:

احتمال اینکه الینایی که آخر بازی میبینیم تخیل بوده باشه وجود داره. گرچه مارکت نابود شد ولی ممکنه قطعه ای ازش باقی میموند و... ولی از طرفی هم آیزاک تونست توی ذهن خودش تخیلاتش رو شکست بده پس الینا به احتمال زیاد زنده موند.

خُب نسخه اول که مهندس سفینه بود و باید سوئیت میپوشید. و چون مهندسه بلده با سوئیت ها کار کنه و یکی از اصلی ترین دلایل زنده موندنش همین سوئیت پوشیدنشه.

در مورد اسپویلر آخر:

احتمال اینکه الینایی که آخر بازی میبینیم تخیل بوده باشه وجود داره. گرچه مارکت نابود شد ولی ممکنه قطعه ای ازش باقی میموند و... ولی از طرفی هم آیزاک تونست توی ذهن خودش تخیلاتش رو شکست بده پس الینا به احتمال زیاد زنده موند.

نه منظور من این نبود که چرا سوویت میپوشه

شما کامل نخوندی

اگه دقت کرده باشین وقتی لگد میکوبه انگار موشک میخورد به زمین .فیزیکش یکم غیر منظقی بود

انگار قابلیت خرید Node از Shopها هم برداشته شده:( یا باید مثل بقیه آیتما کیتشو گیر بیارم؟

نه میشه خریدشون. یادم نیست چیپشو باید پیدا کنید یا نه ولی فکر کنم توی یکی از اون اتاقایی که با Node باز میشن چیپستش بود !

بازی رو امروز گرفتم . الان چپتر 3 هستم . DS1 یکی از بهترین بازی هایی بود که تا جالا انجام دادم . نسخه
دوم هم برای من راضی کننده هست . ولی تنها مشکلی که داره اینه که اصلا با نسخه قبلی فرقی نکرده !!!
به جر تو چند مورد گرافیکی و کوچیک . بیشتر شبیه به یه DLC میمونه که واسه DS1 اومده !!:d.
زاویه دوربین بازی هم که هیچ فرقی نکرده فقط یکم دور تر شده . گرافیک و صدا گذاری هم مثل نسخه قبلی
عالی هست .
در مورد سخن گو شدن ایزاک هم بگم که همون لال بود بهتر بود :d . کلان فکر نکنم 2 خط هم تا حالا صحبت
کرده . که یک خطش فقط F*ck بود
این قضیه توهم زدن هم به نظرم خیلی مسخره هست . اصلا خوشم نیومد . یه جورایی بازی فانتزی شده.!
در مورد ترسناک بودن بازی باید بگم نسخه اول به نظرم ترسناک تر بود . به علت بسته بودن فضا بازی و
لال بودن ایزاک. یه جو خاصی داشت بازی به نظرم .
در کل از بازی راضی هستم .

بازی رو امروز گرفتم . الان چپتر 3 هستم . DS1 یکی از بهترین بازی هایی بود که تا جالا انجام دادم . نسخه
دوم هم برای من راضی کننده هست . ولی تنها مشکلی که داره اینه که اصلا با نسخه قبلی فرقی نکرده !!!
به جر تو چند مورد گرافیکی و کوچیک . بیشتر شبیه به یه DLC میمونه که واسه DS1 اومده !!:d.
زاویه دوربین بازی هم که هیچ فرقی نکرده فقط یکم دور تر شده . گرافیک و صدا گذاری هم مثل نسخه قبلی
عالی هست .
در مورد سخن گو شدن ایزاک هم بگم که همون لال بود بهتر بود :d . کلان فکر نکنم 2 خط هم تا حالا صحبت
این قضیه توهم زدن هم به نظرم خیلی مسخره هست . اصلا خوشم نیومد . یه جورایی بازی فانتزی شده.!
در مورد ترسناک بودن بازی باید بگم نسخه اول به نظرم ترسناک تر بود . به علت بسته بودن فضا بازی و
عزیزم آیزاک دیالوگ داره، در حد تیم ملی.:d تعداد دیالوگهاش زیاده.
زود قضاوت نکن.

عالی هست .

برادر من که بازی رو 2 بار تموم کردم هنوز نمیتونم یک نظر جامع و کامل بدم.

این که شما بعد 3 مرحله چه طوری به این نقد ها رسیدی....

اما در مورد سوییت های آیزاک و دوستی که در مورد قدرت لگد های آیزاک گفت.
کفش های بزرگی که با پوشیدن سوییت ها میبینید جنسش از آهن هست که در شرایط خلاء
خاصیتی مغناطیسی پیدا میکنه و باعث می شه که آیزاک روی سطح اجسام بچسبه و بتونه در اون شرایط راه بره.
هنگامی که در شرایط خلاء هستید به راه رفتن آیزاک که دقت کنید(مخصوصا در قسمت DS1 که خاصیت پرواز آزادانه وجود نداشت) میبینید که پاهاشو از رو زمین میکنه و راه میره چون کفش های سوییت هاش همونطور که گفتم در این شرایط حالت آهنربایی داره.و اون طور که در DS1 اشاره شد آیزاک میتونه با این کفش های آهنربایی سنگین
بر سر و صورت دشمنان بکوبه.
نکته جالب دیگه بدونه دونستن این مطالب هم از فریاد ولرزش زمین هنگامی که آیزاک لگد میزنه میشه فهید که این کفش ها چه قد سنگین هستند

آخرین ویرایش:
در مورد ديالوگهاي ايزاك بگم كه خيلي خوب كار شده !!
يعني نفس كشيدنش موقع صحبت كردن يا نفس نفس زدن توي دويدن و غيره خيلي دقيق كار شده !!
مخصوصا موقع پانچ كردن دشمنا كه شما تند تند دشمنا رو پانچ كنيد و ببينيد كه زمين و زمان رو فحش ميده !!! :))

• Like
Reactions: Electronic Arts
خیلی بازیه توپی بود ترسناکترین چپترش به نظرم چپتر 10 بود. نسخه ی 1 رو بازی نکردم ولی 2 خیلی باحال بود. کلا از این سبک بازی های ترسناک خوشم میاد. ما منتظر سومیش هستیم;).

خیلی بازیه توپی بود ترسناکترین چپترش به نظرم چپتر 10 بود. نسخه ی 1 رو بازی نکردم ولی 2 خیلی باحال بود. کلا از این سبک بازی های ترسناک خوشم میاد. ما منتظر سومیش هستیم;).

يك پيشنهاد دوستانه واست دارم:برو نسخه يك رو بازي كن.چون اون هم واسه خودش از همه نظر يك بازي فوق العادست.حتي شايد واست از نسخه دوم هم جذاب تر باشه.از لحاظ گرافيكي و گيم پلي ميتونم ادعا كنم از خيلي از بازيهاي فعلي سطحش بالاتره.
به هر صورت تصميم با خودته:d

يك پيشنهاد دوستانه واست دارم:برو نسخه يك رو بازي كن.چون اون هم واسه خودش از همه نظر يك بازي فوق العادست.حتي شايد واست از نسخه دوم هم جذاب تر باشه.از لحاظ گرافيكي و گيم پلي ميتونم ادعا كنم از خيلي از بازيهاي فعلي سطحش بالاتره.
به هر صورت تصميم با خودته:d

ايشون ديگه نميتونه شماره يكش رو بازي كنه !!
چون اين شرايط رو تجربه كرده و بره پاي او نسخه تنبلي و كُند بودن ايزاك اولين عامليه كه ميزنه تو ذوقش !!
محيط ها و تنوع كمتر اسلحه ها و تنوع كمتر نكرومرف ها هم عوامل بعدي هستند !!!
حرف نزدن ايزاك هم عامل بعديشه !!! :d
شرايط جاذبه ي صفر عامل بعديشه
عدم ساين كردن دكمه هاي كنترل ميشه عامل بعديش
كلا نميتونه بازي كنه، اما از من ميشنوي حداقل امتحانش كن. شايد تونستي بازيش كني
اما اگر نتوني خب يك عنوان بزرگو از دست دادي

بلاخره تموم شد و این نسخه نسبت به قبلی واقعا خوب بود . مخصوصا که از مرحله 10 به این ور واقعا بازی هیجانی تر و ترسناک تر میشه و البته بعد تازه با unlock شدن مرحله ها و اسلحه های دیگه بازی تازه شروع میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or