Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
پس با این حساب نباید تفاوت خاصی بین PC و نسخه کنسولی باشه!!!
من شماره قبلش رو روی 360 و pc مقایسه کردم. تفاوت کیفیت روی Pc کاملا مشخص بود. حالا برا اینیکی نمیدونم ولی اگه دوباره انویدیا اسپانسرش بشه، مطمئنا کیفیت شماره قبل بازم تکرار میشه.

مگه شماره قبلش کیفیت پایینی داشت که میگی متاسفانه؟! یکی از بهترین کیفیتها رو داشت.حالا این شماره تازه کلی پیشرفت هم کرده.
داداش ما نگفتیم کیفیت پایین داره دوستان سوال کردن دایرکس 10 یا 11 را ساپورت میکنه ما هم گفتیم نه
انتظار داشتیم حداقل 10 =(( را ساپورت کنه بگزریم که کلی پول کارت دایرکس 11 دادیم و منتظر بازی هاش هستیم که نمی دونم کی میاد
وگرنه بازیش که معلوم هست که خیلی ردیف هست
اشتباه کردم کارت قبلی را فروختم :d

داداش ما نگفتیم کیفیت پایین داره دوستان سوال کردن دایرکس 10 یا 11 را ساپورت میکنه ما هم گفتیم نه
انتظار داشتیم حداقل 10 =(( را ساپورت کنه بگزریم که کلی پول کارت دایرکس 11 دادیم و منتظر بازی هاش هستیم که نمی دونم کی میاد
وگرنه بازیش که معلوم هست که خیلی ردیف هست
اشتباه کردم کارت قبلی را فروختم :d
خب نگاه کن تو فقط داری اسم dx10,11 رو میاری ولی واقعا چه انتظاری از اونا داری؟ خیلی از افکتهای dx10 یا حتی11 از قابلیتهای بنیادی اونها محسوب نمیشن و میشه اون افکتها رو روی dx9 پیاده کرد ولی خب بعضیهاشون کاملا اختصاصی هستن مثل تسلاشن بسیار بالا که خب اگه اون کیفیت رو میخوای بهتر همین الا بری دوتا دیگه 460 بگیری sli کنی تا بتونی اون کیفیت رو با فریم مطلوب اجرا کنی:d

درود
اینم از اخرین عکس های منتشر شده از بازی
واقعا که زیبا و البته ترسناک تقدیم به دوستاران این عنوان بی نظیر

آخرین ویرایش:
من جایی در مورد دایرکت ایکس 11 خونده بودم . گویا تمام این تسلیشن و افکت اون رو می شده قبلا هم بر روی 10 یا 9 اعمال کرد و با این کار میشه گفت کلاه برداری کردن .
آخر تسلیشن ربطی به دایرکت ایکس نداره بیشتر مدلینگ هست که تغییر می کنه .

حالا کدوم بازی اومده که واقعا 50 درصد فرقی داشته ؟

من جایی در مورد دایرکت ایکس 11 خونده بودم . گویا تمام این تسلیشن و افکت اون رو می شده قبلا هم بر روی 10 یا 9 اعمال کرد و با این کار میشه گفت کلاه برداری کردن .
آخر تسلیشن ربطی به دایرکت ایکس نداره بیشتر مدلینگ هست که تغییر می کنه .

حالا کدوم بازی اومده که واقعا 50 درصد فرقی داشته ؟
همه چیز بر میگرده به ابزارهایی که مایکرو در اختیار بازیسازا میذاره. شما افکتهای تسلاشن رو الان فقط در افزایش کیفیت مدلینگ خلاصه کردی درحالیکه این امکان فقط خلاصه به این مسئله نمیشه و کاربردهای خیلی خیلی بیشتر از اینی که فکرشو میکنی داره.مسئله اصلی، استفاده هرچه بهینه تر از این امکان هست که با dxهای قبلی عملا این کار امکان پذیر نبود.نمونش همین crysis که با dx10 بسیار سنگین بود به طوری که هنوز هم قویترین کارتا از پردازش خوبش عاجزن در حالی که همین افکتها با کیفیت بسیار بالاتر روی dx11 به راحتی قابل پیاده سازیه.
درضمن برای دیدن کیفیت Dx11 یه سر به سایت geforce.com بزن و دموهای انویدیا رو ببین یا اصلا دموی 3d mark11 رو دان کن تا کف کنی!

شماره قبلی یه صحنه داشت خیلی ترسناک و شوک آور بود. همون اول بازی که برای اولین بار نکروموفها پیداشون میشد,ما فرار میکردیم میرفتیم تو آسانسور و درو میبستیم. تو این لحظه به یکباره نکروموف در آسانسور رو باز میکرد ( آدمو واقعا تو این لحظه تکون میداد)ومیخواست داخل بشه که در آسانسور بسته میشد و اون جونور تکه تکه میشد. این یه صحنه بیادموندنی بود از شماره اول

شماره قبلی یه صحنه داشت خیلی ترسناک و شوک آور بود. همون اول بازی که برای اولین بار نکروموفها پیداشون میشد,ما فرار میکردیم میرفتیم تو آسانسور و درو میبستیم. تو این لحظه به یکباره نکروموف در آسانسور رو باز میکرد ( آدمو واقعا تو این لحظه تکون میداد)ومیخواست داخل بشه که در آسانسور بسته میشد و اون جونور تکه تکه میشد. این یه صحنه بیادموندنی بود از شماره اول

بيشترش برا اين بود كه بازي تازه شروع شده بود ادم هنوز نميدونست چطوري بايد بدوئه اونوقت اون بلا سر ادم مياد ! :d

دقيقا اونجا بود كه من گفتم يا خدا اينها در اسانسور رو هم ميبندي بازم ميان تو معلوم نيست چي در انتظارمونه كه يه هو بدبخت تيكه تيكه شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or