Dead Rising

سلام به همه ی بازی خورای بازی سنتر...!!!:((:((:((:((
کمممممممممممممممممممممممممممک...! یکی به داد من برسه که پدرم درومد... آقا من این بازی و تا ته خوردم!! 3روز تموم شد رفتم رو پشت بوم که سوار هلیکوپتر بشم وقتی داشت میومد که بشینه یه زامبی خلبان و خورد!
منم افسرده و پپژمرده(!) رو پشت بوم منتظر زامبیا شدم که بخورنم!! ولی آخرین لحظه ایزابلا نجاتم داد(به چشم خواهری خوب چیزیه هااااااااااااااا!!!) الانم داره نمیدونم دارو مارو درس میکنه هفتاد تا چیز میز از همه جا براش آوردم... حالا میگه QUEEN بیار برام..!! منظورش از اون چیزاست که رو شیشست وقتی ورشون میداریو!(از زامبیای مرده میاد بیرون فک کنم) ولی من فقط 1 دونه گیراوردم!! انم گیر داده که حداقل 10 تا میخواد!!
لطفا بگین چیکار کنم... جونم یه دونست!! هیچیم ندارم پلیساو مینی هلیکوپترااااام که پدرم و دراوردن...
راستی چقد مونده بازی تموم بشه؟؟!!! 1 بار تموم شد الان نمیدونم چشه!!! قاطی کردم دیگه....!!!
کمممممممممممممممممممممممممممممممک...!!!
help me plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

آخرین ویرایش:
مرسی از راهنمایی همه!!!!;)=((
خودم ردش کردم... فقط یه نفر بگه این یارو که از تانک پیاده میشرو چطوری بزنم... عصابم و ریخته به هم...

سلام.اول اینکه باید لولت بالا باشه.من خودم برای کشتنش می پریدم و تو هوا با پا بهش ضربه می زدم بعد یه خورده ازش فاصله می گرفتم و دوباره همین کار رو میکردم.20 یا 25 بار این کار رو انجام بدی می میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or