دوستان من تازه بازيرو گرفتم
اولش خيلی خيلی گيج شدم ، سرم درد گرفت ، بعد از اینکه اون يارو خدمتکاره سياه پوسته نجاتمون داد و رفتم بيرون اون دوتا عاشق ! رو نجات دادم و بعد رفتم تو فروشگاه اصلی و دوتا ماموريت بهم داد که يکيش بايد برم دنبال اون پيره مرده.
ميشه کلا توضيحاتی در خصوص بازی بديد . هدف از عکس گرفتن چيه؟چه عکس هايی بايد بگيريم تا بهتر باشه؟ کشتن زامبی ها چه فايده ای داره؟ تو بازی فقط بايد دنبال ماموريت ها باشيم؟
رنگی که برای هر ماموريت در نظر گرفته ميشه معنيه خاصی داره يا نه؟ و اینکه کلا هدفمون چيه و چکارهايی بکنيم بهتره؟ و اصلا چه کارهايی ميتونيم بکنيم؟ و چه کارهايی بايد بکنيم؟!
موقعی که مثلا يک سطل و يک دسته بيس بال گرفتم ، چجوری ميتونم عوضشون کنم(بينشون سويچ کنم) ؟ ( هرکاری ميکنم يا ميندازتشون رو زمين يا دستشو خالی ميکنه! )
من خیلی وقت پیش این بازیو انجام دادم
بازی اصلا ادم توش گم نمیشه !
کشتن زامبی ها هیچ فایده خاصی نداره
هر چند ماموریت یک باس میاد که هر باس شیوه خاصی داره واسه کشتن
سویچ فکر نکنم میکرد! یادمه یک عکس بود از تعداد زیادی از زامبی باید میگرفتی که اچیومنت هم داد ......
بازی یک محیط کاملا باز داره از هر وسیله میشه استفاده کرد
کلا هیچ نکته خاصی نداره و هیچ جای گیری هم نداره
یک فروشگاه بزرگ + ازادی عمل+ ملیون ها زامبی+ فان+ وسایل نقلیه+ باس هایی که بعضی هاشون واقعا سختن

و یک گرافیک واقعا جالب
به نظر من فیلمه dawn of th dead رو ببین همچی دستت میاد

بیشتر مواقع چاقو خیلی به کار میاد پس همیشه داشته باشش تفنگ معمولا تیر کم بود واسش
شما هر صلاحی تو بازی بگیری بعد از تعدادی ضربه فرسوده میشه حتی اره برقی پس همش در حال سلاح عوض کردنی
اینطور که یادمه یک سری وسایل واسه درمان مثلا میخواد ازت تو ماموریت و تو هم باید بری و اون هارو از جای مخصوصش گیر بیاری و بیاری اون قسمت پشته بوم و بعد از کاناله کولر بری و تحویل بدی

کلا ماموریت ها از اون قسمت بالا پشته بوم همش شروع میشه
این چیز هایی بود که من یادم میومد