Dead Rising

یه نکته
من دوبار بازی رو تا اونجا رسوندم
بار اول ایزابلا گفت 10 تا کویین جمع کن ولی چون stock هام 10 تا نبود مجبور شدم برم سراغ نجات بازماندگان ....
بار دوم وقتی رسیدم به اون قسمت ایزابلا زنگ زد و گفت بیا به مخفیگاه !
وقتی رفتم بهم گفت که من امیدی ندارم و تو جون خودتو نجات بده !!!!! lol
و بعد هم که رفتم سراغ هلیکوپتر ....
کسی اینجوری بازی رو تموم کرده؟

یه نکته
بار اول ایزابلا گفت 10 تا کویین جمع کن ولی چون stock هام 10 تا نبود مجبور شدم برم سراغ نجات بازماندگان ....
درود
همین چیزهاست که DR رو متفاوت کرده!. یک پایان عجیب غریب دیگه :دی. به به!.

نه فریدون جان اونجارو رد کرده:biggrin1: اخرین قسمتش گیر کرده. منظورش queen ببین یه سر یک سری حشرات ریزی هستند که رو سره زامبی ها میچرخن خیلی ریزن ..بعضی زامبی هستند حالت خود درگیری دارن همش دست به سر صورتشون میزنن که به شما کاری ندارن میتونی اول زامبی رو بکشی بعد queenها رو بگیری اگه درست یادم باشه تعدادشم 10تا هست که باید ببری..
گرفتم كدومارو ميگي .ممنون
اين يارو تانك سواررو چجوري بكشم؟

آخرین ویرایش:
یه نکته

من هم دوبار تموم کردم هر دوبار هم همینطور چه جالب البته بار سوم هم شروع کردم
البته من رفتم سراغ هلیکوپستر اون خلبان رو یکی از زامبی ها خورد

می شه یکی از دوستان لطف کن مختصر از بازی برام بگه:biggrin1:
من از بازی ترسناک خوشم نمیاد ولی این بازی انگار بیشتر طنزه.
انگلیسیم هم زیاد خوب نیست.عیب نداره؟چون پایان های متفاوت و اینا داره می گم.
یکی از دوستان گفته بود من فقط 24 ساعت برام وقت مونده و ... منظور چیه؟
منظور از اون سیو مسخره ی وسط بازی چیه؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
می شه یکی از دوستان لطف کن مختصر از بازی برام بگه:biggrin1:
من از بازی ترسناک خوشم نمیاد ولی این بازی انگار بیشتر طنزه.
انگلیسیم هم زیاد خوب نیست.عیب نداره؟چون پایان های متفاوت و اینا داره می گم.
یکی از دوستان گفته بود من فقط 24 ساعت برام وقت مونده و ... منظور چیه؟
منظور از اون سیو مسخره ی وسط بازی چیه؟:biggrin1:
خدمت کیاوش عزیز بگم که این بازی در مورد خبر نگار کنجکاوی هست به نام فرانک البته فرانک فتو جورنالیست حرفه ای هستش قضیه از این جاست که طی یک حرکت تروریستی یک منطقه تجاری توسط ویروسی الوده میشه و تمامی مردم ان به زامبی تبدیل میشوندو وظیفه فرانک پی بردن به قضیه که چرا این اتفاق افتاده است///// بازیش حرف نداره بخر 100%//// ..کیاوش جان ایشون بهت اشتباه گفتن 74 ساعت زمان داری تا به اتفاقات درون اوجا پی ببری اگه دیر بشه هلیکوپتر میره اگه برسی هلیکوپتر میترکه:-":p بازی دارای چند حالت پایانی بسیار قشنگه که بهترینش هست TRUE ENDINGبا اینکه///..تو بازی یک بار بیشتر نمیتونی سیو کنی یعنی اگه به اشتباه یه پایان دیگه بری نمیشه کاری کرد ولی بعید میدوم نتونی بری .باز خوبی که داره زمانی که بازی از اول شروع میکنی تمامSKILLهات سره جاش هست که این خیلی عالیه...برای اتمام این بازی به 10 الی 15 ساعت احتیاج هست که بستگی به خودت داره

پ.ن:این داداش ایزابلا اسمش یادم نیست:pتوی حدودا42 بچه بمب ویروسی گزاشته که اگه بترکه کل امریکا زامبی میشن هر کدومشون توی یک شهر هستن حتی نمیشه حدس زد DEAD RISING2تو کدوم شهر:biggrin1: هست:biggrin1:

ولی جا برای ساخت نسخه دوم این بازی هست ؛ توی بازی کلی مشکلات است که باید نسخه دوم ساخته بشه ، از این مشکلات میشه به تعطیل بودن هوش مصنوعی زامبی ها اشاره کرد ، اگر به سمت صورت زامبی حرکت کرده و نرسیده Jump رو بزنید ، انیمیشنی برای اون تعبیه نشده و مثل صف نون وایی از بدنش رد میشید ؛ یا مثلاً موقع گرفتن دست یکی از Survivor ها ، اگر کمی بچرخید ، این حلقه دست اش قطع میشه ، این مورد توی مرحله آخر قسمت Overtime Mode دیگه بسیار احساس میشه ، منظورم توی تونل است ؛

من اکثر Achievement های این بازی رو کسب کردم ولی یه چند تاش بود که باز نمیشد مثلاً با توپ بولینگ 10 نفر رو بفرست هوا ، یا اون هلی کوپتر رو باید از قسمت دم اش بزنیم تا بیوفته ؛

در کل با اینکه 7 بار این بازی رو گذاشتم کنار که دیگه بازی نمیکنم ، ولی اراده کردم و رفتم آخرش و دیدم بازی خیلی خوبی است ؛

1-من نیاز دارم همه آدم ها رو نجات بدم از کجا بدونم که همشون کجا هستن آخه من بازی رو زمانی که اومد بازی کردم یادمه که آدما بعضیاش بهت نمیگه که کجا هستن و کی کمک کنید
2-در مورد اچیومنت هم کمک کنید ما انگلیسی خوب بلد نیستم
3-dead rising 2 قرار بیاد؟

باید با استفاده از D-Pad جی پی اس رو فعال نکنی که یک فلش بالای صفحه میاد بعد بری سر وقت هر کسی که دلت خواست.
کدوم اچیومنت بگو تا بگم :دی.
اره تائید شده فک کنم خبرش خیلی قدیمیه تو یکی از تاپیکهای قدیمی اخبار هست هنوز :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or