Dead Rising

دوستان من اخر واقعی بازی رو نددیم
یکبار به دست پلیس ها دستگیر شدم
یکبار رو باند منتظر هلیکوپتر بودم اون خلبان داره با دوربین نگاه میکنه که کشته میشه

من بازی رو تموم کردم اسم هم نوشت ولی دوباره ادامه داد بعد چندتا چیز باید پیدا می کردم بعد از این نمیدونم باید چیکار کنم؟
دختره میگه:
If all goes as planned,I should Have just about all the equipment I need now
Bring me some adult gueens and I can get started
منم همینجا گیر کردم over time
اگر کسی این قسمت را تمام کرده راهنمایی کنید که چی کار باید بکنیم؟
با تشکر

باید موادی رو که با علامت سئوال روی نقشه مشخص شدن برداری.بهتره از hideout carlito شروع کنی و کل آیتم ها رو توی یک مسیر دایره ای جمع کنی.بعدش باید ده تا queen برای ایزابلا جمع کنی که با کتابی که مربوط به عکاسی هستش توی یک ربع میتونی همه رو جمع کنی.:biggrin1:

من over time تموم کردم و ده queen به ایزابلا دادم بعد او نا وارد تونل زیر ساعت شدن
و رئیس اخر بازی(فرمانده تانک سوار) امد

آخرین ویرایش:
سلام.من نیم ساعت پیش این آچیومنت Zombie Genocider رو گرفتم ولی اون real mega booster مگامن هنوز برام تو اون قسمت Security Room نیومده.باید یک بار بازی رو تموم کنم که بیاد؟الان 25 ساعت برام وقت مونده که یه خورده کمه برایه تموم کردن بازی با توجه به این که هیچکدوم از case ها رو انجام ندادم.
بعد اگه بازی رو سیو کنم دوباره شروع کنم و تموم کنم mega booster رو بهم میده؟
اگه ماموریت اصلیم رو نرم بعد fall into darkness یا یه همچین چیزایی بشم بعد اون گزینه ای که به بازیت پایان میده یعنی سیوت میره رو انتخاب کنم بهم mega booster رو میده؟:biggrin1:
ببخشیید طووولانی شددد!:love::cheesygri

من این بازی رو روی دستگاه قبلیم که 3 چراغ شد بازی کردم و بسیار بازی باحالی هست و می خوام دوباره بازی کنم.
1-کسی pal این بازی رو نداره خریدارم
2-چه جوری ساعت و روز اون هایی که گیر کردن و باید نجات بدیم رو گیر بیارم؟
3-چرا ترجمه فارسی Achievements این بازی نیست؟

تو نقشه یه سری علامت میاد که باید بری اونجا. یه سر ابزارجم میکنی و میدی بهش تا برات یه اسلحه توپ بسازه :دی.
درضمن دمت گرم که داری به True Ending نزدیک میشی :دی.
نه فریدون جان اونجارو رد کرده:biggrin1: اخرین قسمتش گیر کرده. منظورش queen ببین یه سر یک سری حشرات ریزی هستند که رو سره زامبی ها میچرخن خیلی ریزن ..بعضی زامبی هستند حالت خود درگیری دارن همش دست به سر صورتشون میزنن که به شما کاری ندارن میتونی اول زامبی رو بکشی بعد queenها رو بگیری اگه درست یادم باشه تعدادشم 10تا هست که باید ببری..

درود
اهان :دی. اشتباه همین جاست!. فکر میکردم اینطوری هست ولی نبود!. به چه بدبختی 10 تا حشره جم کردم ولی نگرفت که نگرفت!! اصلا راهش این نیست :دی. اونجا باید اینقدر واستی تا سرفه کنی بعد CutScene میشه :دی.
خلاصه اینجاس بدسرکاریه :cheesygri.

درود
اهان :دی. اشتباه همین جاست!. فکر میکردم اینطوری هست ولی نبود!. به چه بدبختی 10 تا حشره جم کردم ولی نگرفت که نگرفت!! اصلا راهش این نیست :دی. اونجا باید اینقدر واستی تا سرفه کنی بعد CutScene میشه :دی.
خلاصه اینجاس بدسرکاریه :cheesygri.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or