Dead Rising

من اون مرحله گیر کردم که ایزابلا با موتور میاد طرفمون و ما باید بزنیمش، اونجا نمیدونید باید چیکار کنم که راحتر شکستش بدم؟
اینم با کاتانا یا یه اسلحه قوی حل میشه صبر کن بطرفت بیاد سریع جا خالی بده 2 3 ضربه بزنیش تمومه
قوی ترین اسلحه همون اره برقی کوچیک قابل حمله(!) که بعد از کشتن Adam همون دلقک توی Wonderland Plaza میگیری

کمک کمک
من بیشتر علاقه دارم آدما رو نجات بدم تا بازی رو برم جلو
مرحله 17 رو رفتم و save کردم بعد حالا 3تا از عکسا قرمز می شه چه کار کنم من 21 september هستم و باید اون مرحله هارو توی 20september تمام می کردم که نکردم حالا چی کار کنم؟
کدی رمزی چیزی نیست که بریم یک روز قبل؟

سلام كسي ميدونه مرحله يكي مونده به اخر يعني هماني كه كارليتو را يك مرد گنده گرفته و در قصابي است .چطور ميشه اون مرد را شكست داد خيلي زود من را از پا در مياره تفنگ هم كم ميارم يا اينكه كارليتو زود بايد نجات بديم .
اگه كسي اينو رد گرده بگه چي كار كنم

سلام كسي ميدونه مرحله يكي مونده به اخر يعني هماني كه كارليتو را يك مرد گنده گرفته و در قصابي است .چطور ميشه اون مرد را شكست داد خيلي زود من را از پا در مياره تفنگ هم كم ميارم يا اينكه كارليتو زود بايد نجات بديم .
اگه كسي اينو رد گرده بگه چي كار كنم

با 3 یا 4 تا ضربه Small Chainsaw راحت میمیره. Small Chainsaw رو هم تو Wonderland Plaza از اون دلقکه بنام Adam میتونی بگیری.

من امروز خریدم بازیشو.آقا چرا اینجوریه بازیش؟؟اگه بمیری باید کلا برگردی اول بازی!!انگار تو سیو کردن بازی مشکل داره.مث اینکه باید بیخیال بازیش بشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or